Exemple de cereri

Iași
Localitate / sector: Iași
Tip obiect: Altele
Buna ziua Va contactez din partea SC Anubis Security SRL si as vrea sa va intreb daca sunteti dispusi la o colaborare cu noi. Avem un obiectiv care are nevoie de o patrulare zilnica, adica o interventie zilnica, si voiam sa stiu un pret informativ. Obiectivul este situat in Iasi, strada Chisinaului nr.6. Multumesc pentru raspuns. Cu stima,
Firme de curățenie, Curățenie - Constanța
Constanța
Localitate / sector: Constanța
Frecvență: O dată sau de două ori pe săptămână
Tip spațiu comercial: Birou
Suprafața spațiului (în m2): 230
Va rog sa imi transmiteti o oferta personalizata pt un spatiu de birou de mp pt curatenia lunara astfel: - 1 interventie / saptamana de 4 ore pt curatenie - 1 interventie in weekend / luna pt curatenie generala si spalat geamuri. -1 persoana care sa asigurre curatenia -asigurati solutii prof. si aparatura curatenie
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Număr uși: 1
Montaj: Da
Tâmplărie ușă: Ușă exterior PVC
Termen orientativ de achiziționare: Imediat
Usa exterioara dubla x cm, in doua canate cu deschidere inegala 40+80 cm, culoare alb (interior exterior), cu montant orizontal la 60 cm de la baza, cu paneluri pline inferior si geam termopan cu pachet triplu de sticla clara superior Tamplarie Rehau Synego (sau similar) Contact si ofertare pe email / whatsapp. Multumesc!
Oradea
Localitate / sector: Oradea
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 200
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Buna seara. As dori sa imi faceti va rog, o oferta pentru planul unei case. As dori aprox o suprafata de max mp construiti, casa cu etaj/mansarda, acoperis cu tigla cu inclinatie mica, posibil si un garaj langa casa. Sa imi spuneti va rog si ce cuprind serviciile dvs (daca include inginerul de rezistenta, inginer de instalatii)
Arhitecți, Firme de arhitectură
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca, Cluj
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 120
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Buna ziua, suntem o familie tanara si urmeaza sa ne "proiectam" casa visurilor si suntem in cautarea echipei potrivite. Casa pe care o visam este o casa moderna cu un acoperis in 4 ape fara balcoane mici eventual o terasa comunade 10-14 mp. La etaj: 3 dormitoare (cel matrimonial sa detina camera/dressing), 1/2 bai in functie de cum permite spatiul,. Parter: hol, living cu bucararie open space (bucatarie cu insula si camara) + loc dining (masa generoasa), scari aerisite (nu inghesuite in coltul casei), baie, camera tehnica. Poate mp sugerati de noi sunt putini pentru dorintele pe care le avem, suntem deschisi la propuneri. Multumesc
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: Comert online
Număr angajați: 1
Buna ziua. Am dori si noi o oferta de pret pentru serviciile de contabilitate. Iata cateva informatii despre firma noastra: - Avem o firma noua platitoare de TVA cu un singur angajat - Activitatea noastra este de comert produse cosmetice. - Avem un magazin online si 99% din ceea ce vindem sunt din acel magazin online si facturile se emit prin smart-bill automat. - Uneori mai vindem si pe baza de contract face to face cu facturi tot in smartbill si plata prin transfer bancar. - Pe site, plata se efectueaza fie cu cardul prin NETOPIA fie ramburs la curier. - Livrarea se face printr-o firma de curierat, fara contract ci cu credit preplatit. (Adica noi platim de lei in avans si din acei bani ei deduc cheltuielile cu transportul, iar cand ramanem fara credit, cumparam mai mult. Iar ei ne dau o lista cu livrarile reusite si tot ei incaseaza rambursul pentru noi, pe care ni-l vireaza in cont atunci cand se strange o suma mai mare). - Avem un sediu social fara punct de lucru si nu detinem casa de marcat. - Gestiunea o putem tine in smartbill sau va putem spune dumneavoastra la sfarsitul fiecarei luni, cate produse mai avem. - Noi importam din uniunea europeana un singur produs pe care il vindem, insa pe viitor este posibil sa devina 2 sau 3 produse. - In total emitem cu aproximatie de facturi lunar. - Lunar veti primi de la noi toate informatiile structurate, pentru a va fi usor de procesat sau de automatizat, iar daca este necesar, vi le aducem si printate. - Intentionam sa facem un leasing pe aceasta firma, si publicitatea firmei va fi prin facebook si google, deci vor trebui justificate in firma si aceste cheltuieli. - In rest, vom avea doar cheltuieli si achizitii normale ca orice alta firma, cu sediul social si cu ambalajele pentru livrari. V-am oferit toate detaliile, pentru a putea stii exact volumul de munca si pentru a ne face o oferta cat mai exacta. Asteptam oferta Dumneavoastra. Va multumesc.
