Servicii

Exemple de cereri

București sector 6
Localitate / sector: București sector 6, București
Tip serviciu: Montaj centrală termică
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Caut echipa de instalatori pentru realizarea instalatiilor sanitare si termice intr-un imobil cu 6 niveluri si 12 spatii locative (S+P+3R+M). Fiecare etaj are 2 spatii locative. Fiecare spatiu locativ va fi prevazut cu urmatoarele: - 1 bucatarie, 1 baie, 1 centrala termica cu condens, 3 radiatoare de incalzire si un port prosop. Instalatiile se vor realiza din PPR si PEX. Testarea instalatiilor si garantia aferenta va fi inclusa in pret. Imobilul este in stadiul la gri si se afla in Bucuresti, Zona Virtutii / Uverturii.
Electrician, Electrician
Mereni
Localitate / sector: Mereni
Suprafața spațiului (în m2): 130
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, As avea nevoie de tras circuite noi dupa cum urmeaza: Mansarda: 3 camere mansarda - 3 surse lumina, 6 prize (2 pe camera) - mansarda e la rosu se poate cabla cu usurinta Parter: Bucatarie (camera 9)- 2 lumini (principala + secundara), priza blat, priza plita, priza hota, priza frigider Baie (camera 8) - 1 lumina, priza masina spalat, priza oglinda chiuveta + lumina Hol (camera 7) - 2 lumini - 1 tavan 1 circuit spoturi Camera tehnica (camera 10) + terasa 2 lumini, 3-4 prize Tabloul actual este in stanga langa usa din camera 5. Eventual pus un tablou in camera tehnica (camera 10) pentru circuitele noi. Gasiti atasat si schema casei. Multumesc.
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara
Tip serviciu: Alte instalații termice
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog frumos cu oferta de pret pentru instalatia de incalzire din hala industriala nr 2 ( atasament ) cu gaz metan Lucrarea presupune proiect și execuție Există 6 arzătoare , dar nu avem nicio documentație tehnică la ele Atasat gasiti desenul halei - Amplasementul obiectivului; - conform desen ( locatia - in curte la Bega Tehnomet, Timisoara ) - Regimul de presiune al aparatelor consumatoare sau poza de pe etichetele acestora - gaz metan din retea - Daca arzatoarele exista, exista si instalatie de utilizare interioara cu contor? sau au functionat pe butan pana acum?! - ceva există dar nu sunt documente. - Exista bransament de gaze naturale la limita de proprietate? - la Bega tehnomet Multumesc anticipat !
Reșița
Tip serviciu: Montaj obiecte sanitare
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
pentru Instalator: la baie am de reparat bateria la cada si la chiuveta si de desfundat scurgerea la cada, iar la bucatarie am de desfundat scurgerea de la chiuveta. La baie in cazul cand se poate repara iar daca nu se poate repara instalatorul imi, va spi pune dac trebuie cumparat o baterie noua. Resita, Caras
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara
Tip serviciu: Altele
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Bună ziua, La o curte comună cu case și o clădire de apartamente, branșamentul AQUATIM este la comun și am dori să trecem pe contracte individuale cu ceasuri separate, fiecare apartament. În urma discuției cu locatarii am convenit să luăm legătura cu un proiectant și o firmă de execuție agreate de AQUATIM care să ne ajute în realizarea proiectului și implicit execuția lucrării. În curte sunt 14 apartamente din care 9 sunt de acord în momentul de față să schimbăm contractele și branșamentul. Ideal ar fi ca firma de execuție/proiectare să poată veni la fața locului pentru o evaluare în urma căreia să agreăm ce documente sunt necesare, traseul noilor țevi de apă, lămurirea eventualelor probleme întâmpinate pe traseul țevilor și evident un cost cât mai apropiat de realitate pentru a putea știi fiecare apartament cum să ne pregătim. O zi frumoasă! Mulțumesc!
Buzău
Localitate / sector: Buzău
Tip serviciu: Montaj centrală termică
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Am gazele instalate pentru centrala cu proiect. Ma intereseaza manopera pentru instalare centrala Immergas pentru un apartament compus din 2 camere, bucatarie si baie. Manopera incluzand tot ( demontat calorifere vechi de fonta si sudat, caloriferele de instalat cu teava PPR, apa calda la baie si bucatarie). Apartamentul este construit din caramizi. Multumesc
Electrician, Electrician
Ploiești
Localitate / sector: Ploiești
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua. Am dori bransarea la curent electric a 3 case situate in Ploiesti, Str. Rudului,nr.. Avem avizele tehnice pentru racordare, cablurile electrice sunt trase pana la gard. V-am atasat unul dintre avize. Daca ma aveti nevoie si de alte detalii, va rog sa ma contactati. Multumesc. O zi placuta!
Ploiești
Localitate / sector: Ploiești
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
De aseara imi tot pica curentul, dar doar pe prize, luminile mergeau..problema e ca nu era nicio siguranta picata, dar daca o dadeam in jos si inapoi in sus pe cea corespunzatoare prizelor, mergeau din nou..in schimb, de dimineata cand m am trezit nu mai mergea nimic, am desfacut tabloul electric si am vazut ca firele care intra in siguranta corespunzătoare prizelor sunt negre(ca si cum ar fi arse)..precizez ca sigurantele nu erau cazute, erau ridicate toate.
Electrician, Electrician
Sălăjeni
Localitate / sector: Salajeni, Salaj
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Vreau sa schimb tablou cu unul mai incapator. In noul tablou vor intra: - 11 circuite pe 3x2.5 mm (prize) - sigurante de 16A; - 2 circuite pe 3x1.5 mm (lumina) - sigurante de 10A; - 1 circuite pe 3x4 mm pt plita cu inductie - siguranta de 20 sau 25 A? - lungimea cablului este undeva la 25 de metri + 3m. - cel putin 5 pozitii libere pt circuite viitoare; Cred ca un tablou cu 24 de posturi ar fi ok. As vrea ca sigurantele sa fie P+N (intrerupere atat pe faza, cat si pe nul) - Schneider sau Gewiss. In acest moment tabloul nu are o siguranta generala - as vrea una cu disjunctor la 32A si diferential de 30mA (poate reusesc sa "upgradez" bransamentul la Electrica la mai mult de 6.5kw...poate... si atunci o dimensionare din timp a barelor e utila ma gandesc). Sau poate o varianta cu o siguranta cu diferential pt fiecare etaj? Tabloul curent este montat aparent intr-un balcon, ferit de o arcada. Nu stiu daca va dati seama din poza. Ii pastram pozitia, poate il mutam un pic mai sus. NB: toate cablurile sunt deja aduse sus in "firida". Multumesc inca o data si astept propunerile tehnice detaliate/ofertele dumneavoastra. Locul faptei: Salajeni, judetul Salaj.
București
Localitate / sector: Bucuresti
Suprafața spațiului (în m2): 73
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Am un apartament cu 4 camere si vreau sa refac instalati electrica complet: - 2 dormitoare mici, 1 dormitaor mare, o sufragerie open space+bucatarie, baie mare, baie de serviciu - consumatori mari: aer conditionat, cuptor electric, plita inductie, masina de spalat, uscator de rufe, masina de spalat de vase. - apartament in bloc


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.