Recenzii

5,0 / 5
Renovare completă (la cheie)
Eugenia C., Bucuresti
Experienta minunata. Cei de la necesit.ro au foarte receptivi la solicitarea mea pentru renovarea apartamentului. Imi doream o echipa care sa imi asigure un pachet complet de renovare. M au sunat 5 companii la recomandarea celor de la necesit.ro si am ales una din cele cinci. Sunt foarte multumita si cu siguranta e viitor o sa mai apelez.
5,0 / 5
Renovare completă (la cheie)
Eduard D., Timisoara
Am lucrat cu Dl. Adrian pentru renovarea apartamentului si suntem multumiti. Mi au oferit renovare completa - la cheie. Am apreciat ca au venit si am discutat, au facut un deviz si un plan apoi am luat o decizie. Rar am intalnit constructori asa seriosi si de incredere. Multumesc necesit.ro pentru recomandare.
5,0 / 5
Renovare completă (la cheie)
Andrei F., Cluj Napoca
Cand m au sunat cei de la necesit.ro pentru detalii suplimentare am fost desul de scceptic insa mi s a explicat telefonic corect despre ce este vorba. Sa scurtez feedback ul meu, m au sunat mai multe firme, preturile foarte diferite ofertele foarte diferite. Am ales firma care mi a facut o oferta pentru nevoiele mere, era vorba de renovare apartament . Fara prea multe batai de cap mi au oferit un pachet complet. Recomand cu drag necesit.ro si va multumesc. Sunt foarte multumit de lucrare.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Prețuri pentru renovare apartament, 2021