Vreți să știți cât vă vor costa un architect în România? Am analizat proiectele realizate de profesioniștii noștri, precum și altele din surse de renume și am obținut o gamă tipică de prețuri pentru arhitecți.

Design interior - proiect
Prețul mediu 185 lei/mp
Costuri variabile 120250 lei/mp

Designerii de interior sau arhitecții de interior pot fi remunerați la oră, la metrul pătrat analizat sau la proiect. Prețul depinde de suprafața spațiului, de tipul de spațiu (rezidențial sau comercial), de complexitatea proiectului și de experiența designerului. Așteptați-vă să plătiți între 120 lei/mp și 250 lei/mp pentru design interior (proiect). Prețul mediu pentru design interior (proiect) este de aproximativ 185 lei/mp.

Solicită oferte!
Proiect casă (proiect complet)
Prețul mediu 70 lei/mp
Costuri variabile 4793 lei/mp

Serviciul este taxat în funcție de suprafața construcției. Prețul include D.T.A.C. - documentația tehnică pentru autorizația de construire și P.T.C. - proiect tehnic complet. Costul mediu pentru un proiect de casă (proiect complet) este de 70 lei/mp, sau de obicei între 47 lei/mp și 93 lei/mp.

Solicită oferte!
Proiect de arhitectură - faza DTAC
Prețul mediu 50 lei/mp
Costuri variabile 3070 lei/mp

Prețul include elaborarea proiectului pentru faza D.T.A.C. D.T.A.C înseamnă Documentație Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire și reprezintă proiectul de arhitectură, de rezistență și de instalații pe baza căruia municipalitatea emite autorizația de construire. Costul mediu pentru un proiect de arhitectură - faza DTAC este de 50 lei/mp, sau de obicei între 30 lei/mp și 70 lei/mp.

Solicită oferte!
Proiect de arhitectură - faza PTh (proiect tehnic)
Prețul mediu 100 lei/mp
Costuri variabile 50150 lei/mp

PTh înseamnă Proiect Tehnic și reprezintă totalitatea documentelor, planurilor furnizate de arhitecți, ingineri de rezistență, ingineri de instalații, care cuprinde soluţiile tehnice şi economice pentru realizarea obiectivului de investiții, pe baza cărora se realizează lucrările de construcții autorizate. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru proiect de arhitectură - faza PTh (proiect tehnic) este de 50 lei/mp, iar cel maxim este de 150 lei/mp.

Solicită oferte!
Proiectare instalații
Prețul mediu 3,40 lei/mp
Costuri variabile 2,304,50 lei/mp

Costul de proiectare a instalațiilor se percepe în funcție de suprafața construcției. Prețul depinde de faza proiectului de care aveți nevoie: P.A.C. – Proiect pentru obținerea Autorizației de Construire, P.T. – Proiect Tehnic, D.E. – Detalii de Execuție. Costul mediu pentru proiectare instalații este de 3,40 lei/mp, sau de obicei între 2,30 lei/mp și 4,50 lei/mp.

Solicită oferte!
Design interior pentru o vilă/casă
Prețul mediu 13.000 lei/proiect
Costuri variabile 10.00016.000 lei/proiect

Acesta este prețul pentru serviciul de design interior pentru o vilă/casă (de cca 100 m2). Prețul include consultanță și proiectare tehnică, poate include și vizualizare 3D. Prețurile pentru design interior pentru o vilă/casă variază între 10.000 lei/proiect și 16.000 lei/proiect.

Solicită oferte!
Design interior pentru un apartament de 75 mp
Prețul mediu 10.000 lei/proiect
Costuri variabile 8.00012.000 lei/proiect

Acesta este prețul pentru serviciul de design interior pentru un apartament de 75 m2. Prețul include consultanță și proiectare tehnică, poate include și vizualizare 3D. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru design interior pentru un apartament de 75 mp este de 8.000 lei/proiect, iar cel maxim este de 12.000 lei/proiect.

Solicită oferte!

