Servicii

Exemple de cereri

Petroșani
Localitate / sector: PETROSANI
Tip obiect: Apartament
Suprafața aproximativă (în m2): 30
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
DORESC REAMENAJAREA UNEI FOSTE BUCATARII CU DIMENSIUNEA DE 2.80X5.20(INCLUZAND SI HOLUL) INTR O CAMERA DE ZI CU ZONA DE LUAT MASA SI , EVIDENT, CU MULTE SPATII DE DEPOZITARE PENTRU USTENSILELE DIN BUCATARIE(CA ELECTROCASMICE DOAR FRIGIDER SI CUPTOR CU MICROUNDE) . DE ASEMENEA , UN DORMITOR MATRIMONIAL CU DIMENSIUNEA DE 3.30X3.40CM
Arhitecți, Design interior
Valea Doftanei
Localitate / sector: Valea Doftanei
Tip obiect: Altele
Suprafața aproximativă (în m2): 60
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua! Spatiul pe care il dorim amenajat este o sala ce ce va avea dubla functionalitate: spatiu de relaxare pentru cazatii unei pensiuni cu 9 camere, sala unde sa putem organiza petreceri de mici dimensiuni. Sala se afla la etajul 1. Este o incapere, relativ joasa, mai mult lunga, decat lata. Atasez foto. Multumesc!
București
Localitate / sector: București
Tip obiect: Apartament
Suprafața aproximativă (în m2): 43
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Am un apartament deocamdat cu 2 camere, as vrea sa mut bucataria in balconul de 7 m, sa transform bucataria in camera de primit prieteni, sa modernizez totul, de la baie cu faianta noua, schimbat cada cu dus, (baie cu accente mediteraneede, calde), usi noi, zugravit, schimbat parchet vechi de stejar, aranjat dresing pe hol, ideal cu un semineu in living. As vrea sa pastrez canapeaua si patul existente, dar daca nu se incadreaza in noul stil, as putea sa renunt la ele. Stiu in mare ce culori vreau si ce stil (simplu, scandinav, functional si cald). In locul unde este acum bucataria mi-ar placea sa am barne pe tavan, de care sa atarne becuri. In afara de pret, mai important este DURATA lucrarii. Multumesc.
Arhitecți, Proiecte case - Iași
Iași
Localitate / sector: Iasi
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 125
Aveți deja teren?: Nu am găsit încă terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Buna ziua, vreau o casa pasiva, cu un design vintage modern. Vreau 3 dormitoare (fiecare cu baie proprie), living, camera tehnica, bucatarie, camara, in exterior as vrea un foisor pe care sa amplasez niste panouri fotovoltaice, o piscina si o gradina. Pentru casa ai vrea max mp, iar pentru intreaga curte maxim mp.
Brașov
Localitate / sector: Podu Oltului,Brașov
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 120
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Deoarece casa socrilor av trebui sa o demolam pentru ca se afla pe conducta de gaz, suntem nevoiti sa facem cat mai repede o alta casa. Ne-am gandit la o casa mica , simpla, aproape de ferma pe care o detinem,doar ca terenul pe care il avem este extravilan si se afla in apropierea unei paduri. Suprafata terenului este de 3.99ha. In attach aveti datele terenului
Arhitecți, Arhitecți
Popești-Leordeni
Localitate / sector: Popești-Leordeni
Tip obiect: Altele
Suprafața aproximativă (în m2): 75
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, doresc realizarea unui proiect pentru autorizare si constructie in regie proprie. Constructia are 5 x 7 m, parter si pod mansarda. Parter garaj iar mansarda este un spatiu de depozitare. Doresc si proiect pentru imprejmuire si demolarea unei constructii existente ce este trecuta in acte ca ruina. Parterul doresc sa fie realizat din boltar de beton iar podul cu o inaltime de 2 metrii pe laterale din lemn sau alte materiale usoare. Acoperisul in doua ape si cu balcon pe o latura mica si una mare sau pe cele mici. Terenul se afla in Popesti Leordeni. Va stau la dispozitie pentru detalii, ma intereseaza termen de realizare si buget. Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
Iași
Localitate / sector: Iași
Tip obiect: Spațiu comercial
Suprafața aproximativă (în m2): 70
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Suntem o clinica dentara situata in complexul comercial din Podu de Piatra si ,am dori sa demaram un proiect de design interior pentru intrarea clinicii care este impartita in parter+etaj 1 . Dorim sa stim o oferta din partea dvs si care sunt etapele pentru a ajunge sa avem si o discutie fata in fata despre locatia unde este necesar a fi facut design interior . Asteptam un raspuns ! Va multumesc!
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara
Tip obiect: Apartament
Suprafața aproximativă (în m2): 60
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Doresc realizarea unui proiect de design interior pentru un apartament de aprox 60 mp format din: - bucatarie: - livind cu logie; - baie; - hol; - dormitor matrimonial. Apartamentul are 2 dormitoare, insa doar unul va fi inclus in acest proiect. Bucataria este separata de living, baia necesita modificari radicale, iar stilul apartamentului as dori sa fie scandinav.
Constanța
Localitate / sector: Constanța
Tip obiect: Altele
Suprafața aproximativă (în m2): 22
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, m-ar interesa si pe mine un pret pt amenajarea unei garsoniere de 22 mp. Baia este deja amenajată. Ma intereseaza pt închiriere studenți și estival. Dimensiunile din planul atasat sunt aproximative, după ce primesc oferta va voi da dimensiunile exacte sau veniți la fața locului. Multumesc frumos
Arhitecți, Firme de arhitectură
Satchinez
Localitate / sector: Satchinez
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 100
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, Imi doresc un proiect pentru o casa cu mansarda, terenul de care dispun este mp. Eu m-am gandit sa folosesc pentru casa undeva la -mp. La parter vreau o bucatarie de 16mp, o debara , un dormitor 16-25 mp, o baie mica doar cu dus, chiuveta si toaleta, camera tehnica, birou si living. La mansarda am nevoie de doua dormitoare de 25mp in care sa aiba inclus dulapuri in partea de coborare a acoperisului, o baie mica, loc de depozitare si loc de odihna cu spatiu deschis (terasa) care sa nu depaseasca exteriorul casei. Multumesc mult de ajutor


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.