Recenzii

5 / 5
Instalații Termice
Constantin M., Medias
Firme de instalatii termice am cautat pe mai multe site-uri pentru ca aveam nevoie de refacerea completa. Am gasit cu ajutorul Dvs. 3 companii care mi-au dat surpinzator preturi foarte diferite. Am ales sa colaborez cu Dl. Elekes pentru ca am avut o conexiune si o comunicare foarte buna inca de la inceput. Felicitari pentru ceea ce faceti.
5 / 5
Instalații Termice
Margareta B., Timisoara
Domeniul de instalatii termice imi este total necunoscut, avand in vedere ca sunt economista. Am sunat la neceist.ro, le am dat detalii despre centrala si m-a contactat o firma, a si venit dupa 2 zile si asa cum am stabilit de la inceput s au desfasurat lucrurile. Recomand!
5 / 5
Instalații Termice
Valeriu N., Dumbravita
Casa noastra este situata intr-o zona in care nu avem acces la gaz si de aceea am apelat la o alta alternativa. Aveam nevoie insa de opinia firmelor de instalatii termice sa vedem care e cea mai optima solutie. Necesit.ro mi-a recomandat o firma si chiar trebuie sa mentionez si sa apreciez tehnicile de asistenta pentru clienti de la firma recomandata, deoarece au fost foarte receptivi si cu foarte mult bun simt. Vă mulțumesc băieți și continuați să lucrați tot așa.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte