6 oferte de la instalatori cu 1 solicitare

Recenzii ale clienților

5,0
Alex K. , Vaslui

Servicii grozave! Aveam nevoie de cineva pentru serviciul de reparatii la instalatii sanitare. In ziua in care am despus solicitarea pe site-ul dvs am si fost contactata de mai multi instalatori. L-am ales pe Dl Avram pentru profesionalismul lui si pentru pretul pe care mi l-a solicitat.

5,0
Daniela I. , Suceava

Raspunsul a fost foarte rapid din partea colaboratori dvs pentru servicii de reapartaii la instalatii termice. Detaliile solicitarii mele au fost disponibile pe site, iar cel pe care l-am contractat pentru serviciul solicitat a venit in 3 zile si a facut lucrarea. Serviciu rapid si de calitate, pret corect! Recomand cu incredere!

5,0
Luca D. , Alba Iulia

Servicii super! Aveam nevoie de cineva pentru reparatii de instalatii electrice, iar colaboratorii dvs m-au contactat in aceeasi zi in care am facut solicitarea. Cu doi dintre ei m-am si intalnit ziua urmatoare pentru a face masuratorile necesare. L-am contractat pe Dl. Sandu pentru profesionalismul lui si pretul bun pe care mi l-a cerut.Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Până la 6 oferte cu 1 solicitare!

Sunteți profesionist? Clienți noi pentru Dvs. în fiecare zi.

10.000+ proiecte de actualitate pe lună. Decideți ce fel de clienți vă doriți și începeți să faceți proiecte noi. Fără obligații.

Alăturați-vă

Top instalatori în România

Solicitări recente pentru instalatori

Instalații Sanitare

 • Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
 • Tip serviciu: Desfundare Canalizare, WC, Țevi, Chiuvetă
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

La un apartament de la parterul unui bloc de 4 etaje s-a infundat canalizarea de doua ori in ultima luna, iar presedintele de bloc, care este si instalator, zice ca s-a facut instalatia gresit la apartament si de aceea se infunda, doresc sa vina un instalator sa verifice instalatia si sa remedieze problema daca e cazul, iar daca nu este de reparat nimic sa imi dea o fisa de constatare in care sa se mentioneze ca instalatia apartamentului este functionala si fara defecte.

Instalații Termice

 • Localitate / sector: București sector 2 (București)
 • Tip serviciu: Montaj calorifere
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Buna ziua, Am nevoie de un instalator pentru instalatia termica montare aproape in totalitate Tin sa precizez, ca este vorba despre o locuinta locuinta multifamiliala , Suprafetele vitrate sunt alcatuite din geam "tripan", peretii exteriori sunt din zidarie din caramida Porotherm 25/30 Light Plus. Izolatia exterioara va fi in polistiren expandat EPS80+ de 10cm cu Conductivitatea termica de 0.W/mK. Casa este situata in Bucuresti, sector 2, Strada Angrenajului, nr. 8. Va stau la dispozitie pentru orice informatii suplimentare. Va multumesc

Instalații Sanitare

 • Localitate / sector: București (București)
 • Tip serviciu: Reparatii instalații sanitare
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua am nevoie de un instalator Data: 24 aprilie (miercuri) Ora: dupa 18,00 ( o ora stabilita de comun acord) Locul: sector 6 Problema: la bucatarie curge apa sub chiuveta. Daca am identificat corect este uzata garnitura dintre baterie si blat chiuveta si pe acolo curge. Astept confirmarea dumneavoastra

Instalații Sanitare

 • Localitate / sector: Slatina
 • Tip serviciu: Reparatii instalații sanitare
 • Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni

Am nevoie de un instalator - Inlocuirea conductei de canalizare interioara a grupului sanitar, pana la primul camin al canalizarii exterioare (aprox.5ml) - reparatie wc (nu curge apa) - Inlocuire robineti si furtune la doua chiuvete - Etansare conducta agent termic Serviciile se vor asigura in urmatoarele puncte de lucru: - Depozitul Farcasele, com. Farcasele jud. Olt (situat la 50km de mun.Slatina) - Sediul UHE Slatina, str. Tudor Vladimirescu, nr. Asteptam cu interes oferta firmei dumneavoastra.

Instalații Sanitare

 • Localitate / sector: Naipu (Giurgiu)
 • Tip serviciu: Altele
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, ma intereseaza o firma/ instalator executie bransament la reteaua de apa potabila Naipu, com Ghimpati , judetul Giurgiu si montare apometru, obiecte sanitare etc am depus cerere la primaria ghimpati si mi s-a spus ca se ocupa o firma...toti vecinii sunt racordati ...eu am cumparat recent proprietatea si este singurul imobil neracordat

Instalații Sanitare

 • Localitate / sector: Constanța
 • Tip serviciu: Altele
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua. Am nevoie de un instalator pentru mici retusuri la instalatii sanitare: de montat o masina de spalat rufe, ka o masina de spalat vase care este montat curge probabil ca nu stransa bine undeva ( este incorporata si a fost pusa de cei cu mobila dar ei nu asigura si conectarea)si de schimbat o baterie. Multumesc!

Instalații Sanitare

 • Localitate / sector: Popești-Leordeni
 • Tip serviciu: Reparatii instalații sanitare
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, avem o scurgere pe casa scarii de la o teava sparta intre etajul 1 si parter. Cel mai probabil fisura se regaseste unde in perete si va trebui indepartata zidaria, cabina de dus, faianta. Cat este estimativ deplasarea instalatorului si identificarea locului cu problema? Daca se poate interveni in weekend sau seara dupa ora 19.00? Multumesc.

Instalații Termice

 • Tip serviciu: Alte instalații termice
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua! Eu folosesc ca mijloc de incalzire un termosemineu pe peleti achizitionat de la Romstal ,dar din pacate instalatorul nu a reusit sa o instaleze cum ar trebui. Termosemineul ar trebui sa se opreasca si sa porneasca la o anumita temperatura pe care o setezi din cate stiu eu,am si vazut la alti prieteni cum functioneaza. Din pacate nu si in cazul termosemineului meu. Nu se opreste din ars automat.Trebuie mereu sa il sting atunci cand este prea cald in casa sau sa il aprind atunci cand este prea frig ceea ce este un disconfort. Pe timpul noptii il sting pentru ca ar ramane fara peleti. Termosemineul este inca in garantie.Am contactat un meserias al firmei dar nu a rezolvat problema din cate mi-au spus parintii. As aprecia daca m-ati putea ajuta. Va multumesc. O zi buna !

Instalații Sanitare

 • Localitate / sector: Ploiești
 • Tip serviciu: Montaj obiecte sanitare
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Buna ziua, In baie,vasul wc si rezervorul de apa ce se afla montat pe vas nu sunt set,astfel incat rezervorul nu permite ridicarea completa a capacului.Solicit din partea unui instalator,dupa o inspectie vizuala la fata locului,o solutie de rezolvare.Aceasta poate consta ori in inlocuirea rezervorului existent cu unul compatibil,sau inlocuirea intregului sistem cu unul nou(vas wc si rezervor apa).

Instalații Sanitare

 • Localitate / sector: Seceani, Timis
 • Tip serviciu: Altele
 • Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat

Subliniez ca materiale au fost cumpărate de proprietar, avem nevoie de serviciile unui instalator pe sanitare pentru continuarea lucrarii de execuție instalație. Baia e de 3 metri lungime si 3 lățime si are iesiri pentru mașină de spălat, wc , cadă, cabină duș, chiuvetă, boiler electric instalatia este pe țeavă de cupru