Servicii

Exemple de cereri

Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
Voluntari
Localitate / sector: Voluntari (Ilfov)
Forma juridică: SRL
Bună ziua, Doresc să înființez o societate cu domeniul de activitate dezvoltare de softuri pentru securitate cibernetică. Activitatea firmei pe care o înteționez să o înființez va fi desfășurată la client. Doresc și o ofertă pentru servicii de contabilitate. Firma întenționez să o deschid în Februarie. Vă mulțumesc!
Firme de contabilitate, Contabilitate - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 0
Bună ziua, Am o firmă înființată acum 2 ani care nu a avut activitate și doresc să reactivez firma pe piață. Doresc o colaborare cu o firmă de contabilitate pentru a face demersurile necesare și pentru buna funcționare a firmei pe viitor. Menționez că domeniul de activitate este Agenție Imobiliară. Vă mulțumesc! O zi bună,
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 30
Număr maxim facturi achiziție lunar: 30
Număr angajați: 3
Bună ziua, Doresc ofertă pentru servicii de contabilitate pentru o firmă care are domeniul de activitate comert cu otel beton la care avem 3 angajați pentru care doresc și servicii de resurse umane. În medie avem undeva în jur de 60,70 intrări/ieșiri lunare, menționez că avem nevoie și depunerea declarațiilor pt TVA. Vă mulțumesc! O zi bună,
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brașov (Brașov)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 20
Număr maxim facturi achiziție lunar: 20
Număr angajați: 2
Bună ziua, Aș dori o ofertă pentru servicii de contabilitate și resurse umane pentru firma care are ca si domeniu de activitate recrutare de personal și reparații casnice. Doresc ajutor si la schimbarea formei juridice deoarece vreau să trec de -D la . Am încetat colaborare cu vechiul contabil deoarece au crescut tarifele între timp, actele pentru închiderea de sfârșit de an au fost depuse. Vă mulțumesc! O zi bună,
Firme de contabilitate, Expert contabil
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Forma juridică: altele
Număr angajați: 0
Buna seara ! Sunt interesat de 3 oferte: 1.O .de TVA, Fara salariati, depuneri trimestriale decl., .de doc/an: 50 + 6 .,cifra de af= 50. lei; 2.PFA in , .neplatit.de TVA, cu un angajat,, depuneri lunare decl., .de doc/an: + 20 , cifra de af= 30. lei;si 3.IN CURS DE CONSTITUIRE O .de TVA, Fara salariati, depuneri trimestriale decl., .de doc/an: 50 + 20 .,cifra de af= 25. lei; Mentionez ca raporturile cu ITM-ul, Reg.de incas+plati, plati (cu a funiz+clientilor+TVA-ul afferent) declaratiile .fizice le fac eu. Astept ofertele dvstra. Cu stima !
Firme de contabilitate, Contabili
Petnic
Localitate / sector: Petnic (Caraș-Severin)
Forma juridică: altele
Număr angajați: 9
Bună ziua, Dorim oferte pentru servicii de contabilitate și resurse umane pentru un proiect european Pentru dezvolare rurală Sub-masura 19.4 ( Sprijin pentru cheltuieli de functionare si animare). Avem nevoie de cineva care să se ocupe de gestionarea proiectului și depunerea actelor. Pentru mai multe detalii puteți să ne contactați telefonic sau prin e-mail. Vă mulțumim!
Firme de contabilitate, Contabilitate
Păulești
Localitate / sector: Păulești (Prahova)
Forma juridică: PFA
Număr angajați: 0
Intreprindere individuala, 0 salariati, prestari servicii, platitor TVA, tranzactii intracomunitare, medie de 25-30 documente/luna. Doresc : 1.oferta pentru serviciu complet de contabilitate, adica introducere date din documente pana la generare si depunere declaratii 2. oferta doar pentru supraveghere activitate contabila in situatia in care imi introduc singura datele in programul contabil , generez si depun declaratiile tot eu, dar dupa verificare de catre un contabil. Va multumesc.
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
Birda
Localitate / sector: Birda (Timiș)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 0
Bună ziua, Doresc un contabil nou pentru o firmă de construcții din comuna Birda, ș,deoarece vechiul contabil a ieșit la pensie. Nu am activat cu firma în ultimele luni dar doresc să revin pe piață și am nevoie de cineva care să se ocupe de acte și tot ce ține de buna funcționare a firmei. Vă mulțumesc!
Firme de contabilitate, Consultanță fiscală
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Forma juridică: SRL
Bună ziua, Doresc în primul rând o consultanță legat de procedura depunerii actelor pentru o firmă recent înființată deoarece nu am prea multe cunoștiințe la acest aspect. Doresc și o ofertă pentru servicii de contabilitate deoarece contabilul care îl am la ora actuală nu se poate ocupa cum trebuie de firmă deoarece este angrenat în alte proiecte. Menționez că sunt agent de asigurări și de aceea am nevoie si de câteva detalii legat de declararea profiturilor și tot ce ține de acest aspect pentru a putea funcționa în regim legal. Vă mulțumesc!
Firme de contabilitate, Contabilitate
București sector 5
Localitate / sector: București sector 5 (București)
Forma juridică: PFA
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 1
Bună ziua, Am un PFA care are domeniu de activitate vânzarea de ziare și reviste, doresc să schimb contabilul deoarece acesta nu se mai poate ocupa de firmă. Doresc și consultanță deoarece doresc câteva informații despre ce aș putea să fac în legătura cu schimbarea formei juridice. Doresc ofertă pentru contabilitate si resurse umane. Vă mulțumesc! O zi bună.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.