Creare site web, Servicii web design - Oradea
Oradea
Localitate / sector: Oradea, Bihor
Serviciu: Site web nou
Tip de site web: Site de prezentare profesional
Numărul estimat de pagini (servicii, produse, contact, despre noi ...)?: Până la 5
Buna ziua. Ma intereseaza 2 site-uri de prezentare Unul pt Constructii si unul pt transport intern si international. aprox 5 pagini logo pe fiecare pagina 2 Pagina principala- contine logo cateva informatii text 3 imagini 8 linkuri parteneri Servicii-detali despre serviciile oferite 2 imagini si text Produse-produse vandute 10 imagini text cu detalii Contact-formular pt trimitere mail si chat online Despre noi -un mic istoric text si 5 imagini Doresc oferte pt ambele. Multumesc
Firme de curățenie, Firme de curățenie
București sector 5
Localitate / sector: Sect 6 Bucuresti
Frecvență: O dată pe zi
Tip spațiu comercial: Bloc de locuințe (scara blocului)
Suprafața spațiului (în m2): 90
Bloc de locuinte, zona Eroilor, 11 etaje, 33 apartamente, o scara, 2 lifturi, curte mare, subsol, ghena de gunoi interioara si pubele. Cautam o firma care sa se ocupe de curatenie si igiena spatiilor comune descrise mai sus. Asteptam oferte pentru a fi prezentate Asociatiei de proprietari. Contact si ofertare exclusiv pe email, va rog. Multumesc!
Firme de curățenie, Curățenie la domicilu
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Frecvență: Curățenie generală
Suprafața spațiului (în m2): 115
Buna ziua, As dori o oferta pentru o casa dispusa pe 2 niveluri - este compusa din bucatarie, living spatios, baie la parter iar la etaj 3 dormitoare, 1 baie, 2 balcoane, 1 dressing. Casa nu va contine obiecte personale/decoratiuni pe mobila. Ca si asteptari: - Curatanie generala - Spalat perdele - Spalat mobila pe interior (complet goala) Multumesc mult!
Constanța
Localitate / sector: Constanța
Tip serviciu: Execuție instalații sanitare
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Din partea unei Asociatii de proprietari din Constanta, va solicit o oferta pentru livrarea si montarea unui grup de pompare pentru ridicare presiune. Blocul se afla in zona Tomis Plus, are regimul de inaltime P+3E si 16 apartamente cu 2 si 3 camere. Blocul e dotat cu un camin ingropat cu acces din exterior cu o gura de acces de aprox 50x50cm. Pana in prezent am functionat cu urmatoarea configuratie: - vas tampon PEHD dotat cu flotor mecanic - capacitate 1 sau 2 mc; - hidrofor; - vas de expansiune L; Suntem la al 3-lea hidrofor inlocuit, daca nu chiar al 4-lea si diferite reparatii la ele intre timp. In utimul timp, prezentul hidrofor mergea aproape continuu, iar in cele din urma a cedat. Am avea nevoie de o solutie care sa respecte cerinta de presiune si debit si sa fie fiabila. Asteptam raspunsul dumneavoastra daca sunteti interesati sa ne ajutati. Daca un grup de pompare este solutia pentru noi, puteti sa ne formulati o oferta pentru livrare si montaj.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.