La necesit.ro, ajutăm de câțiva ani clienții să găsească profesioniști locali buni. Pentru a vă ajuta să vă decideți, am adunat prețuri orientative pentru uși de interior. Verificați cât vă va costa serviciile și ce este inclus în prețul indicat.

Ușă interior lemn
Prețul mediu 600 lei/bucată
Costuri variabile 400800 lei/bucată

Ușa interioară din lemn poate fi plină sau cu geam. Acestea sunt vândute în diferite modele sau culori. Ușile de interior din lemn sunt, de obicei, fabricate din material MDF sau HDF, acoperite cu folie (opțiunea mai ieftină) sau furnir (mai scump decât folia). Ușile din lemn masiv sunt mai scumpe. Instalarea nu este inclusă în preț. Costul mediu pentru o ușă lemn de interior este de 600 lei/bucată, sau de obicei între 400 lei/bucată și 800 lei/bucată.

Solicită oferte!
Ușă glisantă / culisantă
Prețul mediu 1.000 lei/bucată
Costuri variabile 5001.500 lei/bucată

Ușile glisante (sau culisante) sunt uși interioare, de obicei din sticlă și/sau lemn. Acestea pot fi simple sau duble. Ușa poate glisa de-a lungul peretelui sau poate fi ascunsă în perete. Prețul ușilor glisante depinde de material, de dimensiuni și de sistemul de glisare. Ușile glisante sunt puțin mai scumpe decât cele batante, dar principalul lor avantaj este că nu ocupă spațiu, astfel încât puteți utiliza mai bine spațiul. Prețurile pentru uși glisante / culisante variază între 500 lei/bucată și 1.500 lei/bucată.

Solicită oferte!
Ușă de sticlă
Prețul mediu 1.100 lei/bucată
Costuri variabile 6001.500 lei/bucată

Ușile din sticlă sunt disponibile într-o gamă largă de modele: sticlă transparentă, sticlă mată, sticlă decorată, sticlă securizată etc. Acestea pot fi glisante sau batante. Prețul este pentru o ușă de sticlă simplă, ușile duble sunt mai scumpe. Prețurile pentru uși de sticlă variază între 600 lei/bucată și 1.500 lei/bucată.

Solicită oferte!
Montaj uși interioare
Prețul mediu 250 lei/bucată
Costuri variabile 100400 lei/bucată

Prețul se referă la instalarea ușii interioare. Aceasta depinde de tipul de ușă (simplă sau dublă, batantă sau glisantă) și de material. Demontarea ușilor vechi se taxează separat. Costul mediu pentru montaj uși interioare este de 250 lei/bucată, sau de obicei între 100 lei/bucată și 400 lei/bucată.

Solicită oferte!

