Cât veți plăti pentru promovare site web? Am verificat prețurile, astfel încât să puteți lua cea mai bună decizie posibilă.

Promovare Google Ads
Prețul mediu 2.500 lei/lună
Costuri variabile 1.0004.000 lei/lună

Serviciul include configurarea și optimizarea sau întreținerea lunară a campaniilor Google Ads. Prețul depinde de volumul campaniilor (numărul de cuvinte cheie), de bugetul alocat publicității pe Google și, în consecință, de timpul investit în publicitate. Pentru campanii mai complexe și la scară mai mare, prețul este negociabil. Prețurile pentru promovare Google Ads variază între 1.000 lei/lună și 4.000 lei/lună.

Solicită oferte!
Promovare Facebook
Prețul mediu 1.200 lei/lună
Costuri variabile 8001.600 lei/lună

Serviciul include realizarea (set-up) și optimizarea (mentenanță lunară) anunțurilor pe Facebook. Prețul depinde de volumul de publicitate și de bugetul Facebook implicat. Agențiile oferă publicitate pe Facebook ca parte a pachetului lor de promovare în rețelele sociale. Veți plăti cel puțin 800 lei/lună pentru promovare Facebook.

Solicită oferte!
Marketing online
Prețul mediu 3.500 lei/lună
Costuri variabile 1.0006.000 lei/lună

Agențiile de servicii de marketing online oferă diferite pachete lunare, care variază în mărime și conțin diferite servicii de marketing online: analiza concurenței și a audienței, promovarea în social media, promovarea pe motoarele de căutare (Google Ads), optimizarea site-urilor web (servicii SEO), email marketing etc. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru servicii de marketing online este de 1.000 lei/lună, iar cel maxim este de 6.000 lei/lună.

Solicită oferte!

