La necesit.ro, ajutăm de câțiva ani clienții să găsească profesioniști locali buni. Pentru a vă ajuta să vă decideți, am adunat prețuri orientative pentru balustrade. Verificați cât vă va costa serviciile și ce este inclus în prețul indicat.

Balustradă din inox
Prețul mediu 800 lei/ml
Costuri variabile 4001.200 lei/ml

O balustradă din inox este o balustradă din fier inoxidabil. Este foarte rezistentă și are un aspect modern. Balustradele din inox sunt disponibile în diferite forme și pot fi combinate cu sticlă, lemn etc. Prețul include instalarea. Prețurile pentru balustrade din inox variază între 400 lei/ml și 1.200 lei/ml.

Solicită oferte!
Balustradă din sticlă
Prețul mediu 950 lei/ml
Costuri variabile 7001.200 lei/ml

Balustrada din sticlă se realizează, de obicei, din sticlă securizată şi laminată. Sticla poate fi transparentă, sablată, fumurie sau colorată. Balustrada din sticlă poate fi interioară sau exterioară. Mâna curentă a balustradelor din sticlă este de obicei din inox sau din lemn. Prețul include montajul. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru balustradă din sticlă este de 700 lei/ml, iar cel maxim este de 1.200 lei/ml.

Solicită oferte!
Balustradă din lemn
Prețul mediu 850 lei/ml
Costuri variabile 5001.200 lei/ml

O balustradă din lemn conferă casei un aspect natural, dar lemnul necesită ceva mai multă întreținere, mai ales dacă este vorba de o balustradă exterioară. Prețul depinde de tipul de lemn (stejar masiv, fag, tei, brad etc.). Instalarea este inclusă în preț. Așteptați-vă să plătiți între 500 lei/ml și 1.200 lei/ml pentru o balustradă din lemn. Prețul mediu pentru o balustradă din lemn este de aproximativ 850 lei/ml.

Solicită oferte!
Balustradă din aluminiu
Prețul mediu 325 lei/ml
Costuri variabile 200450 lei/ml

Balustradele din aluminiu sunt disponibile în diferite forme: rotunde eloxate, rotunde imitație lemn, pătrate eloxate, sisteme rotunde sau pătrate cu sisteme de sticlă. Prețul pe metru liniar include instalarea balustradei. Balustradele din aluminiu au un aspect modern. Veți plăti cel puțin 200 lei/ml pentru balustradă din aluminiu.

Solicită oferte!
Balustradă fier forjat
Prețul mediu 550 lei/ml
Costuri variabile 380720 lei/ml

Balustradele din fier forjat pot fi confecționate manual (preț mai mare) sau produse industrial (preț mai mic). Acestea au o durată de viață lungă și un aspect rustic. Acestea sunt potrivite atât pentru balcoane, cât și pentru scări. Prețul include balustrada și instalarea și este pe metru liniar. Prețurile pentru balustrade fier forjat variază între 380 lei/ml și 720 lei/ml.

Solicită oferte!

Cereri recente pentru balustrade

București
Localitate / sector: Bucuresti
Lungime (în metri): 200
Montaj: Nu
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Brau decorativ lemn H=20cm, grosime 3-4 cm - varianta de oferta pt. suprafata natur/ nefinisata si varianta cu suprafata finisata/ lacuita Cantitate totala : ml Esenta lemn: varianta 1 - brad, varianta 2 - stejar, varianta 3- fag Forma cu o tesitura/frezare la partile superioare si inferioare + o frezare intermediara Localitate de livrare : Bucuresti Fara montaj
Brăila
Localitate / sector: Braila
Lungime (în metri): 9
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Caut o firma / echipa sa monteze doua balustrade exterioare din sticla la doua balcoane. Una dintre balustrade este în lungime de aprox 6 metri, pe doua laturi, în forma de "L", preferabil cu stâlp pe colt. Cea de a doua balustrada în lungime de aprox 3 metri, dreapta, la capete cu prindere la perete. Dorim mana curenta din inox sau chiar fără mana curenta. Preferam sticla din bucăți mari tip "endless" nu tip panou.
București
Localitate / sector: București, București
Lungime (în metri): 5
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Buna ziua, Va rog sa-mi trimiteti o oferta pentru a imbraca scara cu trepte din lemn + o balustrada din lemn. Ca sa fie mai simplu am atasat si cateva poze. Lungime treapta 1.2 m ; latime treapta 25 cm ; latime contra treapta 20 cm (dar contratreapta poate sa ramana si alba, nu trebuie neaparat imbracata cu lemn)
Cugir
Localitate / sector: Cugir
Lungime: 7 m
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Buna ziua, Ma intereseaza o oferta de pret pentru o balustrada din aluminiu cu platbande orizontale si stalpisori intermediari, pentru un balcon de 5m lungime si lat de aproximativ 1m (total 7ml); cu prindere pe podeaua balconului. Atasat trimit cateva poze cu balconul actual si cu un model balustrada dorit. Multumesc!
Iași
Localitate / sector: Iasi
Lungime: 10 m
Montaj: Nu
Termen orientativ de montaj: Imediat
sunt interesat in realizarea unei maini curente ptr. o balustrada existenta. daca desenele atasate par prea complicate, sunt de acord sa executam numai cele 4 bucati de de mana curentala lungimile date+ mm si la forma data, urmand ca eu sa le preiau si sa le asamblez, dupa care sale returnez ptr. vopsire.