6 oferte de la firme de instalații cu 1 solicitare

Recenzii ale clienților

5,0
Valeriu N. , Dumbravita

Casa noastra este situata intr-o zona in care nu avem acces la gaz si de aceea am apelat la o alta alternativa. Aveam nevoie insa de opinia firmelor de instalatii termice sa vedem care e cea mai optima solutie. Necesit.ro mi-a recomandat o firma si chiar trebuie sa mentionez si sa apreciez tehnicile de asistenta pentru clienti de la firma recomandata, deoarece au fost foarte receptivi si cu foarte mult bun simt. Vă mulțumesc băieți și continuați să lucrați tot așa.

5,0
Constantin M. , Medias

Firme de instalatii termice am cautat pe mai multe site-uri pentru ca aveam nevoie de refacerea completa. Am gasit cu ajutorul Dvs. 3 companii care mi-au dat surpinzator preturi foarte diferite. Am ales sa colaborez cu Dl. Elekes pentru ca am avut o conexiune si o comunicare foarte buna inca de la inceput. Felicitari pentru ceea ce faceti.

5,0
Margareta B. , Timisoara

Domeniul de instalatii termice imi este total necunoscut, avand in vedere ca sunt economista. Am sunat la neceist.ro, le am dat detalii despre centrala si m-a contactat o firma, a si venit dupa 2 zile si asa cum am stabilit de la inceput s au desfasurat lucrurile. Recomand!Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Până la 6 oferte cu 1 solicitare!

Sunteți profesionist? Clienți noi pentru Dvs. în fiecare zi.

10.000+ proiecte de actualitate pe lună. Decideți ce fel de clienți vă doriți și începeți să faceți proiecte noi. Fără obligații.

Alăturați-vă

Top firme de instalații în România

Solicitări recente pentru firme de instalații

Instalații Termice

 • Localitate / sector: Tulcea, Tulcea
 • Tip serviciu: Montaj centrală termică
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Buna ziua, As dori montarea unei centrale pe gaz .Specific ca nu doresc calorifere noi, deoarece le am cumpărat acum cativa ani si sunt de aluminiu,intr-adevar as vrea ca aceste calorifere sa fie racordate la centrala de gaz.Adresa la care se dorește instalarea unei centrale termice este următoarea.Strada IL Caraguale,Bl.N4. Va mulțumesc anticipat și aștept oferta dvs.

Instalații Termice

 • Localitate / sector: Timișoara, Timiș
 • Tip serviciu: Montaj centrală termică
 • Când aveți nevoie de acest serviciu?: Cât mai curând posibil

Aș dori să-mi instalez centrală termică într-un apartament 1 cameră. Am acordul semnat al locatarilor din bloc, am plătit suma ce-mi revine pentru racordul la conducta de gaz pentru centrale termice.. E nevoie de centrala termica de 24, 1 calorifer cameră, 1 calorifer bucătărie, 1 calorifer scăriță pentru baie. caut instalator autorizat gaz.

Instalații Termice

 • Localitate / sector: Craiova
 • Tip serviciu: Montaj centrală termică
 • Când aveți nevoie de acest serviciu?: Sunt flexibil(ă)

Va rog sa imi trimiteti o oferta pentru montarea unei centrale elctrice. Locatia este o garsionera 40m2 in bloc de 4 etaje la parter. Are 3 calorifere bucatarie , camera, baie. Instalatia electtica este una obisnuita pentru blocuri tensiune V. Va rog sa imi spuneti daca trrbuie inlocuite deasemenea caloriferele si tevile vechi si daca este nevoie de schimbarea retelei electrice pentru a putea suporta puterea instalata. Daca se poate sa imi dati un pret defalcat pentru fiecare operatiune cat si pentru produse( calorifere tevi centrala electrica) Deasemenea va rog sa imi spuneti xand sunteti disponibili sa faceti lucrarea si cat dureaza intregul proiect. Va multumesc,

Instalații Sanitare

 • Localitate / sector: Sector 6
 • Tip serviciu: Montaj obiecte sanitare
 • Când aveți nevoie de acest serviciu?: Cât mai curând posibil

Apartament nou cu 3 camere, am nevoie de cineva care sa se ocupe de partea de instalatii sanitare cu tot cu tevi (nu este facuta nicio lucrare pe partea asta doar locurile lasate libere pentru tevi si tot ceea ce este necesar) 1 bucatarie, 2 bai (una cada, una dus) Dorim materiale de calitate. Asteptam oferte

