Recenzii

5.0 / 5
Zugrăveli interioare
Emil S., București
Problema mea pe scurt: Am dat cu lavabila pe pereti murdari fara a-i spala anterior. Dupa ce am dat 3 straturi de lavabila s-au imbibat ambele straturi, cel murdar in cel de lavabila. Am apelat la Necesit.ro care mi a recomandat 2 firme de zugraveli interioare si am ales sa colaborez cu prima care m a sunat pentru ca avea nevoie urgent. Ma bucur foarte mult ca am rezolvat si ca totul e ok acum datorita d-lui Sergiu cu care am si ramas in contact.
5.0 / 5
Zugrăveli interioare
Laura M., Sibiu
Pentru apartamentul meu cu 2 camere si un hol mare, am apelat la Necesit.ro sa ma puna in legatura cu firme pentru zugraveli interioare. Nepriceputa fiind si cu pretentii (am mai si cumparat vopsea portocalie), am ales o firma care m a ajutat sa obtin culoarea crem, m au ajutat cu sfaturi, oameni implicati si cel mai important, au lasat curatenie dupa ce au terminat. Multumesc Necesit.ro pentru recomandare.
5.0 / 5
Zugrăveli interioare
Szoli R., Miercurea Ciuc
Am gasit prin intermediul Necesit.ro o firma pentru zugraveli interioare care s-a ocupat de abosolut tot. Dupa ce am depus cererea, la interval de jumatate de ora am si fost contactat de mai multe firme. Multumesc
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte