Recenzii

5,0 / 5
Jaluzele
Ana H., Bucuresti
Am inceput sa caut jaluzele pentru casa deoarece geamurile acopera o suprafata considerabila. Doream ceva aspectuos, primul impact cand intri in casa este sa privesti spre fereastra. Cu o cerere de oferta am rezolvat situatia. Multumesc necesit.ro pentru recomandarile facute pentru firme de jaluzele.
5,0 / 5
Jaluzele
Sara S., Bacau
In bucatarie si in dormitor am avut nevoie de jaluzele. M am informat destul de mult inainte sa iau o decizie si parerile erau impartite, ba ca cele deschise la culoare sunt cele care confera luminozitate, ba cele inchise sunt mai rezistente in timp. La recomandarea celor de la necesit.ro am discutat cu Dl. Alexandru care a venit cu cea mai buna optiune. Recomand cu mare drag!
5,0 / 5
Jaluzele
Eusebiu G., Cluj Napoca
Suntem o firma de Web design din Cluj si cum contextul actual ne a fostat sa ne extindem spatiul in care ne desfasuram activitatea, aveam nevoie de o ambianta cat mai placuta pentru angajatii nostri. Cautam niste jaluzele mai speciale, sa permita luminii naturale sa intre in borouri dar as blocheze din exterior luma puternica. Am gasit solutia optima dupa ce am discutat cu 3 companii recomandate de necesit.ro. Felicitari!
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte