Servicii

Exemple de cereri

Arhitecți, Design interior
Dezmir
Localitate / sector: Dezmir, Cluj
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 33
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Doresc consultanta in amenajarea unui living + dining. Mobilierul si coltarul este deja achizitionat. Culoare parchetului va fi un gri deschis. Am nevoie de consultanta in ce priveste corpurile de iluminat si diverse accesorii. Dorinta este de a imbina articole aurii cu articole argintii. Va atasez poza cu mobila aleasa, coltarul, masa din dining si un video in care apare living-ul
Arhitecți, Arhitecți
Iași
Localitate / sector: Iași
Tip obiect: Spațiu comercial
Suprafața aproximativă (în m2): 43
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Suntem interesati sa facem un proiect de extindere si dorim o oferta pentru proiectare si obtinerea autorizatiilor necesare. Avem o proprietate, care are in fata o terasa ( va atasez o schita de la un proiect pe care l-am initiat in trecut si un plan sa va faceti o parere), pe care dorim sa facem o constructie cu geamuri, pentru un spatiu comercial si in interior o costructie pe schela metalica pe laterala, in stil industrial. Extindere propusa pe proprietate ar fi 43 mp. Am dori sa facem o extindere si pe spatiul public, de 29 mp pana in dreptul cladirii, daca vom reusi sa il concesionam, dar pentru asta avem nevoie de un proiect.
Arhitecți, Arhitecți
Bistrița
Localitate / sector: Bistrița, Bistrita Nasaud
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, cladirea in care isi desfasoara activitatea de , Bistrita, este inscrisa in patrimoniu UNESCO. Avem nevoie de reabilitare imobil, in sensul zugravirii, fara a aduce nici un fel de modificare structurii si pentru acest scop ne este necesar si cerut de la primarie un document, emis de arhitect, care sa fie depus la Directia de Cultura
Arhitecți, Proiecte case
Marghita
Localitate / sector: Marghita
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 390
Aveți deja teren?: Am găsit terenul și urmează să îl achiziționez
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Pt o suprafata de m2. Dorim o casa pe suprafata de aproximativ m2 împărțită în 3 nivele. 1. Subsol - cu garaj( dacă se poate si pt 2 masini), 2 camere, baie. 2. Parter cu living. Baie, bucătărie, 1 sau 2 camere( cel putin o camera) 3. Etaj ( nu mansarda, eventual semimansarda) cu 3 camere, dresing baie, fiecare camera sa aiba iesire la balcon. Dacă se poate 2 camere sa fie la dimensiuni identice si vedere in aceeași directie( poatesa aiba balcon comun) m2 teren, pt casa maxim m20
Arhitecți, Birou arhitectură
Gherman
Localitate / sector: Gherman, Timis
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 185
Aveți deja teren?: Am găsit terenul și urmează să îl achiziționez
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Buna ziua, am desenat o casa m2 cu programul ,,DreamPlan Home Design Software,, cum as vrea eu sa fie casa mea. Descrierea se vede in plan, am pictat fiecare incapere pentru a se deosebii mai bine. Este o casa cu un singur nivel, adica parter asezata pe fundatie, inca nu sunt decis din ce material optez, lemn sau caramida. Casa este compusa din hol 3x2m de culoarea caramidei cu acces catre salon 8x5.5m de culoare galbena, de aici se poate accesa catre cele 3 dormitoare 4.5x4m de culoare albastru deschis, roz si rosu(unul dintre ele are si baie 2x2.5m de culoare mov) cel din colt stanga de culoare rosu. Tot din salon este acces catre bucatarie 3x4+3x4.5m in dreapta spate(de culoare turcoaz cu usa catre terasa), catre baie 3x4.5m de culoare mov, iar din baie catre camera de uscat haine 2x4.5m de culoare albastru inchis. iar ultimul acces din salon este catre birou 1,5x4+2x2.5m de culoare viola. Din afara cladirii, de pe terasa din spate se poate accesa camerele de utilitati 3.5x2.5 + 1.5x2.5m de culoare portocalie. Legat de usi si ferestre as dorii designul meu, dar lungimea, latimea si inaltimea le puteti decide voi. Va multumesc pentru timpul oferit!
Drobeta-Turnu Severin
Localitate / sector: Drobeta Turnu Severin, Mehedinti
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 160
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Casa P+M Amprenta 90m2( 11/8 latura mare spre sud) Teren 20/50(front stradal 20catre nord) Parter- living+ dinning, si bucatarie( orientate spre sud), baie, camera tehnica, casa scarii, hol Etaj sau mansarda - 2 dormitoare cu baie proprie spre sud, casa scarii, birou / dressing . Multumesc frumos!
Arhitecți, Arhitecți
Hârsești
Localitate / sector: comuna Harsesti, judetul Arges
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 70
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Detalii constructii casa 1. Casa are P + Etaj mansardat, amprenta de 70mp astfel: a. 7 m pe directia N-S (la N este drum communal, la S gradina) b. 10 m pe directia E-V (la E gradina, la V o casa veche) c. + terasa 15 mp spre E cu iesire din bucatarie 2. Parter: a. Fundatie mai inalta 0, 6 m b. Atrium inainte de intrare 1,5 m x 2 m spre S mai aproape de partea din V a casei, numai acoperis fara pereti laterali + trepte spre S c. In interior, scara catre mansarda in staga intrarii, limit de zidul din V d. Scara inchisa cu perete pana sus si acces cu usa e. WC + Dus f. Camera / birou g. Living (cu semineu) h. Bucatarie in partea de E a casei (camara inclusa spre partea de N) cu iesire spre terasa in E i. Terasa 15 mp, acoperita si imprejmuita + scara de coborare in gradina spre E sau S j. Camea tehnica? (boiler ACM) in baie? De stabilit 3. La mansarda: a. Dormitor mare aprox 14 mp, cu velux sau geam mare vertical spre E sau S b. Dormitor mic aprox 12 mp, cu velux sau geam mare vertical Spre S sau V c. WC d. Hol, geam spre N e. Dressing? De stabilit f. Pe acoperis panou solar pentru ACM g. Balcon interior spre E 4. Constrangeri de spatiu a. Se demoleaza C2 b. Ramane Putul c. Ramane Bradul
Arhitecți, Arhitecți
Comănești
Localitate / sector: Comănești, Olt
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 102
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Doresc sa reamenajez o casa taraneasca si sa modific impartirea interioara- am nevoie de o pers specializata in structura de rezistenta, instalatii si amenajare interioara, obtinere autorizatii in conditiile unui raport cat mai eficient calitate/pret. Mentionez ca am deja o viziune a felului in care doresc reamenajarea casei. Multumesc!
Arhitecți, Birou proiectare
Avrig
Localitate / sector: Avrig, Sibiu
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 150
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Proiectare casa si toate aprobarile/actele necesare pentru demararea constructiei. Proiectul de care avem nevoie este al unei case pe doua nivele (P+Et.) cu o compartimentare cum urmeaza: PARTER: hol de intrare, camera termică, bucatarie, living, camera birou, baie cu dus. Terasa. ETAJ: 2 dormitoare decomandate, camera depozitare , baie cu dus, holul de acces pe balcon. Se poate sa ne oferiti si următoarele informatii? 1. Dorim încalzirea cu centrala termica pe GPL 2. Cat dureaza pregatirea actelor si aprobarile necesare 3. Cost estimativ 4. Cand pot incepe lucrarile. Trenul se afla in zona Avrig. Am atasat 4 poze, doua care reprezinta directia in care dorim sa arate exteriorul iar doua interiorul. Multumesc frumos pentru suport.
Constanța
Localitate / sector: Constanta
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 170
Aveți deja teren?: Am găsit terenul și urmează să îl achiziționez
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Casa cu etaj si garaj subteran (tip belgian), cu acoperis terasa(pt panouri fotovoltaice pe viitor), terenul 30x14 cu frontul spre Nord. m2. Garaj+ beci la demisol, living, bucatarie, birou (mic), baie, camera tehnica la parter. Etaj: trei dormitoare. În continuarea livingului as dori o mica terasa(poate pe structura de lemn, cu pereti si acoperis retractabili. Casa doresc sa o construiesc mai aproape de front pt a crea în zona spate (sudica), spatiul intim al curtii. Multumesc frumos !


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.