Cât veți plăti pentru balustradă inox? Am verificat prețurile, astfel încât să puteți lua cea mai bună decizie posibilă.

Balustradă din inox
Prețul mediu 800 lei/ml
Costuri variabile 4001.200 lei/ml

O balustradă din inox este o balustradă din fier inoxidabil. Este foarte rezistentă și are un aspect modern. Balustradele din inox sunt disponibile în diferite forme și pot fi combinate cu sticlă, lemn etc. Prețul include instalarea. Prețurile pentru balustrade din inox variază între 400 lei/ml și 1.200 lei/ml.

Solicită oferte!
Balustradă inox în combinație cu sticlă
Prețul mediu 900 lei/ml
Costuri variabile 6001.200 lei/ml

Cea mai frecventă combinație este o balustrada de sticlă cu mână curentă și baluștri din inox. Sticla utilizată pentru balustradă este întărită și, dacă este necesar, lipită. Sticla poate fi transparentă sau gravată. Prețul include instalarea. Veți plăti cel puțin 600 lei/ml pentru balustradă inox în combinație cu sticlă.

Solicită oferte!
Balustradă inox lemn
Prețul mediu 800 lei/ml
Costuri variabile 5001.100 lei/ml

Aceasta este o balustradă din fier inoxidabil cu mâna curentă din lemn. Balustradă inox-lemn este utilizată în principal pe scările interioare. Instalarea balustradei este inclusă în preț. Așteptați-vă să plătiți între 500 lei/ml și 1.100 lei/ml pentru o balustradă inox lemn. Prețul mediu pentru o balustradă inox lemn este de aproximativ 800 lei/ml.

Solicită oferte!

Cereri recente pentru balustrade inox

București
Localitate / sector: Bucuresti
Lungime (în metri): 200
Montaj: Nu
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Brau decorativ lemn H=20cm, grosime 3-4 cm - varianta de oferta pt. suprafata natur/ nefinisata si varianta cu suprafata finisata/ lacuita Cantitate totala : ml Esenta lemn: varianta 1 - brad, varianta 2 - stejar, varianta 3- fag Forma cu o tesitura/frezare la partile superioare si inferioare + o frezare intermediara Localitate de livrare : Bucuresti Fara montaj
Brăila
Localitate / sector: Braila
Lungime (în metri): 9
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Caut o firma / echipa sa monteze doua balustrade exterioare din sticla la doua balcoane. Una dintre balustrade este în lungime de aprox 6 metri, pe doua laturi, în forma de "L", preferabil cu stâlp pe colt. Cea de a doua balustrada în lungime de aprox 3 metri, dreapta, la capete cu prindere la perete. Dorim mana curenta din inox sau chiar fără mana curenta. Preferam sticla din bucăți mari tip "endless" nu tip panou.
București
Localitate / sector: București, București
Lungime (în metri): 5
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Buna ziua, Va rog sa-mi trimiteti o oferta pentru a imbraca scara cu trepte din lemn + o balustrada din lemn. Ca sa fie mai simplu am atasat si cateva poze. Lungime treapta 1.2 m ; latime treapta 25 cm ; latime contra treapta 20 cm (dar contratreapta poate sa ramana si alba, nu trebuie neaparat imbracata cu lemn)
Cugir
Localitate / sector: Cugir
Lungime: 7 m
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Buna ziua, Ma intereseaza o oferta de pret pentru o balustrada din aluminiu cu platbande orizontale si stalpisori intermediari, pentru un balcon de 5m lungime si lat de aproximativ 1m (total 7ml); cu prindere pe podeaua balconului. Atasat trimit cateva poze cu balconul actual si cu un model balustrada dorit. Multumesc!
Iași
Localitate / sector: Iasi
Lungime: 10 m
Montaj: Nu
Termen orientativ de montaj: Imediat
sunt interesat in realizarea unei maini curente ptr. o balustrada existenta. daca desenele atasate par prea complicate, sunt de acord sa executam numai cele 4 bucati de de mana curentala lungimile date+ mm si la forma data, urmand ca eu sa le preiau si sa le asamblez, dupa care sale returnez ptr. vopsire.