6 oferte pentru optimizare SEO și de promovare online cu 1 solicitare

Recenzii ale clienților

5,0
Sofia K. , Buftea

Am propria mea afacere si in zilele noastre pur si simplu nu poti supravietui daca nu esti prezent in mediul online. Am investit deja in serviciul de publicitate Google Ads, dar era nevoie sa imbunatatesc si vizibilitatea paginii web in cautarile Google. Sunt multumita că am apelat la serviciile Necesit și am primit câteva oferte bune de la experți SEO. Compania pe care am ales-o pregătește în prezent strategia de promovare, așa că nu pot să ma pronunt inca asupra rezultatului, dar nu am nici o îndoială cu privire la expertiza lor. Mulțumesc!

5,0
Nicolas L. , Olteniţa

Sunt foarte multumit de consultantul meu. In mod evident are multa experienta in domeniul serviciilor SEO. Il recomand cu incredere!

5,0
Irina P. , Cugir

Cat timp ne-am facut singuri promovare online, nu am vazut nici un rezultat. Am decis să angajăm un expert și vânzările noastre au crescut deja cu 20%! Brandul nostru este de asemenea mai ușor de recunoscut. Vă recomandăm cu siguranță oricui dorește să-și îmbunătățească vizibilitatea pe Google.Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Până la 6 oferte cu 1 solicitare!

Sunteți profesionist? Clienți noi pentru Dvs. în fiecare zi.

10.000+ proiecte de actualitate pe lună. Decideți ce fel de clienți vă doriți și începeți să faceți proiecte noi. Fără obligații.

Alăturați-vă

Top firme pentru optimizare SEO și de promovare online în România

Solicitări recente pentru optimizare SEO și de promovare online

Optimizare SEO

 • Obiective de optimizare SEO: Creșterea vizibilității generale a site-ului
 • Buget lunar de optimizare SEO: 500 - 1.000 EUR

site ul este : http://system-fmea.de/ textele si graficele vi le pun eu la dispozitie site ul nou sa fie asemanator si sa mai facem ceva schimbari sa apara pe prima pagina google. Site ul eu l am facut numai ca nu este facut profesional , tocmai deasta am nevoie de un specialist . Am nevoie si de mail pentru ca semnalul la telefon nu este foarte bun si sa nu as dori sa avem surprize . Mentionez ca mai sunt de discutat foarte multe detalii tehinice , ex: concurenta , site ul sa fie facut mai bun decat site urile concurentilor , diferite tipuri de design . Site ul va contine 18 pagini aproximativ , este un site static , fara elemente dinamice , exista deja un concept grafic , layout ul dar as dori sa mai primesc idei sa fie mult mai profesional. Pe site sunt 1 sau 2 formulare de contact . Cel mai bine ar fi sa ma contactati sa discutam direct despre detalii.

Optimizare SEO

 • Buget lunar de optimizare SEO: Până la 200 EUR

Buna ziua, Avem un site partial functional si pentru acest lucru cautam un administrator. (http://ccjcj.ro/contact.html) • actualizarea site-ului saptamanal, incarcare articole cerute, liste, etc • optimizare a site-ului pentru motoarele de căutare; • optimizare a funcționalităților site-ului conform tendințelor digitale; • Depanarea imediata a erorilor de funcționare ale site-ului, în maxim 4 ore de la semnalarea disfuncționalității/ erorii, în scris, prin email sau fax; VA multumesc!

Promovare online

 • Canale de promovare online care vă interesează?: Google (AdWords), Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Youtube
 • Buget lunar de promovare online: 200 - 500 EUR

Buna ziua, firma pe care o reprezint are ca obiect de activitate mertul cu produse alimentare , nealimentare (alol tutun), detine 2 puncte de lucru si 6 persoane angajate cu timp normal de lucru. Intentionez sa simplific , optimizez toate fluxurile documentelor si a banilor in cadrul mpaniei , sa ordonez si sa structurez activitatea astfel incat sa fie profitabila iar modelul obtinut sa poata fi replicat prin dezvoltare la nivel national. Ca particularitati as mentiona dorinta de a specializa ambele punte de lucru si magazinul online pentru oferirea de cadouri sau produse din care se pot obtine cadouri personalizate .

Promovare online

 • Canale de promovare online care vă interesează?: Google (AdWords), Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Youtube, Altele
 • Buget lunar de promovare online: Mai mult de 1.000 EUR

Buna ziua, As dori sa primesc o oferta pentru un pachet de promovare online pentru 12 luni: - realizare campanie Google Adwords - administrare Google Adwords - Google Adwords remarketing . raport lunar - pregatire cate 3 extensii pentru fiecare campanie (cu un total de 4 campanii concomitent) - aliniere anunturi cu continutul din landing page / website - optimizare campanii zilnic - folosire inteligenta artificiala pentru a determina cele mai bune ajustari pentru eficientizarea costurilor - raportare saptamanala Portal web in constructie.

Optimizare SEO

 • Obiective de optimizare SEO: Creșterea volumului de trafic, Creșterea vizibilității generale a site-ului, Creșterea vânzărilor
 • Buget lunar de optimizare SEO: 500 - 1.000 EUR

Dorim sa aducem acest site, care activează in toată Europa, la nivel de www.playboy.com (conținut erotic, cu stil si elegantă, care nu deranjeaza). www.playhot.club e un site făcut in phpfox, are menirea de a fi un social website, are înăuntru : magazin, chat, blog, spațiu publicitar etc si vrem sa aducem si funcția de live streaming si multe altele. Avem cont pe instagram, Facebook, twitter dar volumul de munca este atât rlde mare încât in 3 persoane nu reușim sa il acoperim. In momentul de fata avem nevoie de o echipa care sa ne ajute cu toate acestea + un programator specializat in phpfox! Desigur prețul poate scădea sau creste, in funcție de ce aveți dvs de “oferit”. Multumesc frumos

Optimizare SEO

 • Obiective de optimizare SEO: Creșterea volumului de trafic
 • Buget lunar de optimizare SEO: 200 - 500 EUR

Mă interesează o ofertă pentru optimizarea unui site de servicii și a unei campanii Google Ads astfel: - verificarea site-ului privind optimizarea pe 3 cuvinte-cheie: transport mobilă, firmă mutări, transport marfă. - verificarea campaniei Google Ads existente + adgroup-uri, ad-uri, cuvinte-cheie, extensii de anunțuri și optimizare pe cuvintele-cheie respective. Range: București.

Promovare online

 • Canale de promovare online care vă interesează?: Google (AdWords), Facebook
 • Buget lunar de promovare online: Până la 200 EUR

Permiteti-mi sa ma prezint, , manager al companiei Visionstal. Suntem o firma de instalatii HVAC si doresc sa colaborez cu voi in vedere dezvoltarii unei imagini si promovare online . Momentan, firma exista in online doar cu o pagina pe google si facebook. Personal sunt novice in acest domeniu, asadar astept cu interes oferta dumneavoastra. Multumesc,

Optimizare SEO

 • Obiective de optimizare SEO: Creșterea volumului de trafic, Creșterea vânzărilor
 • Buget lunar de optimizare SEO: Până la 200 EUR

Buna ziua, as dori: 3 postari lunare pe Fb si 3 pe instagram, Ad-uri de Google 2 pe luna, optimizare si raportare Google Search, Goolge Display si Youtube - una pe luna, set up initial (google adwords, analytics), pentru toate acestea as dori o oferta lunara. Firma este un barbershop deschis recent in Iasi, exista site si pagina Fb, obiectivul principal este marirea nr de clienti. Multumesc!

Promovare online

 • Canale de promovare online care vă interesează?: Google (AdWords), Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Youtube, Altele
 • Buget lunar de promovare online: Mai mult de 1.000 EUR

Buna ziua, Contruim un marketplace dedicat licitatiilor de transport. Pe marketplace se va gasi atat cererea cat si oferta, respectiv clientii care au de transportat diferite lucruri:(masini, motoare, piane, mobila, utilaje, etc) si firmele de transport inregistrate pe marketplace care vor licita pentru aceste anunturi. Platforma va functiona in toata Europa dar vrem sa facem promovare online in UK, Germania, Franta, Spania si Italia. Ma intereseaza optimizare SEO si o simulare pt google ads. Multumesc!

Promovare online

 • Canale de promovare online care vă interesează?: Google (AdWords), Facebook, Instagram
 • Buget lunar de promovare online: 200 - 500 EUR

Buna ziua, suntem interesat de serviciile de promovare pentru a atrage mai multi clienti in magazin. Detinem o optica medicala in Bucuresti. Magazinul este de jumatate de an in piata. se numeste OPTCI SPA, www.opticspa.ro , https://www.facebook.com/.ro Ne-ar interesa serviciile de promovare google ads, am inteles ca acestea ar fi cele mai utile. Nu avem magazin online, doar fizic. Aveti si alte recomandari ? Multumesc, Raluca Zaharia, Director magazin