Recenzii

5.0 / 5
Zugrăveli exterioare
Dorin C., Galati
Am apelat in prima faza la Necesit.ro pentru a discuta cu un specialist pentru zugraveli decorative in a alege cea mai buna varianta intre decorativa si vopsea lavabila. M au sunat firmele, au vazut casa, au facut devizul si am ales sa colaborez cu o firma care mi a explicat in detaliu de ce una si nu cealata varianta. Va multumesc!
5.0 / 5
Zugrăveli exterioare
Silviu K., Constanta
Avem o problema destul de mare legata de faptul ca pe peretii exterior ai casei imi aparusera niste pete galbene si degeaba incercam sa le acopar cu lavabila de exterior ca nu functiona. Am apelat la Necesit.ro pentru a ma pune in legatura cu o firma pentru zugraveli decorative, gandindu-ma ca e cea mai buna optiune. Asa a si fost, firma care m-a ajutat mi-a dat si cele mai bune sfaturi si nici nu a costat mult. Multumesc!
5.0 / 5
Zugrăveli exterioare
Florin U., Botosani
Sunt absolut nepriceput la orice tine de constructii. De aceea am cerut sfatul unor specialisti in zugraveli decorative pe care i-am gasit prin intermediul Necesit.ro. Eu am mai folosit site-ul si pentru firma mea si am gasit un contabil. Faceti o treaba super buna!
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte