Servicii

Exemple de cereri

Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
București
Localitate / sector: București (București)
Forma juridică: SRL
Buna ziua, as avea nevoie de servicii de contabilitate pentru un ce urmeaza sa fie infiintat in maxim 2 saptamani. Pentru inceput compania va avea 4 angajati urmand ca in perioada imediat urmatoare sa fie intre - de angajati. Domeniul de activitate este :e-commerce (selling househould appliances) Momentan suntem platitori de TVA Avem nevoie de un contabil sa fie vorbitor de limba engleza Aștept oferta,Mulțumesc!
Firme de contabilitate, Consultant fiscal
Domnești
Localitate / sector: Domnești (Ilfov)
Forma juridică: SRL
Am deschis firma acum un an nu am avut nici o activitate. Am depus la trimestrul Declaratia pe zero. acum am inceput lichidarea firmei am facut primul pas o sa va atasez de la registrul comertului inceperea dizolvarii firmei. Stiu ca imi trebuie si ceva contabil ( contabila care ma ajutat cu declaratiile este plecata din tara) pentru a putea lua certificatul de cazier fiscal. Doresc sa stiu daca ma puteti ajuta si cat a costa. Va multumesc
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate - București
București
Localitate / sector: București (București)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 50
Buna ziua, as avea nevoie de servicii de contabilitate pentru un SRL . Domeniul de activitate este : alte forme de educatie. Astept cu mare interes oferta Dvs si specific ca doresc sa primesc ofertele pe e-mail, poate nu o sa fiu disponibila la telefon si nu as vrea sa pierd oferta Dvs. O zi frumoasa!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
București sector 1
Localitate / sector: București sector 1 (București)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 10
Buna ziua Solicit o oferta de contabilitate pentru o de spatiu . Avand o medie de 50 de tranzactii pe luna. Doresc oferta contabilitate fara resurse umane. Societatea este platitoare de TVA si impozit profit. Serviciile de dispecerat si de resurse umane sunt in cadrul societatii. Astept cu mare interes oferta Dvs. O zi buna!
Firme de contabilitate, Contabili
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca (Cluj)
Forma juridică: PFA
Număr angajați: 0
Buna ziua In acest moment, detin un PFA si presetez activitati de coaching de performanta sub un cod caen recomandat de Registrul Comertului. Sediul social este in casa parintilor, in localitatea Bontida, am contract de comodat pentru acesta, iar declaratiile sunt depuse la Administratia Financiara Gherla. Contabilitatea este tinuta in partida simpla, PFA este neplatitor de TVA. Doresc sa imi mut activitatea pe microintreprindere neplatitor de TVA, pastrand acelasi sediu social. M-ar ajuta cateva recomandari in privinta: Rentabilitatii schimbarii formei juridice din punct de vedere impozitare. Pasii pentru mutarea activitatii Un contabil cu experienta care sa ma asiste in continuare Multumesc si apreciez!
Firme de contabilitate, Contabilitate
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 5
Buna ziua, Va rog sa ne faceti o oferta pentru contractarea serviciilor de evidenta contabila (cu preluarea documentelor de la sediul nostru din sector 2) si resurse umane (pe baza pontajului si documentelor puse la dispozitie de catre noi). Mentionez ca activam in sectorul HORECA, avem un numar de 5 angajati si estimam sa ne marim personalul pana la 10 angajati. Punem accent pe informarea de catre dumneavoastra asupra prevederilor legale in ambele domenii in timp util si pe consilierea in cazul solicitarii la ivirea unor situatii particulare, pentru ambele domenii. - numarul documentelor variaza 20-50 facturi/bonuri; - neplatitor de TVA; - impozitul este pe venit; - predarea documentelor contabile primara o facem lunar; - avem o singura gestiune cu transmiterea NIR-urilor lunar. In acest moment predam contabilitatea primara catre o firma mica de contabilitate si cautam un alt furnizor pentru aceste servicii care sa preia situatia noastra. Cu stima.
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate - Pitești
Pitești
Localitate / sector: Pitești (Argeș)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Buna ziua, am nevoie de servicii de contabilitate pentru o societate noua de tip SRL. Dosarul a fost depus de curand la registrul comertului. Domeniu de activitate: Comert cu amanuntul, imbracaminte de ocazie SH . Pentru informatii suplimentare va rog sa ma contactati. Va multumesc. O zi buna!
Firme de contabilitate, Firme contabilitate
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca (Cluj)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 100
Număr maxim facturi achiziție lunar: 30
Număr angajați: 10
Buna ziua, Doresc o oferta pentru servicii de contabilitate. Particularități: - contabilitate pana la bilant societate cu specific de comert (comercializarea aditivilor furajeri) - calcul de salarii, intocmirea statului de plata si pregatirea declaratiilor pentru salarii - intocmire contracte de munca, acte aditionale, transmitere revisal - intocmirea declaratiilor fiscale precum: , , , - calcul impozit pe profit cu o buna cunoastere a specificitatilor legate de activitati de training, conferinte, donatii, sponsorizari - intocmire si depunere declaratie Intrastat - cunostinte de baza cu privire la Preturi de transfer - cunostinte de baza cu privire la Tratatele de evitare a dublei impuneri - intocmire raportari catre management pe baza datelor contabile Va multumesc. Astept oferta dvs.
Firme de contabilitate, Firme contabilitate - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași (Iași)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 44
Număr maxim facturi achiziție lunar: 6
Număr angajați: 15
Buna ziua, avem nevoie de servicii de contabilitate pentru un grup de firme de tip SRL (7 firme) Practic, este vorba despre o agentie imobiliara cu mai multi angajati. Pentru mai multe detalii si o intalnire ma puteti contacta la nr de telefon mentionat. Va multumesc si astept oferta dvs. O zi frumoasa!
Firme de contabilitate, Firme contabilitate
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2 (București)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 30
Număr maxim facturi achiziție lunar: 30
Număr angajați: 10
Buna ziua, Avem o firma de distributie birotica papetarie si doua magazine. Noi ne ocupam de contabilitatea primara si am fi interesati de o colaborare pentru tot ce implica o inchidere de luna ,declaratii , bilanturi , inscriere in revisal . Pentru aceasta , rugam o oferta sau ,daca timpul va permite ,va asteptam la sediul nostru pentru analiza.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.