Recenzii

5.0 / 5
Zugrăveli interioare
Dorina S., Arad
Lucrarea noastra nu a fost mare, trebuia zugravit un hol si o baie de apartament. Am vorbit cu cei recomandati de prieteni si nici unul dintre domnii zugravi nu dorit sa-i schimbe programul pentru o suprafata asa mica. Cautand pe internet, am gasit siteul necesit.ro si am hotarat sa incercam si aici pentru oferta. Nu ne-a venit sa credem ca de la postarea cererii si pana la primul apel de ofertare au trecut doua ore. Nu numai ca nu am fost refuzati de firme de zugravit, dar am primit si un pret mult mai mic decat ne asteptam.
5.0 / 5
Zugrăveli interioare
Irina P., Constanța
Finisajele unei constructii noi sunt destul de costisitoare. Am incercat sa etapizam lucrarile si sa economisim cat de poate, fara rabat de la calitate. In acest context am descoperit siteul necesit.ro, si in ceea ce priveste firma de zugravit interior si exterior, am facut o alegere foarte simpla si usoara: am avut variante de oferte de la firme din zona noastra, atat pentru manopera lucrarii cat si pentru materialele necesare, am stabilit detaliile si intr-o saptamana totul a fost gata. Am si lasat recenzie de multumire pentru firma si echipa necesit.ro!
5.0 / 5
Zugrăveli interioare
Dana R., Botoșani
Asociatia de locatari a hoptarat ca este momentul pentru o renovare a spatiului comun din scara blocului. Dupa alte lucrari asupra instaltiei electrice, s-a cautat firma de zugravit. Prin necesit.ro am obtinut mai multe oferte pentru executie si materiale, le-am analizat si cei contactati au executat lucrarea intr-un timp record. Toata lumea este multumita si interiorul arata minunat!
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte