Veți avea nevoie în scurt timp de o balustradă din sticlă și doriți să știți cât vă va costa? Am examinat cât plătesc de obicei clienții pentru o balustradă din sticlă și am adunat mai multe informații necesare pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie posibilă.

Balustradă din sticlă
Prețul mediu 950 lei/ml
Costuri variabile 7001.200 lei/ml

Balustrada din sticlă se realizează, de obicei, din sticlă securizată şi laminată. Sticla poate fi transparentă, sablată, fumurie sau colorată. Balustrada din sticlă poate fi interioară sau exterioară. Mâna curentă a balustradelor din sticlă este de obicei din inox sau din lemn. Prețul include montajul. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru balustradă din sticlă este de 700 lei/ml, iar cel maxim este de 1.200 lei/ml.

Solicită oferte!
Balustradă inox în combinație cu sticlă
Prețul mediu 900 lei/ml
Costuri variabile 6001.200 lei/ml

Cea mai frecventă combinație este o balustrada de sticlă cu mână curentă și baluștri din inox. Sticla utilizată pentru balustradă este întărită și, dacă este necesar, lipită. Sticla poate fi transparentă sau gravată. Prețul include instalarea. Veți plăti cel puțin 600 lei/ml pentru balustradă inox în combinație cu sticlă.

Solicită oferte!

Cereri recente pentru balustrade din sticlă

Cugir
Localitate / sector: Cugir
Lungime: 7 m
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Buna ziua, Ma intereseaza o oferta de pret pentru o balustrada din aluminiu cu platbande orizontale si stalpisori intermediari, pentru un balcon de 5m lungime si lat de aproximativ 1m (total 7ml); cu prindere pe podeaua balconului. Atasat trimit cateva poze cu balconul actual si cu un model balustrada dorit. Multumesc!
București
Localitate / sector: București, București
Lungime (în metri): 5
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Buna ziua, Va rog sa-mi trimiteti o oferta pentru a imbraca scara cu trepte din lemn + o balustrada din lemn. Ca sa fie mai simplu am atasat si cateva poze. Lungime treapta 1.2 m ; latime treapta 25 cm ; latime contra treapta 20 cm (dar contratreapta poate sa ramana si alba, nu trebuie neaparat imbracata cu lemn)
Brăila
Localitate / sector: Braila
Lungime (în metri): 9
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Caut o firma / echipa sa monteze doua balustrade exterioare din sticla la doua balcoane. Una dintre balustrade este în lungime de aprox 6 metri, pe doua laturi, în forma de "L", preferabil cu stâlp pe colt. Cea de a doua balustrada în lungime de aprox 3 metri, dreapta, la capete cu prindere la perete. Dorim mana curenta din inox sau chiar fără mana curenta. Preferam sticla din bucăți mari tip "endless" nu tip panou.
București
Localitate / sector: Bucuresti
Lungime (în metri): 200
Montaj: Nu
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Brau decorativ lemn H=20cm, grosime 3-4 cm - varianta de oferta pt. suprafata natur/ nefinisata si varianta cu suprafata finisata/ lacuita Cantitate totala : ml Esenta lemn: varianta 1 - brad, varianta 2 - stejar, varianta 3- fag Forma cu o tesitura/frezare la partile superioare si inferioare + o frezare intermediara Localitate de livrare : Bucuresti Fara montaj