Servicii

Exemple de cereri

Electrician, Electrician
Râmnicu Vâlcea
Localitate / sector: Râmnicu Vâlcea (Vâlcea)
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Echiparea cu aparate la o casa noua construita. Circuitele sunt trase, tablourile 2 buc (parter etaj ) sunt echipate. sunt 5 incaperi, 2 bai, 1 bucatarie. 2 aplice exterioare. Se vor monta intreruptoare, 2 comutatoare, 2 comutatoare cap scara, prize, 8 spoturi .12 aplice , 1 sursa de lumina si priza electrica pentru fiecare baie,, In incaperi sunt cca 12 prize. Doresc contact pentru detalii. Nu doresc personal decat din sau din imprejurimi.
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
Tip serviciu: Desfundare Canalizare, WC, Țevi, Chiuvetă
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
La un apartament de la parterul unui bloc de 4 etaje s-a infundat canalizarea de doua ori in ultima luna, iar presedintele de bloc, care este si instalator, zice ca s-a facut instalatia gresit la apartament si de aceea se infunda, doresc sa vina un instalator sa verifice instalatia si sa remedieze problema daca e cazul, iar daca nu este de reparat nimic sa imi dea o fisa de constatare in care sa se mentioneze ca instalatia apartamentului este functionala si fara defecte.
București
Localitate / sector: București (București)
Tip serviciu: Execuție instalații sanitare
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
2 bai la gata,montaj baterii,wc incastrat,lavoar, baza suspendata lavoar. Una dintre ele cu cada, corp suspendat lavoar, wc incastrat, portprospop cea de a doua dus cu rigola fara cada, corp suspendat lavoar, wc incastrat portprosop. Toate instalatiile din bai au tevile in camera respectiva, trebuie aduse pe pozitie.
Electrician, Firmă de electricieni
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Suprafața spațiului (în m2): 77
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Renovare apartament in casa veche. 2 camere, bucatarie, hol, baie. Necesar: Iluminat si 5-6 prize in fiecare camera/bucatarie. Consumatori mari: cuptor electric, frigider, masina de spalat rufe, vase, eventual boiler electric baie. In fiecare camera doua surse de lumina. Automatizare poarta, interfon. Alte detalii, daca sunt necesare, dupa contact.
Electrician, Reparații electrice
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Înlocuit 10 prize Reparat defectiune necunoscuta la circuitul ingropat: toate prizele de pe un perete nu mai functioneaza Reparat defectiune necunoscuta la circuitul ingropat/prize: cand folosesc cuptorul electric in bucatarie iese fum cu miros de izolatie arsa in sufragerie. Bucataria si sufrageria au un perete comun si priza cuptorului electric este pe acel perete
Electrician, Electrician
Ploiești
Localitate / sector: Ploiești
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Bună ziua ! În apartamentul vechi al mamei în vârstă de 81 de ani sunt necesare schimbarea unei prize , montarea unei aplice la baie și a unei minilustre la bucătărie , nu înainte de a a fi reparate contactele distruse atât din bucătărie , cât și din baie . Din această cauză NU mai are lumină în aceste două încăperi de joi 7 martie ! Așadar , este necesară intervenția de urgență ! Vă aștept cu interes răspunsul !
Electrician, Electrician
Craiova
Localitate / sector: Craiova (Dolj)
Suprafața spațiului (în m2): 200
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
BUNA ZIUA REFACERE A INSTALATIEI ELECTRICE. PT REFACEREA INSTALATIEI AVEM TOT NECESARUL DE PIESE SI ACESTA ESTE FORMAT DIN LEGAREA LA TABLOU A 2 SIGURANTE, PRELUNGIREA UNUI CABLU ELECTRIC DE 30ML CU SECTIUNEA DE 3X4MM, MONTAREA UNUI NOU TABLOU DE SIGURANTE PLUS 4 SIGURANTE, 2 PRIZE APARENTE 3 DOZE, SCHIMBAREA A 10 NEOANE, DROSARE SI STARTARE. CORPURILE DE ILUMINAT FIIND MONTATE. VA MULTUMESC SI ASTEPT UN RASPUNS CAT MAI URGENT.
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
Suprafața spațiului (în m2): 45
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Traseu alimentare (cablu 3x2,5mm) centrala termica,1 grup cu 3 prize Traseu alimentare (cablu 3x2,5mm)pult bucatarie,2 grupuri cu 3 prize Traseu alimentare (cablu 3x2,5mm)masina de spalat rufe ,1 grup cu 2 prize Traseu alimentare (cablu 3x2,5mm)sufragerie ,4 grupuri cu 2 prize Traseu alimentare (cablu 3x2,5mm)dormitor, 4 grupuri cu 2 prize Traseu alimentare (cablu 3x2,5mm)hol 1 grup cu 2 prize grup sigurante schimbat Nota: Doresc sa nu se sparga nimic(aprox),deoarece voi placa peretii cu Rigips. Doresc oferta . Material+Manopera Multumesc
Electrician, Electrician
Cumpăna
Localitate / sector: Cumpăna (Constanța)
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Am cumpărat o casa care are deja instalația electrica trasa, dar nu știu dacă este corespunzătoare. Solicit oferta pentru: - verificarea acelei rețele dacă este sigura, - finalizarea părții electrice cu montat tablou electric, prize, întrerupătoare, etc. - Dacă nu corespunde ce este, am nevoie de oferta de preț cu schimbatul acelei rețele și finalizat.
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6 (București)
Suprafața spațiului (în m2): 162
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Solicit modernizare instalatie de iluminat subsol bloc. Sunt in total 9 camere cu dimensiunea 3,5x5,5m in care se va pune cate o lampa de iluminat, Doua lampi pe holul de la intrare in subsol si o lampa in boxa mica, total 12 lampi. Lampa va fi cu dulie E27 cu bec cu LED 10W (max 12). Instalatia va fi pe 24V (exista deja transformator pe 24V cu infasurari uscate). Instalatia va respecta toate normativele de proiectare. Firma dvs trebuie sa fie atestata ANRE. Pe tavan este pus polistiren neignifugat. Instalatia trebuie sa tina cont de acest aspect si trebuie sa asigure un grad ridicat de siguranta la incendiu (copex metalic, corpuri cu un grad corespunzator de protectie) Vor fi 6 intrerupatoare pentru 6 zone de iluminat. Separat se face oferta si pentru modernizare tablou parti comune: Siguranta generala cu prot dif, 8 circuite V (inclusiv alimentare trafo 24V), priza V pusa in tablou, automat iluminat scara (model siguranta automata) Atasat aveti o schita a subsolului. Astept oferta dvs pentru a o supune aprobarii in adunarea generala a blocului.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.