Servicii

Exemple de cereri

Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
Marginea
Forma juridică: SRL
Doresc să înființez o întreprindere socială printr-un program european. Firma o să se ocupe cu vânzarea de produse din domeniul IT, cât și de prestarea serviciilor foto/video/print/scanare. Daca este posibil si portofoliul va permite, ne intereseaza si evidența contabilă. Aceasta este necesară pentru o perioadă minimă de 24 luni, cu prelungire ulterioară a contractului.
Firme de contabilitate, Contabili
Marginea
Localitate / sector: Marginea
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: Foto/video - servicii
Număr angajați: 5
Doresc să înființez o întreprindere socială printr-un program european. Firma o să se ocupe cu vânzarea de produse din domeniul IT, cât și de prestarea serviciilor foto/video/print/scanare. Evidența contabilă este necesară pentru o perioadă minimă de 24 luni, cu prelungire ulterioară a contractului. Prefer ca firma de contabilitate să fie din Suceava. Mulțumesc! :)
Firme de contabilitate, Contabili - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet
Număr angajați: 0
Buna ziua! Razvan este numele meu si sunt administratorul firmei , infiintata acum cateva luni in urma. La inceputul lui martie o sa-mi lansez propria marca de imbracaminte si o sa fac deschiderea site-ului cu prima colectie de haine. Am nevoie sa colaborez cu un contabil care sa se ocupe de toata partea financiara a acestui business: - de gestionarea relatiei cu ANAF/institutiile publice; - intocmirea raportului lunar sintetizat cu privire la sitatia financiar-contabila a societatii; - intocmirea instrumentelor de plata lunare pentru onorarea datoriilor la stat. Astept ofertele pe adresa de e-mail @. Multumesc, Razvan
Firme de contabilitate, Consultanță fiscală
Mogoșoaia
Localitate / sector: Mogoșoaia
Forma juridică: altele
Buna ziua, Am nevoie de consultanta fiscala pentru determinarea eventualelor taxe de achitat catre ANAF. Contextul este urmatorul: locuiesc si sunt angajat in Belgia, cu statut de expat. Sursa de venit este salariul si platesc impozit in Belgia, dar am rezidenta fiscala in Romania. Stiu ca exista tratat de evitare a dublei impuneri intre Belgia si Romania. As dori consultanta pentru determinarea eventualelor taxe de achitat in Romania. Multumesc anticipat pentru raspuns. Cu respect,
Firme de contabilitate, Audit financiar - Piatra-Neamț
Piatra-Neamț
Localitate / sector: Piatra Neamt
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 1
Ce serviciu doriți?: Alte servicii
Buna ziua, Va rugam sa ne transmiteti o oferta pentru audit fiananciar pentru un proiect cu fonduri europene, Granturi pentru Investitii IMM, masura 3. Proiectul consta in achizitionarea unui cap tractor si cu o semiremorca. Valoarea eligibila a proiectului se ridica la aprox.. euro. Asteptam cu interes oferta la adresa de e-mail: Va multumim!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: Vanzare cu amanuntul prin intermediul internetului
Număr angajați: 0
Activitatea firmei se bazeaza in momentul de fata pe vanzare de produse mici electronice, prin intermediul internetului, mai clar Vindem prin platforma EMAG. Vanzarile sunt mici in momentul de fata, dar speram sa crestem. Ma intereseaza serviciile contabile, pentru ca firma a fost infiintata in noiembrie, si nu am avut pana acum un contabil care sa imi depuna declaratiile la sfarsit de an, sau in inanuarie cum am fost indrumat de catre jurist. Ca si facturare am un program simplu in care imi fac singur facturile, SMARTBILL. Nu lucrez cu bani cash, orice plata este facuta prin transfer bancar. Va multumesc si astept o oferta. Pentru contact telefonic, suntem disponibili de marti pana duminica, dupa ora 17:00.
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate
Curtea de Argeș
Localitate / sector: Curtea de Argeș
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: Consultanta IT
Număr angajați: 0
Firma de consultanta IT noua , activitate minimala.1-2 clienți, posibil 1 angajat in următoarele 6 luni. Asociatul principal vrea sa facă toate interacțiunilor cu contabilul online, nu in persoana. Vrem sa folosim platforma smartbill pentru conta și dorim contabil(a) care răspunde prompt la email, știe sa lucreze cu smartbill si e confortabil sa lucreze de la distanță pe calculator.
Firme de contabilitate, Consultanță fiscală
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Franța
Forma juridică: altele
Buna ziua As dori câteva informații în ce privește fiscalitatea la noi. Locuiesc în Franța de 45 de ani unde am dezvoltat câteva afaceri. Aici, fiscalitatea e foarte greu de suportat. M-ar interesa să știu dacă mi-aș alege domiciliu fiscal în România ar reprezenta un avantaj pentru mine sau nu. Comparat cu Franța, care ar fi avantajele ? Mulțumesc André
Firme de contabilitate, Contabili
Cluj-Napoca
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: Transport alternativ (uber,bolt)
Număr angajați: 3
Doresc servicii de contabilitate pentru o societate neplatitoare de tva, (plus cod de tva intracomunitar),cu 3 angajati part time, 3 case de marcat, implicit 3 masini care fac transport alternativ. Doresc oferte doar din cluj napoca si persoane care pot lucra cu documente transmise online (unde este cazul). Multumesc.
Firme de contabilitate, Contabili
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: Comert si servicii industriale
Număr angajați: 3
Buna ziua, avem nevoie de servicii contabile. Va rog contact pe email. Multumim! Numar mediu de documente pe luna: - Sporadic cate o DVI export sau livrare intracomunitara (nu lunar) Aprovizionari intracomunitare - 1-5 / luna DVI extracomunitar - 1-5 / luna Facturi furnizori interni - 10-30/luna Facturi emise - 20-40/luna 1 cont bancar 4 valute (EUR/USD/GBP/RON) 1 cont bancar secundar 1 valuta (RON) Fara credite, fara leasing-uri. Platitor de TVA.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.