Instalații Termice

 • Localitate / sector: Iași, Iași
 • Tip serviciu: Reparații instalații termice
 • Când aveți nevoie de acest serviciu?: Cât mai curând posibil

La o instalatie termica dintr-un apartament executata cu tevi din PPR si dotata centrala termica proprie, sunt necesare urmatoarele operatiuni: - montarea unui calorifer nou, din fonta. Greutatea este de cca. 40 kg - deplasarea a 5 calorifere din fonta. cu greutati cuprinse intre 80 si 40 kg pe o distanta maxima de 10 metri. in baia apartamentului Nu este necesara urcarea sau coborarea lor. Spalarea radiatoarelor la interior urmata de repunerea pe pozitie. - conectarea caloriferelor din instalatie. Umplerea cu apa, aerisirea, verificarea etanseitatii si eficacitatii instalatiei.

Instalații Sanitare

 • Localitate / sector: București, București
 • Tip serviciu: Execuție instalații sanitare
 • Când aveți nevoie de acest serviciu?: Sunt flexibil(ă)

Buna ziua ! Suntem o asociatie de proprietari din sectorul 2. Dorim sa schimbam 4 coloane de incalzire duble de la subsol pana la etajul 8, inclusiv racordare la calorifere. Inseamna 16 calorifere pe coloana, coloana plecand de la 1 tol si 1/4 din subsol iar sus ajunge cu 3/8. Vom face cate o coloana pe rand in functie de cum strangem noi banii, momentan avand stransi pentru una. Va rugam sa ne faceti o oeferta scrisa pe mail pentru a le prezenta comitetului executiv. Ofertele trebuie sa fie clare, sa fie detaliate pentru a fi explicate usor oamenilor altfel vor fi luate ca atare la gramada, in functie de cea mai mica si nu este ok. Va multumesc si asteptam ofertele dvs sau orice contact pentru detalii. Cu stima, , presedinte asociatie.

Instalații Sanitare

 • Localitate / sector: Bucuresti, sector 5 , strada Sonia Cluceru
 • Tip serviciu: Altele
 • Când aveți nevoie de acest serviciu?: Cât mai curând posibil

De tras o conducta de apa potabila in curtea de la magazie pana la caminul unde sunt amplasate tevile de alimentare cu apa potabila. In prezent ma aprovizionez cu apa din put. Teava de apa potabila este trasa de la reteaua de apa potabila si se afla la mine in curte. As dori daca aveti servicii pentru executia aducerii tevii de apa potabila de la magazie pana la camin pe o distanta de cca. 15 m. Multumesc frumos.

Instalații Sanitare

 • Localitate / sector: Craiova, Dolj
 • Tip serviciu: Altele
 • Când aveți nevoie de acest serviciu?: Sunt flexibil(ă)

A aparut o pata pe peretele din bucatarie, in dreptul scurgerii. Pata se usuca si reapare dupa un timp. Banuiesc eu ca depinde de cantitatea de apa care se scurge. Am verificat intrarea in scurgere si nu se vede nimic, probabil este mai jos pe scurgerea generala. Este doar o parere. Atasez o poza unde ar trebui spar si verificat.

Instalații Termice

 • Localitate / sector: Constanta
 • Tip serviciu: Alte instalații termice
 • Când aveți nevoie de acest serviciu?: Sunt flexibil(ă)

Buna ziua, Ma intereseaza si pe mine daca puteti poza pe fatada blocului o conducta pentru aere conditionate, incepand de la etajul 4 si pana la parter. Ideea este ca scurgerile de la aerele conditionate de la fiecare etaj stropesc pe masinile din parcare si as dorii sa fac un fel de scurgere comuna. Multumesc anticipat

Instalații Termice

 • Localitate / sector: Botoșani, Botoșani
 • Tip serviciu: Montaj centrală termică
 • Când aveți nevoie de acest serviciu?: Cât mai curând posibil

Buna ziua, la inceputul lunii august as dori sa schimb centrala. Am un apartament de 50 mp. As dori o oferta pentru centrala ai totodata pentru imatalatia care dduce la calorifere (este veche). As dori sa montez si robinete la calorifere. Caloriferele sunt din fonta si as vrea sa le pastrez. Mjltumesc si astept ofertele. As dori si garantie pe inatalatie dwoarece eu nu locuiesc in tara si vreau sa fie ceva sigur.