Servicii

Exemple de cereri

Mediaș
Localitate / sector: Mediaș
Tip obiect: Birou
Suprafața aproximativă (în m2): 10
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Stimați domni, am un birou de traduceri pe str. P. Rareș, nr. 4, Mediaș. Doresc o ieșire din camera mare direct în stradă. Vă rog să - mi comunicați, cum vedeți dvs. această ieșire. Iesirea ar urma să fie înspre celălalt capăt al clădirii, adică al treilea geam din proprietatea noastră, cel cu două canate. Casa este împărțită la doi proprietari. Acum există o iesire prin portiță pt. ambii proprietari și firma de traducătoare deasupra . Nu am încă certificat de urbanism și autorizație. Trimit două fotografii. M.
Arhitecți, Birou proiectare
Valea Ursului
Localitate / sector: Iași, localitatea Valea Ursului
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 120
Aveți deja teren?: Am găsit terenul și urmează să îl achiziționez
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua. Am nevoie de un proiect pentru o casa cu etaj, laturi de 12 m cu 10 m. Parter si etaj aceleași dimensiuni si un pod micuț. Casa stil american, cu living, Bucătărie, baie, birou si o debara la parter, iar la etaj dupa calculele mele 4 dormitoare si o baie. Scările sa fie pozitionate pe lungimea holului, pe mijlocul casei, nu intr-o laterala. Intrarea sa fie chiar pe mijlocul distantei. Stânga living, dreapta un birou si spate dreapta bucătăria. Proiectul sa includă si necesarul de materiale, instalațiile si tot ce trebuie pt a obține autorizația de construcție. Terenul este drept, nu trebuie Fundație mare, de la sol maxim 30 cm. Vreau sa Menționez ca terenul are 32 m lățime si 38 adâncime si in partea dreapta, chiar pe hotarul cu Vecinul, este un stâlp înalt din beton de medie tensiune cu 4 fire. Ma intereseaza si Așezarea casei in teren in funcție de cat este distanță care trebuie lăsată de la stâlp si rețeaua de fire. Mulțumesc
Brăila
Localitate / sector: Braila, Braila
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 100
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
As dori ca casa sa fie amplasata pe 1 etaje (P+ET1). La parter as dori sa am un dormitor, un living room, bucatatie, o baie mica (cu cabina de dus) si un fel de o camara mai mica unde sa intre masina de spalat ect... Undeva in zona bucatariei (inca nu sunt sigura unde exact) as dori sa am un beci. La etaj as dori 2 dormitoare, o baie asta sa fie un pic mai mare (cu cada), si un dressing room, Mentionez ca as dori ca intre aceste 2 dormitoare sa fie un balcon ceva (terasa).
Arhitecți, Arhitect proiectant
Cluj-Napoca
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 89
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
1 living cu bucătărie împreună minim 25m2, dar depinde de cum așezați în spațiu (poate fi și mai mare). Din acest spațiu să se poată ieși spre foișor. Mi-ar plăcea un geam spre foișor de la bucătărie, poate în zona unde ar fi montată chiuveta sau blatul de lucru. 1 dormitor 12m2 1 dormitor de 16m2, din el să existe acces la baie privată cu loc de vană (cum iese din desen) și la un dressing (cum iese din desen) 1 baie de serviciu cu duș în apropierea celuilalt dormitor (cum iese din desen) 1 spațiu tehnic pentru centrală Poate am vrea să montăm și un șă un sistem de încălzire care pornește de la șemineu și care, prin ceva tuburi duce căldura și în celelalte camere. (nu știu să descriu mai bine) Nu am vrea să fie trepte, praguri, coridoare.
Arhitecți, Firme de arhitectură
Domnești
Localitate / sector: Domnești, Ilfov
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 130
Aveți deja teren?: Nu am găsit încă terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Buna ziua, Caut un teren pentru a construi o casa pe parter + mansarda. Ma intereseaza un proiectul complet de obtinere aprobari + constructie. ( fundatie, zidarie, electrica si instalatii sanitare). Compartimentarea dorita este: - sufragerie/living - bucatarie open space catre sufragerie/living - aceasta trebuie sa fie suficient de mare cat sa poata acomoda si o insula de bucatarie. - dormitor matrimonial cu baie proprie + dressing tip camera - 2 dormitoare mai mici cu o baie comuna (preferabil pe hol sau undeva) - un wc de servici - camera tehnica - hol cu acces catre mansarda. Zidaria dorita este cu caramida porotherm iar peretii despartitori ori ca porotherm sau bca/rigips (dar izolati foarte bine fonic). Multumesc
Arhitecți, Arhitecți
Iași
Localitate / sector: Iași
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 240
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Buna ziua, as dori sa finisez fațada casei construite acum 5 ani. Gusturile noastre s-au mai schimbat de la proiectul inițial, oricum făcut sub îndrumările părinților și socrilor. Ne-ar plăcea un design modern in care sa încadrați și placarea treptelor, balustradele la balcoane și cataplamaua (acum inexistente) Va mulțumesc anticipat.
Arhitecți, Arhitecți
Întorsura Buzăului
Localitate / sector: Brașov
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 179
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Detinem o casa in zona Intorsura buzaului si am dori sa reamnajam spatiul astfel incat sa poata fi folosita si pentru inchiriat pe perioada weekend-ului dar si un spatiu de locuit pentru o familie de 4 pers. Casa este construita la stadiul de finisaje interioare, parterul momentan este locuit avand un nivel minim de finisaje efectuate, etajul nu este utilizat si nici finisajele nu sunt facute, va atasesz planul casei si cateva poze.
Arhitecți, Birou arhitectură
București sector 5
Localitate / sector: București sector 5
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 80
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Doresc contructia unei case zidarie, parter 80 mp in Snagov, pe un teren mp. Doresc casa simpla cu 2 dormitoare, pod accesibil, terasa acoperita (in afara de cei 80 mp ai casei) - 11*7 . Am o schita, dar bineinteles sunt deschis la noi propuneri. Terenul beneficiaza de curent, apa, canal, gaze. Acum 3 ani am avut autorizatie pentru o constructie mai mare pe care nu am inceput-o din pacate, am beneficiat insa de experienta si cateva utilitati trase. Doresc sa am un deviz estimat in urma proiectului si apoi sa purcedem la dosarul pentru autorizatie.
Arhitecți, Birou proiectare
Belciugatele
Localitate / sector: Belciugatele, Calarasi
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 110
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Terenul are deschidere 70m la lac x 25 adâncime. Doresc o casa cu parter bucătărie open space separata evantual de un bar, din bucătărie acces spre o terasa proiectata doar din acoperiș. O camera tehnica unde sa pot întinde și rufele, o baie mica, pe partea de etaj doresc 2 dormitoare 1 poate fi puțin mai mare și o baie de asemenea puțin mai mare. Îmi doresc ca din cât mai multe unghiuri a le casei sa pot vedea lacul. Initial voiam sa fac doar un parter însă costul fundației ma împinge sa Optez spre 2 nivele.
Arhitecți, Arhitect proiectant
Șag
Localitate / sector: Șag
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 180
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua. M ar interesa si pe mine un proiect pentru o casa in zona Sag Manastire . Casa ar trebui sa fie stil modern cu etaj, fara sarpanta ( terasa necirculabila) , cel mai important este sa aiba la etaj 3 dormitoare din care 2 sa fie cu dressing si baie proprie. Terenul este in suprafata de mp.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.