Recenzii

5.0 / 5
Jaluzele
Ionel S., Iasi
Casa noastra este pozitionata la strada principala. Zgomot, praf si luminozitate foarte puternica, aveam nevoie de jaluzele exterioare sa amelioram ca sa zic asa acest asptect. Am gasit o firma chiar la noi in oras, reomandata de necesit.ro. Noi am evitat sa mergem in magazine sa intrebam asa ca am apelat la internet, resprectiv necesit.ro, chiar ne a fost e ajutor.
5.0 / 5
Jaluzele
Danut A., Timisoara
Anul acesta am decis sa schimbam vechile jaluzele exterioare cu unele noi. Am luat in calcul - liminarea efectului de sera si durata de viata indelungata. Am cautat mult insa nefiind in domeniu, informatiile de pe internet erau complicat de inteles. De la diferente intre rulouri si jaluzele exterioare la obloane. Din lista pe care am primit o de la necesit.ro am sunat 4 firme am decis sa merg mai departe cu una . Foarte tare serviciul vostru.
5.0 / 5
Jaluzele
Anuta T., Brasov
Aveam nevoie de jaluzele exterioare pentru casa noasrta de vacanta din Brasov si la recomandarea unor prieteni care au apelat la necesit.ro pentru tamplarie (au fost foarte multumiti) am pus si noi o cerere de oferta. La scurt timp ne au sunat 2 firme, am facut o lista cu detaliile, le am comparat si am decis. Tineti o tot asa necesit.ro si cu siguranta mai apelam pentru proiectele viitoare.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Prețuri pentru jaluzele exterioare, 2021