Servicii

Exemple de cereri

Firme de contabilitate, Contabili
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6 (București)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 0
Buna ziua! Doresc oferta pentru servicii de contabilitate pentru o firma recent infiintata () care se ocupa cu comertul unor sisteme de ventilare, mai exact vanzarea si distributia acestor produse catre persoane fizice si juridice. Mentionez ca vom deveni platitori de TVA. Pentru detalii suplimentare, va rog sa ma contactati oricand pentru a va putea oferi detalii suplimentare sau pentru a stabili o intalnire. Multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Contabilitate - Constanța
Constanța
Localitate / sector: Constanța (Constanța)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 2
Buna ziua! Doresc oferta pentru servicii de contabilitate pentru firma nou infiintata, in domeniul constructiilor. Este un si in momentul de fata avem 2 angajati. Am marea rugaminte sa imi transmiteti oferta dumneavoastra pe mail, iar eu voi reveni ulterior cu un telefon pentru a discuta toate detaliile. Multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Firme contabilitate
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6 (București)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Buna ziua, Ma numesc Gulie Costin Toma Si sunt actionar unic si administrator la firma de ii . Firma a fost infiintata luna aceasta. Firma va avea 2 angajati. Suntem specializaţi în construcţia de case cu regim mic de înălţime, renovări de case şi apartamente, consolidări şi reabilitări de locuinţe, termoizolaţii, lucrări de vopsitorie, zugrăveli şi ipsoserie. Doresc sa externalizez serviciile de contabilitate.
Firme de contabilitate, Expert contabil
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Buna ziua! Doresc oferta pt. servicii de contabilitate pentru un fara angajati. Obiectul de activititate il reprezinta confectionarea si comercializarea accesoriilor barbatesti. Firma este neplatitoare de TVA, cu impozit pe venit si cu un numar de 15-20 de facturi lunare. Pentru a va putea oferi detalii suplimentare, ma puteti contacta oricand. Multumesc!
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate - Pașcani
Pașcani
Localitate / sector: Pașcani (Iași)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 20-30
Număr maxim facturi achiziție lunar: 20-50
Număr angajați: 2
Buna ziua, doresc oferta pentru servicii de contabilitate pentru un care are ca domeniu de activitate: productie materiale publicitare. Momentan avem 2 angajati, dar pe viitor dorim sa mai angajam 2 persoane. Voi deschide inca un care va fi neplatitor de TVA care se va ocupa de comert cu amanuntul. Ma puteti contacta oricand pentru detalii suplimentare. Multumesc!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
Forma juridică: SA
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 10
Buna ziua, incepand cu luna aprilie relocam societatea in Timisoara. Firma va activa in domeniul constructii si agricultura. Va rog sa ne trimiteti o oferta, conditii de incheierea unei colaborari, etc. Ma puteti contacta oricand pentru detalii suplimentare. Va multumesc anticipat! Veronica Wawrzyniak Business Manager S.A
Firme de contabilitate, Firme contabilitate
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca (Cluj)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 8-10
Număr maxim facturi achiziție lunar: 15
Număr angajați: 0
Buna ziua! Dorim oferta pentru servicii de contabilitate pentru un care se ocupa cu comert cu autoturisme. Firma are sediul social in Zalau, dar are punctul de lucru in Cluj-Napoca si dorim sa colaboram cu o firma de contabilitate de aici. Desfasuram activitati intracomunitare, pe teritoriul Romaniei si import. Dorim servicii de contabilitate primara, consultanta fiscala si evaluare. Ne puteti contacta pentru detalii suplimentare. Multumim anticipat!
Firme de contabilitate, Expert contabil
Rădaia
Localitate / sector: Rădaia (Cluj)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Buna ziua! Sunt pe punctul de a cumpara un , fara angajati. Este mai exact un azin alimentar si il voi prelua de la vechiul administrator care este cumnatul meu. Nu se va mai putea ocupa de firma si de asemenea vom avea nevoie si de o firma de contabilitate care sa ne ajute pe aceasta parte. Ma puteti contacta oricand pentru detalii suplimentare. Va multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
Iași
Localitate / sector: Iași (Iași)
Forma juridică: altele
Bună ziua! Doresc să înființez o firmă c va activa în domeniul amenajărilor interio, montaj aluminiu, fațade ventilate. Aș avea nevoie de un sfat în privința formei juridice pe c o va avea firma pentru că sunt nehotarât. Am nevoie de o firmă de contabilitate c să mă ajute să înființez firma și apoi să colaborăm în continu pentru ca firma să funcționeze în regim normal. Mă puteți contacta oricând pentru detalii supliment. Vă mulțumesc!
Firme de contabilitate, Expert contabil
Florești
Localitate / sector: Florești (Cluj)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 55
Număr angajați: 2
Buna ziua! Doresc oferta pentru servicii de contabilitate pentru un cu 2 angajati care are ca domeniu de activitate: ISTRARE DE IMOBILE PE BAZA DE CONTRACT. Vom inceta colaborarea cu actualul contabil si vom avea nevoie de o noua firma de contabilitate care sa ne ajute pe aceasta parte. Ma puteti contacta oricand pentru detalii suplimentare. Va multumesc frumos!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.