Recenzii

5 / 5
Instalații Sanitare
Camelia F., Sibiu
Nu am încredere cu ușurință în nicio firmă online, dar cei de la necesit.ro au fost profesionisti de la bun început. Săptămâna trecută, am trimis cererea de oferta pentru instalatori sanitari, aveam nevoie de instalarea unui boiler, am fost contactata de mai multe firme insa am ales sa colaborez cu cea mai promptă. Recomand. 5 stele.
5 / 5
Instalații Sanitare
Eugen I., Brașov
Am comandat recent un boiler pentru apa calda si desi m am documentat inainte, am incercat sa il montez singur, fara succes insa. Eram foarte stresat pentru ca, nu aveam suficient de mult timp sa gasesc instalatori sanitari sa rezolv problema. Pe primul link al google- ului am dat de necesit.ro si extrem de rapid (5 minute) dupa ce am deschis de ce anume am nevoie, cei de la necesit.ro m-au sunat, m-au pus in legatura cu 2 firme, am ales-o pe cea cu disponibilitate imediata si a 2 a zi ausi montat boilerul. Multumesc Ioana, multumesc necesit.ro si deasemenea echipei de instalatori.
5 / 5
Instalații Sanitare
Marian J., Bucuresti
Am cautat peste tot o firma buna pentru instalatori sanitari. Am dat intamplator peste site-ul Dvs. si ma declar foarte multumit. Am primit o oferta, am batut palma, ba chiar mai mult a si facut revizia la toata instlatia din casa, si l am recomandat si vecinilor. Felicitari pentru ca existati!
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte