Sunteți interesați de balustrade din lemn? Am verificat cum variază prețurile pentru balustrade din lemn, ce includ acestea și de ce depind.

Balustradă din lemn
Prețul mediu 850 lei/ml
Costuri variabile 5001.200 lei/ml

O balustradă din lemn conferă casei un aspect natural, dar lemnul necesită ceva mai multă întreținere, mai ales dacă este vorba de o balustradă exterioară. Prețul depinde de tipul de lemn (stejar masiv, fag, tei, brad etc.). Instalarea este inclusă în preț. Așteptați-vă să plătiți între 500 lei/ml și 1.200 lei/ml pentru o balustradă din lemn. Prețul mediu pentru o balustradă din lemn este de aproximativ 850 lei/ml.

Solicită oferte!
Balustradă inox lemn
Prețul mediu 800 lei/ml
Costuri variabile 5001.100 lei/ml

Aceasta este o balustradă din fier inoxidabil cu mâna curentă din lemn. Balustradă inox-lemn este utilizată în principal pe scările interioare. Instalarea balustradei este inclusă în preț. Așteptați-vă să plătiți între 500 lei/ml și 1.100 lei/ml pentru o balustradă inox lemn. Prețul mediu pentru o balustradă inox lemn este de aproximativ 800 lei/ml.

Solicită oferte!

Cereri recente pentru balustrade din lemn

Cugir
Localitate / sector: Cugir
Lungime: 7 m
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Buna ziua, Ma intereseaza o oferta de pret pentru o balustrada din aluminiu cu platbande orizontale si stalpisori intermediari, pentru un balcon de 5m lungime si lat de aproximativ 1m (total 7ml); cu prindere pe podeaua balconului. Atasat trimit cateva poze cu balconul actual si cu un model balustrada dorit. Multumesc!
București
Localitate / sector: București, București
Lungime (în metri): 5
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Buna ziua, Va rog sa-mi trimiteti o oferta pentru a imbraca scara cu trepte din lemn + o balustrada din lemn. Ca sa fie mai simplu am atasat si cateva poze. Lungime treapta 1.2 m ; latime treapta 25 cm ; latime contra treapta 20 cm (dar contratreapta poate sa ramana si alba, nu trebuie neaparat imbracata cu lemn)
Brăila
Localitate / sector: Braila
Lungime (în metri): 9
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Caut o firma / echipa sa monteze doua balustrade exterioare din sticla la doua balcoane. Una dintre balustrade este în lungime de aprox 6 metri, pe doua laturi, în forma de "L", preferabil cu stâlp pe colt. Cea de a doua balustrada în lungime de aprox 3 metri, dreapta, la capete cu prindere la perete. Dorim mana curenta din inox sau chiar fără mana curenta. Preferam sticla din bucăți mari tip "endless" nu tip panou.
București
Localitate / sector: Bucuresti
Lungime (în metri): 200
Montaj: Nu
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Brau decorativ lemn H=20cm, grosime 3-4 cm - varianta de oferta pt. suprafata natur/ nefinisata si varianta cu suprafata finisata/ lacuita Cantitate totala : ml Esenta lemn: varianta 1 - brad, varianta 2 - stejar, varianta 3- fag Forma cu o tesitura/frezare la partile superioare si inferioare + o frezare intermediara Localitate de livrare : Bucuresti Fara montaj