Sfaturi
Uși
Cât veți plăti pentru o ușă de intrare nouă?

Cât veți plăti pentru o ușă de intrare nouă?

Prețurile ușilor de intrare încep de la 1500 lei în sus și depind de materiale, din care sunt fabricate. La ușile de intrare nu este important numai aspectul, ci și dacă izolează bine termic, asigură siguranță și sunt durabile – pentru că trebuie să reziste la o varietate de condiții exterioare.

În funcție de nevoi, putem alege o ușă din: aluminiu, lemn sau plastic. Variante foarte frecvente și populare de uși de intrare sunt: ușile din lemn și aluminiu, PVC și aluminiu sau vitrate.

Uși de intrare moderne într-o combinație de lemn, sticlă și aluminiu.

Cereți oferte gratuite pentru ușă

Uși de intrare din aluminiu

PREȚUL: de la 3000 lei în sus.
DESCRIERE: Aluminiul este un material solid și rezistent la coroziune. O ușă de intrare din aluminiu constituie o alegere excelentă, dacă aceasta trebuie să reziste la influențe externe extreme. Ușile din aluminiu au un nivel ridicat de etanșeitate la aer și izolație fonică și termică. Aceste uși sunt scumpe, dar au o durată de viață extrem de lungă.

Uși de intrare din lemn

PREȚUL: de la 1300 lei în sus
DESCRIERE: Pvantajele ușilor din lemn sunt: asigură izolație fonică și termică; reglează umiditatea din cameră; prelucrarea lor s-a făcut cu consum redus de energie și sunt ecologice. Lemnul este un material natural, capabil să se adapteze condițiilor meteorologice; absoarbe și emană umezeală, reglând în acest fel nivelul de umiditate din cameră. În comparație cu aluminiul, lemnul este mai sensibil la condițiile meteorologice. Cu toate acestea, ușile din lemn au o durată de viață îndelungată.

Uși de intrare din PVC

PREȚUL: de la 500 lei în sus.
DESCRIERE: Ușile din PVC sunt o alegere mai accesibilă. Un alt avantaj al ușilor din PVC este faptul că mentenanța lor nu este pretențioasă, deoarece nu trebuie să fie lăcuite, vopsite sau protejate de dăunători. Datorită materialelor artificiale de înaltă calitate, aceste uși sunt mult mai rezistente la orice condițiile meteorologice. Cu toate acestea, calitatea este importantă atunci când alegeți o ușă din PVC, deoarece doar ușile de înaltă calitate asigură o izolație bună și nu se lasă în jos.

Uși de intrare din lemn și aluminiu

PREȚUL: de la 1000 lei în sus.
DESCRIERE: ceste uși combină avantajele lemnului cu rezistența aluminiului. Lemnul este un material natural, care aportă căldură în spațiile interioare; în plus, aceste uși sunt protejate pe latura exterioară de o mască din aluminiu, care nu este sensibilă la ploaie, zăpadă și diferențe de temperatură. Pe lângă avantajele estetice ale lemnului, aceste uși oferă și izolare termică și fonică. De asemenea, ele sunt mai rezistente decât ușile din lemn.

Uși de intrare din PVC și aluminiu

PREȚUL: de la 1000 lei în sus.
DESCRIERE: Ușile de intrare din PVC și aluminiu se situează la un nivel superior față de ușile clasice din PVC. Astfel de uși au profilul din PVC și sunt îmbrăcate în căptușeală de aluminiu. Acest lucru le face mai stabile și mai rezistente la influențele externe.

Uși de intrare vitrate

PREȚUL: de la 1300 lei în sus.
DESCRIERE: Aceste uși pot fi total sau parțial vitrate. Pentru fabricarea lor, se folosește sticlă mai dură și mai rezistentă. Odată cu avansarea tehnologiei și dezvoltarea materialelor, a început să se producă sticlă cu o capacitate termoizolatoare ridicată. Avantajul sticlei este acela că aduce mai multă lumină în spațiile interioare. Dar, ușile din sticlă necesită o curățare mai frecventă și o grijă mai mare, pentru a evita deteriorările.

Cereți oferte gratuite pentru ușă