Servicii

Exemple de cereri

Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate - Timișoara
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: Publicitate, Comert Online
Număr angajați: 0
Buna ziua, Sunt Andrei Neboisa si ma ocup cu marketing si vanzari online. As avea nevoie de servicii de contabilitate pentru firma noua de mai sus, momentan nu am angajati si doar cateva facturi pe luna. Voi avea doua activitati, pe langa marketing mai am si un magazin online. Acestea sunt: Nameform - .ro, Agentia de Publicitate Vevevezi - .ro, Magazinul online. Astept cu interes oferte din partea dumneavoastra. Am obtinut actele, trebuie sa obtin TVA ul si intern si intracomunitar it si de aceea trebuie sa incep it cu cineva. Multumesc
Firme de contabilitate, Consultanță fiscală
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Forma juridică: altele
Am un apartament si as dori sa il inchiriez prn AIRBNB , booking. Care este procedura privind declararea acestor venituri sub forma persoanei fizice? Sau sa il inchiriez pe 1 an catre o microintreprindere de-a mea si sa platesc impozit pe venit 1%. Am nevoie de serviciile unui consultant fiscal. Multumesc!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
Valea Călugărească
Localitate / sector: Valea Călugărească, Prahova
Forma juridică: SRL
Domeniul de activitate: productie de broderie si imprimari
Număr angajați: 4
Personalizare tile prin broderie si transfer termic. Firma a este infiintata cu fonduri europene si se afla in primul an de activitate. Vanzari online (site propriu si emag marketplace) si fizic (targuri, festivaluri etc). Prezenta ampla in online si promovare contra cost pe platforme de socializare (facebook, instagram etc). Planuim in maxim 1 an sa vindem si pe platforme online din spatiul intracomunitar (ex. amazon).
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate - București
București
Localitate / sector: Bucuresti
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 2
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 1
Buna ziua Este o firma care presteza ocazional ( 90 % - in timpul wkendului ) servicii de echitatie in Buzaului Brasov . Noi lucram in Bucuresti de luni pana vineri . urmeaza se achizitionam casa de marcat luna asta . va rog oferta ptr evidenta contabilitate lunara , in prezent contabilitatea este tinuta de o firma din Brasov , dar ptr ca in timpul saptamanii suntem in Bucuresti ...dorim o colaborare cu o firma de aici . Multumesc ptr intelegere .. O zi frumoasa in continuare
Firme de contabilitate, Contabilitate - București
București
Localitate / sector: București
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 1
Număr angajați: 0
Buna ziua. Îmi cer scuze în avans pentru româna mea proastă, dar folosesc un traducător electronic. Sunt administratorul unei mici companii de servicii din București. Din păcate, în acest an am realizat o cifră de afaceri foarte mică, facturi de 5/6. Dar credem că în următorii 2-3 ani putem crește. Căutăm un contabil nou, deoarece precedentul ne-a lăsat multe probleme. Și avem nevoie de un sediu social pentru companie. Conectăm companii străine între ele luând o taxă de tranzacție. De asemenea, suntem interesați să înființăm o nouă companie care să importe un container de accesorii pentru vehicule în Europa, pe care o vom revinde complet în timpul navigării către unul dintre clienții noștri. Deci ar fi câteva facturi lunare. Dacă ne puteți oferi o ofertă și pentru asta. Sper că ne puteți ajuta în proiectul nostru. Adresa mea de e-mail este primesc direct pe telefonul meu și pot fi accesate oricând. Mulțumesc pentru disponibilitate!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
București
Localitate / sector: București
Forma juridică: SRL
Buna ziua. suntem interesați să înființăm o nouă companie care să importe un container de accesorii pentru vehicule în Europa, pe care o vom revinde complet în timpul navigării către unul dintre clienții noștri. Deci ar fi câteva facturi lunare. Dacă ne puteți oferi o ofertă și pentru asta. Sper că ne puteți ajuta în proiectul nostru. Adresa mea de e-mail este primesc direct pe telefonul meu și pot fi accesate oricând. Mulțumesc pentru disponibilitate!
Firme de contabilitate, Contabili
Șelimbăr
Localitate / sector: Șelimbăr
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 60-70
Număr maxim facturi achiziție lunar: 7-10
Număr angajați: 12
oferă soluții industriale și de inginerie pentru orice tip de produse industriale necesare în fabrică și în producție. Asistăm companiile din toate sectoarele industriale și tipurile de tehnologii, de la industria de automobile și materiale de construcții până la minerit, alimente și băuturi, petrol și gaze, fabrici de oțel și inginerie chimică. Astfel, putem furniza sisteme și linii de producție, echipamente, instrumente, unelte, componente MRO și OEM. Avem nevoie de servicii contabile. Multumim!
Firme de contabilitate, Expert contabil
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 10
Număr maxim facturi achiziție lunar: 300
Număr angajați: 120
Buna ziua, As dori sa externalizam serviciile de contabilitate si as dori sa ne trimiteti o oferta pentru contabilitate, calcul salarii (ture de noapte si de weekend, avem si angajati programatori), clientii sunt externi (UE), avem achizitii din tara si din ue. Va rugam sa trimiteti oferta doar pe email. Ma puteti contacta pe email pentru intrebari suplimentare. Va multumesc si va urez sarbatori linistite!
Firme de contabilitate, Expert contabil - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brasov
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 1
Număr maxim facturi achiziție lunar: 1
Număr angajați: 0
Aceasta firma a fost infiintata cu multi ani inainte, cand inca mai eram angajat si prevedeam ce se va intampla. Am facut un imprumut in franci elvetiei, ca persoana fizica. Speram sa ajut pornirea firmei. Au urmat numai situatii defavorabile. Si firma a avut doar creditari initiale. Aceste creditari au avut ca urmare renovarea sediului social. Contabila a transmis atunci, din cate imi aduc aminte, ca o o parte a cheltuielor va fi deductibila. In momentul de fata m-am suparat pe contabila pentru faptul ca nu mi-a explicat corect in ce conditii se fac deduceri din cheltuielile la sediu social al firmei. Firma functioneaza deocamdata prin vanzari sezoniere intr-o piata din Brasov, in special lunile noiembrie, decembrie si probabil si ianuarie anul acesta. Doresc ca firma sa fie tinuta la zi pentru a-i mai da o sansa de revenire. Este posibil si o suspendare a activitatii. Mentionrz ca firma a mai avut o suspendare cand taxa forfetara mi-a adus numai probleme. Va multumesc pentru orice raspuns voi primi! Cu respect, Pamfil Furtuna, Brasov
Firme de contabilitate, Firme contabilitate
Bața
Localitate / sector: Bața, Bistrita Nasaud
Forma juridică: altele
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 0
II este o interprindere individuala care are ca activitate principala vanzarea de echipamente sportive online si servicii de personal training online. Caut un contabil care sa ma ajute si sa ma indrume in obligatiile legale necesare firmei mele. Firma a fost infiintata la sfarsitul lunii noiembrie a acestui an. As vrea sa externalizez toate serviciile de natura legala ca eu sa ma pot ocupa de vanzare si marketing.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.