Cereri recente pentru uși de interior

Braniștea
Localitate / sector: Braniștea (Dâmbovița)
Număr uși: 8
Tip ușă: Ușă interior simplă
Tâmplărie ușă: Ușă interior PVC
Termen orientativ de achiziționare: 1-3 luni
-4usi exterioare cu urmatoarele dimensiuni:1.5/2, 1.5/2, acestea le doresc una fixa, dar la nevoie sa se deschida, si o parte mobila, 0.9/2, 0.9/2.sa fie cu un pic de model pe ele si sa fie cam acelas.culoarea cam tot maro. -4 usi interioare cu urmatoarele dimensiuni 0.9/2, 0.8/2, 0.8/2, 0.9/2.
Galați
Localitate / sector: GALATI
Număr uși: 1
Tip ușă: Ușă interior simplă
Tâmplărie ușă: Ușă interior din sticlă
Termen orientativ de achiziționare: Mai mult de 3 luni
Buna ziua! Am nevoie de o usa de interior din geam clar de dimensiune 1.50 m x 2.10 m cu o deschidere de 0.80 m.Imi doresc ca diferenta de 0.70 m sa fie fixa ( geam clar) iar usa cu deschidere pe partea stanga. Am trimis in atasament o poza sa se vada cam ce imi doresc ,dar cu alt sistem de inchidere decat cel din poza. Eu am completat campurile cerute dar nu stiu daca este exact ce imi doresc,dar ma bazez pe profesionalismul dvs. Multumesc!
Covasna
Localitate / sector: Covasna (Covasna)
Număr uși: 20
Tip ușă: Ușă interior simplă
Tâmplărie ușă: Ușă interior PVC
Termen orientativ de achiziționare: Imediat
Usi termopan duble, exterior, albe [pentru intrare], cu sticla asemanatoare modelului atasat 2 buc de 2.5m x 2.6m (lxh) 2 buc de 2.5 m x 2.4 m Usi pentru iesire de urgenta: 2 buc de 1.1m x 2.1m Usi interior duble: 5 buc 1.5m x 2.1m Usi interior simple: 5 buc (standard? 0.6m x 2.1m ??) Usi termopan albe, simple, pline 4 buc (standard? 0.6m x 2.1m ??)
Miroslava
Localitate / sector: Miroslava
Număr uși: 2
Tip ușă: Ușă interior simplă
Tâmplărie ușă: Ușă interior PVC
Termen orientativ de achiziționare: Imediat
Buna ziua, Dorim oferta dvs pentru 2 usi de interior: 1) una culisanta din aluminiu sau PVC, x 76 cm pentru o camara; etansare cu perii 2) una tip termopan ca perete despartitor intre living si bucatarie ca in desenul de mai jos si cu urmatoarele specificatii. Profil alb cat mai subtire (mai ales la canatul usii daca e posibil) vitraj cu 2 foi de sticla conex sablare personalizata sub montant sprose albe ca in desenul atasat Manere argintii pe ambele parti; fara cheie. Balamale argintii.
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2
Număr uși: 2
Tâmplărie ușă: Ușă exterior din aluminiu
Termen orientativ de achiziționare: Imediat
2m/3.95m Buna ziua, Atasez prezentei corespondente schita cu usa+supralumina *usa exterioara, in 2 canaturi, cu deschidere exterioara, cu supralumina, din profile aluminiu cu bariera termica - vopsite in camp electrostatic culoare ALBA, cu geam termoizolant - sticla 24 mm Clar+Low E; *usa va fi complet echipata cu feronerie - 4 balamale trafic greu pe fiecare canat de usa; amortizor; zavoare de inchidere sus-jos; manere fixe tip coarna; fara prag; perii la partea inferioara a canaturilor de usa; Oferta va cuprinde: - Pret de material ( pret usa complet echipata, materiale montaj ); - Manopera de montaj; - Transport evidentiat separat - locatie in Bucuresti; - Pret total:Oferta fara TVA / TVA / pret total oferta cu TVA; - - conditiile de plata si facturare, - - modul de lansare al comenzii, - - durata de executie de la lansare comanda si pina la finalizare lucrare; - - termen de livrare si montaj ; - - perioada de garantie pentru usa si componentele acesteia(profile, feronerie,accesorii, etc) - - perioada de garantie asigurata pentru lucrarea executata; Precizam si ca, in prealabil, trebuie demontata usa existenta urmand ca dupa acesta etapa sa montati usa noua; Atasam prezentei schita usii; Precizam si ca, in prealabil, trebuie demontata usa existenta urmand ca dupa acesta etapa sa montati usa noua;
Iași
Număr uși: 1
Tip ușă: Ușă interior simplă
Tâmplărie ușă: Ușă interior din sticlă
Termen orientativ de achiziționare: 1-3 luni
Am pus în attach schița făcută de mine și două fotografii cu o altă ușă pe care o am în casă, care este exact așa cum vreau să arate și noua ușă, numai că este din aluminiu. Având în vedere diferența mare de preț, mă văd nevoit să o fac din PVC, în rest toate detaliile din fotografie sunt la fel. (Sistem de închidere, culoare, baghete aurii, sticlă opacă). Vă mulțumesc!
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Număr uși: 2
Tip ușă: Ușă interior glisantă
Tâmplărie ușă: Ușă interior din lemn
Termen orientativ de achiziționare: 1-3 luni
Usi de interior glisante in perete de gips-carton. Usa 1: Kit sistem glisare + foaie usa Dimensiuni: 90x Usa plina, simpla, fara ornamente. Culoare Gri Antracit (mat) / Negru (mat) Accesorii: Feronerie usa glisanta (maner tip scoica + mecanism de inchidere - tip blocaj, nu cheie) Sistem soft-close pentru usa. Usa 2: Kit sistem glisare + foaie usa Dimensiuni: 70x Usa plina, simpla, fara ornamente. Culoare Gri Antracit (mat) / Negru (mat) Accesorii: Feronerie usa glisanta (maner tip scoica + mecanism de inchidere - tip blocaj, nu cheie) Sistem soft-close pentru usa. Atasat poze.
Geamăna
Localitate / sector: Geamăna
Număr uși: 5
Tip ușă: Ușă interior simplă
Tâmplărie ușă: Ușă interior din lemn
Termen orientativ de achiziționare: 1-3 luni
Am nevoie de 5 usi interior de culoare alba sau culori deschise cu urmatoarele dimensiuni : Dimensiune gol de zid : 84 x (pentru 2 bai ) 2 BUC. Dimensiune gol de zid : 87 x (pentru birou) 1 BUC. Dimensiune gol de zid : 86 x (pentru dormitor 1) 1 BUC. Dimensiune gol de zid : 83 x (pentru dormitor 2 ) 1 BUC. Multumesc ,
București sector 2
Număr uși: 3
Tâmplărie ușă: Ușă exterior PVC
Termen orientativ de achiziționare: Imediat
Buna ziua, Ma intereseaza daca este posibila schimbarea partiala a tamplariei. Este vorba de 3 usi de exterior de aproximativ x cm. Una dintre acestea este independenta. Doua dintre ele sunt parte din ansamblu ochi fix+mobil din care se doreste doar schimbarea partii mobile. As dori o oferta pentru lucrarea de care am eu nevoie. Multumesc, .
Constanța
Număr uși: 1
Tâmplărie ușă: Ușă exterior PVC
Termen orientativ de achiziționare: Imediat
dimensiuni aproximative x cm( necesita masuratori exacte) a fi alcatuita dintr-o usa de 90 cm si o usa de 78 cm conform desenului atasat. Usile se vor deschide din interior catre exterior. tamplarie PVC culoare gri antracit 5 camere maner usa inox tip bara minim cm lungime amortizor pe sina cu blocare exterioara la 90 de grade iluminatorul de deasupra usii NU necesita schimbare de jur imprejurul tocului usii este necesar un profil de tamplarie de PVC secundar de aproximativ 2-3 cm( va fi suport de prindere pentru alucobondul cu care urmeaza a se placa fatada)