Cereri recente pentru promovare site web

Optimizare SEO și promovare online, Optimizare magazine online
Obiective de optimizare SEO: Creșterea vizibilității generale a site-ului
Buget lunar de optimizare SEO: 500 - 1.000 EUR
site ul este : http://system-fmea.de/ textele si graficele vi le pun eu la dispozitie site ul nou sa fie asemanator si sa mai facem ceva schimbari sa apara pe prima pagina google. Site ul eu l am facut numai ca nu este facut profesional , tocmai deasta am nevoie de un specialist . Am nevoie si de mail pentru ca semnalul la telefon nu este foarte bun si sa nu as dori sa avem surprize . Mentionez ca mai sunt de discutat foarte multe detalii tehinice , ex: concurenta , site ul sa fie facut mai bun decat site urile concurentilor , diferite tipuri de design . Site ul va contine 18 pagini aproximativ , este un site static , fara elemente dinamice , exista deja un concept grafic , layout ul dar as dori sa mai primesc idei sa fie mult mai profesional. Pe site sunt 1 sau 2 formulare de contact . Cel mai bine ar fi sa ma contactati sa discutam direct despre detalii.
Optimizare SEO și promovare online, Optimizare SEO
Buget lunar de optimizare SEO: Până la 200 EUR
Buna ziua, Avem un site partial functional si pentru acest lucru cautam un administrator. (http://ccjcj.ro/contact.html) • actualizarea site-ului saptamanal, incarcare articole cerute, liste, etc • optimizare a site-ului pentru motoarele de căutare; • optimizare a funcționalităților site-ului conform tendințelor digitale; • Depanarea imediata a erorilor de funcționare ale site-ului, în maxim 4 ore de la semnalarea disfuncționalității/ erorii, în scris, prin email sau fax; VA multumesc!
Optimizare SEO și promovare online, Agenție marketing online
Canale de promovare online care vă interesează?: Google (AdWords), Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Youtube
Buget lunar de promovare online: 200 - 500 EUR
Buna ziua, firma pe care o reprezint are ca obiect de activitate mertul cu produse alimentare , nealimentare (alol tutun), detine 2 puncte de lucru si 6 persoane angajate cu timp normal de lucru. Intentionez sa simplific , optimizez toate fluxurile documentelor si a banilor in cadrul mpaniei , sa ordonez si sa structurez activitatea astfel incat sa fie profitabila iar modelul obtinut sa poata fi replicat prin dezvoltare la nivel national. Ca particularitati as mentiona dorinta de a specializa ambele punte de lucru si magazinul online pentru oferirea de cadouri sau produse din care se pot obtine cadouri personalizate .
Optimizare SEO și promovare online, Agenție marketing online
Canale de promovare online care vă interesează?: Google (AdWords), Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Youtube, Altele
Buget lunar de promovare online: Mai mult de 1.000 EUR
Buna ziua, As dori sa primesc o oferta pentru un pachet de promovare online pentru 12 luni: - realizare campanie Google Adwords - administrare Google Adwords - Google Adwords remarketing . raport lunar - pregatire cate 3 extensii pentru fiecare campanie (cu un total de 4 campanii concomitent) - aliniere anunturi cu continutul din landing page / website - optimizare campanii zilnic - folosire inteligenta artificiala pentru a determina cele mai bune ajustari pentru eficientizarea costurilor - raportare saptamanala Portal web in constructie.
Optimizare SEO și promovare online, Firme seo
Obiective de optimizare SEO: Creșterea volumului de trafic, Creșterea vizibilității generale a site-ului, Creșterea vânzărilor
Buget lunar de optimizare SEO: 500 - 1.000 EUR
Dorim sa aducem acest site, care activează in toată Europa, la nivel de www.playboy.com (conținut erotic, cu stil si elegantă, care nu deranjeaza). www.playhot.club e un site făcut in phpfox, are menirea de a fi un social website, are înăuntru : magazin, chat, blog, spațiu publicitar etc si vrem sa aducem si funcția de live streaming si multe altele. Avem cont pe instagram, Facebook, twitter dar volumul de munca este atât rlde mare încât in 3 persoane nu reușim sa il acoperim. In momentul de fata avem nevoie de o echipa care sa ne ajute cu toate acestea + un programator specializat in phpfox! Desigur prețul poate scădea sau creste, in funcție de ce aveți dvs de “oferit”. Multumesc frumos
Optimizare SEO și promovare online, Servicii SEO
Obiective de optimizare SEO: Creșterea volumului de trafic
Buget lunar de optimizare SEO: 200 - 500 EUR
Mă interesează o ofertă pentru optimizarea unui site de servicii și a unei campanii Google Ads astfel: - verificarea site-ului privind optimizarea pe 3 cuvinte-cheie: transport mobilă, firmă mutări, transport marfă. - verificarea campaniei Google Ads existente + adgroup-uri, ad-uri, cuvinte-cheie, extensii de anunțuri și optimizare pe cuvintele-cheie respective. Range: București.
Optimizare SEO și promovare online, Agenție marketing online
Canale de promovare online care vă interesează?: Google (AdWords), Facebook
Buget lunar de promovare online: Până la 200 EUR
Permiteti-mi sa ma prezint, , manager al companiei Visionstal. Suntem o firma de instalatii HVAC si doresc sa colaborez cu voi in vedere dezvoltarii unei imagini si promovare online . Momentan, firma exista in online doar cu o pagina pe google si facebook. Personal sunt novice in acest domeniu, asadar astept cu interes oferta dumneavoastra. Multumesc,
Optimizare SEO și promovare online, Optimizare site
Obiective de optimizare SEO: Creșterea volumului de trafic, Creșterea vânzărilor
Buget lunar de optimizare SEO: Până la 200 EUR
Buna ziua, as dori: 3 postari lunare pe Fb si 3 pe instagram, Ad-uri de Google 2 pe luna, optimizare si raportare Google Search, Goolge Display si Youtube - una pe luna, set up initial (google adwords, analytics), pentru toate acestea as dori o oferta lunara. Firma este un barbershop deschis recent in Iasi, exista site si pagina Fb, obiectivul principal este marirea nr de clienti. Multumesc!
Optimizare SEO și promovare online, Agenție marketing online
Canale de promovare online care vă interesează?: Google (AdWords), Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Youtube, Altele
Buget lunar de promovare online: Mai mult de 1.000 EUR
Buna ziua, Contruim un marketplace dedicat licitatiilor de transport. Pe marketplace se va gasi atat cererea cat si oferta, respectiv clientii care au de transportat diferite lucruri:(masini, motoare, piane, mobila, utilaje, etc) si firmele de transport inregistrate pe marketplace care vor licita pentru aceste anunturi. Platforma va functiona in toata Europa dar vrem sa facem promovare online in UK, Germania, Franta, Spania si Italia. Ma intereseaza optimizare SEO si o simulare pt google ads. Multumesc!
Optimizare SEO și promovare online, Promovare online
Canale de promovare online care vă interesează?: Google (AdWords), Facebook, Instagram
Buget lunar de promovare online: 200 - 500 EUR
Buna ziua, suntem interesat de serviciile de promovare pentru a atrage mai multi clienti in magazin. Detinem o optica medicala in Bucuresti. Magazinul este de jumatate de an in piata. se numeste OPTCI SPA, www.opticspa.ro , https://www.facebook.com/.ro Ne-ar interesa serviciile de promovare google ads, am inteles ca acestea ar fi cele mai utile. Nu avem magazin online, doar fizic. Aveti si alte recomandari ? Multumesc, Raluca Zaharia, Director magazin