Intenționez să construiesc CASĂ DE LOCUIT , ATELIER , GARAJ, ANEXE pe o parcelă de mp în intravilanul satului Păușa, județul Bihor. Inițial, cei de la departamentul URBANISM al primăriei Nojorid mi-au spus că voi avea nevoie de elaborarea unui PUZ deoarece la aproximativ m se află o fermă avicolă, iar șansele mele pentru un aviz favorabil din partea consiliului local ar fi doar1%. Am informat consiliul local despre faptul că articolul 11 din legea / a fost modificat , astfel nu se mai impun anumite distanțe (m) între clădirile rezidențiale și ferma avicolă ,ci doar elaborarea unui studiu de impact. În plenul ședinței consiliului local, arhitectul șef a declarat că zona unde doresc eu să construiesc este ZONĂ REZIDENȚIALĂ. ÎN ACEST CAZ AR MAI FI NECESAR UN PUZ ??! (În final mi-au aprobat avizul de oportunitate favorabil pentru inițiere PUZ.) În apropierea fermei, între terenul meu și fermă se află două case locuite în legalitate care au fost construite cu zeci de ani înainte ca ferma să fie înființată.
Doresc o constructie compusa din : - 2 dormitoare - 2 bai - 2 walk in closet - 1 camera de masina spalat si uscator - 1 open space living - open space kitchen - camara ca si camera - camera pentru centrala si panou electric Pe terenul cumparat in suprafata de de metrii patrati, exista o constructie de 93 m patrati de care as vrea sa ma leg. Pastrez constructie dar de ea la leg cu restul.
Curatenie dupa renovare, am fost obligata de formular sa trec curatenie generala. Apartamentul nu este mobilat, exista decat mobila de bucatarie, are 4 camere, 1 baie, 1 wc de serviciu si balcon. A fost facuta o curatenie in prealabil, insa este praf, urme de chit de rost si in anumite locuri picaturi de vopsea lavabil, rumegus. Corpurile de ilumuniat sunt noi. Sunt 4 geamuri si geamul cu usa de la balcon si geamurile de la balcon. Apartamentul este la parter si geamurile se cura din interior.
Am nevoie de oferte pentru curățenia generală, a unei locuințe pe două nivele, dar și de cea de întreținere, de două ori pe lună sau săptămână, pentru a putea compara care este mai convenabilă. Daca se poate oferi un tarif si pentru Asociațiile de locatari (scări de bloc), în total sunt 3, cu alei mari împrejurul blocului. Mulțumesc !
Buna ziua, M-ar interesa 3 bucăți ferestre la bloc, 1 bucata de x și 2 bucăți de ×, cu dubla deschidere și oscilobatante toate 3, și cu câte o plasa insecte si rulouri. Și consiliere, ca nu știu ce mai este pe piață și care pot fi bune pentru un bloc din . Doresc a înlocui tâmplăria existenta din aluminiu. A început sa apară mucegaiul
Ma intereseaza o oferta de pret pentru un dressing cu 6 usi, CM inaltime aproximativ si sau lungime. Ca adancime nu conteaza, 60 CM este ok. Ma intereseaza in mod special ca usile din mijloc sa fie de sticla. Iar soldati laterali sa fie simetrici ca si cum ar fi proiectat pentru un cuplu. Las o poza pt inspiratie , posibil sa fie nevoie de alte nuante precum bej/casmir sau un alb murdar.
Doresc o oferta de preț pentru parterul unui imobil (P+M) constând într-o construcție pe structura de lemn ridicata pe o fundație de beton cu elevație la aprox 90cm de la nivelul solului. Lucrarea reprezinta: Living de 34mp (parchet laminat) Hol dreptunghiular de aprox 12mp (gresie) Baie de serviciu de 5mp (gresie) Bucătărie dreptunghiulara se 8mp (gresie) Hol de intrare de 2mp (gresie)
Montare gresie rectificata pe pardoseala si pereti in 2 bai situate la mansarda. Gresia o sa aibe dimensiunea de x60 cm, peretii sunt toti din rigips iar pardoseala este dreapta (sapa autonivelanta). Suprafata pardoselii este de aprox 25 m2 iar peretii ce trebuiesc placati au o suprafata totala de aprox 35 m2
Baie bloc etajul 10. Este nevoie de: 1.) demontare, taiere in bucati a vanei (latimea usii e mica) 2.) demontarea gresiei si a faiantei 3.) adunare, transportare, debarasare a molozului 4.) modificarea apei si a calofriferului 5.) tencuire pereti 6.) executare cadita dus/izolare contra infiltrarii apei 7.) montarea faiantei (75 mp) 8.) montarea gresiei (7 mp) 9.) zugravire tavan 10.) montare obiecte sanitare
Blocul este din , zona Nord, Complex Mic și am infundate atât canalizarea de la bucătărie, cât și baie. In numeroase rânduri am incercat desfundarea cu "șarpe" sau substanțe chimice, dar au afect pe moment. Se pare că țeava care duce de la mine la coloană este înfundată cu ciment și reziduuri provenite de la alte reparatii din trecut, când muncitorul român a clătit recipientul de var,gled,etc și aruncat în chiuveta!! Că urmare, chiuveta de la bucătărie este deseori plina ochi și se scurge intr un timp îndelungat, iar cea din baie, de la cadă, când dau drumul la apa din cadă în câteva secunde refuleaza pe pardoseală. Pot scurge apa din cadă doar cu dopul pus și înclinat un pic, ca apa sa se scurga firicel. De asemenea, în funcție de care varianta de scurgere e mai buna, as vrea sa mut mașină de spălat din bucătărie în baie.