Cereri recente pentru arhitecți

Medgidia
Localitate / sector: Medgidia, Constanta
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 160
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Casa de locuit, familie cu doi băieți, parter+mansarda, La parter ne dorim un living cât mai aerisit cu geamuri mari, Bucătărie și loc de luat masa un pic mai ascuns de living, o baie mică de serviciu, un birou mic pe care îl vom putea transforma la Bătrânețe sau in caz de invaliditate in dormitor, camera tehnica. La etaj 3 dormitoare, 2 bai, un dressing și baie separată cu dus pt dormitorul matrimonial
Arhitecți, Arhitecți
București sector 5
Localitate / sector: București sector 5
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 109
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Cat de curand as vrea sa ma apuc de constructia unei case de mp din acte , suprafata actual construita la sol de 27 mp . Intregul imobil este intambulat , imozitele si taxele aferente imobilului sunt achitate la zi . este racordata la toate bransamentele , Imobilul este situat in sectorul 5 . Doresc un proiect pe parte + 1 nivel din caramida. Multumesc anticipat
Arhitecți, Arhitecți
București sector 6
Localitate / sector: Bucuresti sector 6
Tip obiect: Altele
Suprafața aproximativă (în m2): 3000
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Proiectul cuprinde cladiri de birouri si cladiri locuibile. Vor fi suprafete de plazza dar si terase verzi la etajele superioare . Va rog o adresa de email pentru transmiterea unor pdf si dwg ale proiectului. Mulțumesc.....Ne intereseaza o oferta pentru o amenajare peisagistica pe 25%suprafata verde din totalul fiecarei suprafete de terasa. Concept ( aici avem si noi o viziune asupra designului), dar mai ales proiectarea ne -ar interesa pentru a corela si cu ceilalti parametrii...sursa de apa, zona sifoanelor de scurgere..
Arhitecți, Proiecte case
Schitu Duca
Localitate / sector: Schitu Duca, Iași
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 100
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
-O vila simpla,parter+ 1 etaj -4 dormitoare( unul la parter si 3 la etaj) - 2 bai (una la parter si una la etaj) - un design la etaj - 2 balcoane( unul mare la doua dormitoare si unul mic la un dormitor) -o terasa a bucătăriei in spatele casei Dorim o vila simpla cu un etaj, dar cocheta si elegantă
Arhitecți, Proiecte case
Giroc
Localitate / sector: Giroc, Timis
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 400
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
latimea parcelei ii de 9 mp si lunginmea se poate oricat,in urbanism pot dupa casa 80 sa las si in fata 2 m.deci ar tr sa fie de 6mp latimea casa si as vrea parter cu etaj.La parter birou,baie,living.bucatarie inchisa si debara cu camera yehnica.La eraj vreau 2 camere pt copii cu dressing intre ele si baie,iar la dormitorul matrimonial vreau dressing si baie.Multumesc
Câmpeni
Localitate / sector: Câmpeni, Alba
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 120
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Parter+semi-mansarda: vestibul, trei dormitoare, din care 2 in semi-mansarda; 2 bai cate una pe fiecare nivel; la parter bucatarie cu living (open space); dormitorul matrimonial de la parter cu dressing; beci cu acces intern; Daca iese de undeva: un birou pentru studiu, la mansarda un al treilea dormitor sau un dressing.
Arhitecți, Design interior
Dezmir
Localitate / sector: Dezmir, Cluj
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 33
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Doresc consultanta in amenajarea unui living + dining. Mobilierul si coltarul este deja achizitionat. Culoare parchetului va fi un gri deschis. Am nevoie de consultanta in ce priveste corpurile de iluminat si diverse accesorii. Dorinta este de a imbina articole aurii cu articole argintii. Va atasez poza cu mobila aleasa, coltarul, masa din dining si un video in care apare living-ul
Arhitecți, Arhitecți
Iași
Localitate / sector: Iași
Tip obiect: Spațiu comercial
Suprafața aproximativă (în m2): 43
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Suntem interesati sa facem un proiect de extindere si dorim o oferta pentru proiectare si obtinerea autorizatiilor necesare. Avem o proprietate, care are in fata o terasa ( va atasez o schita de la un proiect pe care l-am initiat in trecut si un plan sa va faceti o parere), pe care dorim sa facem o constructie cu geamuri, pentru un spatiu comercial si in interior o costructie pe schela metalica pe laterala, in stil industrial. Extindere propusa pe proprietate ar fi 43 mp. Am dori sa facem o extindere si pe spatiul public, de 29 mp pana in dreptul cladirii, daca vom reusi sa il concesionam, dar pentru asta avem nevoie de un proiect.
Arhitecți, Arhitecți
Bistrița
Localitate / sector: Bistrița, Bistrita Nasaud
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, cladirea in care isi sfasoara activitatea , Bistrita, este inscrisa in patrimoniu UNESCO. Avem nevoie reabilitare imobil, in sensul zugravirii, fara a aduce nici un fel modificare structurii si pentru acest scop ne este necesar si cerut la primarie un document, emis arhitect, care sa fie pus la Directia Cultura
Arhitecți, Proiecte case
Marghita
Localitate / sector: Marghita
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 390
Aveți deja teren?: Am găsit terenul și urmează să îl achiziționez
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Pt o suprafata de m2. Dorim o casa pe suprafata de aproximativ m2 împărțită în 3 nivele. 1. Subsol - cu garaj( dacă se poate si pt 2 masini), 2 camere, baie. 2. Parter cu living. Baie, bucătărie, 1 sau 2 camere( cel putin o camera) 3. Etaj ( nu mansarda, eventual semimansarda) cu 3 camere, dresing baie, fiecare camera sa aiba iesire la balcon. Dacă se poate 2 camere sa fie la dimensiuni identice si vedere in aceeași directie( poatesa aiba balcon comun) m2 teren, pt casa maxim m20