Servicii

Exemple de cereri

Brașov
Localitate / sector: Brasov Bartolomeu
Tip proprietate: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 160
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, as dori sa construiesc o casa la Periferia Municpiului Brasov Str. Lotusului Terenul are o Suprafat de mp. Am doar Actele Terenului. va ocupati D-voastra de Obtinerea Avizelor Si de Curent,Apa,Gaz ? Termenul de Constructie ar fi inceputul Anului urmator dar daca se poate mai repede n-ar fi o Problema numai ca probabil vor dura Avizele foarte mult. Va rog sa ma contactati pe Mail. M-ar interesa ceva de ca.-mp cu Garaj de peste 40mp si Exteriorul complet gata! Casa numai cu Parter! Va Multumesc Anticipat
Arhitecți, Arhitecți
Ștefănești
Localitate / sector: Ștefănești
Tip proprietate: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 75
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
DETALII de urmarit in proiectarea casei: (Teren ingust, latime 14m): - 2 dormitoare, preferabil pe un perete sa aiba dintr-o parte in alta dressingul - ferestre mari, si unul dintre dormitoare sa aiba fereastra flancata de 2 rafturi astfel incat sub geam sa pot pune o bancuta si sa transforme in zona de citit (similar bovidou, dar fara a iesi cu geamul in afara) - 2 bai - nu doresc baie in dormitor, ci separata. O baie cu cada si aerisire naturala (geam), si un wc de serviciu, cu sau fara cabina de dus, cu sau fara geam afara (dar sa aiba un sistem de aerisire in pereti eventual) - bucatarie deschisa, preferabil daca se poate sa aiba o ”ingâtuitura”, doua margini de perete stanga-dreapta, sau sa fie dupa un colt, sa nu intre aburul direct in canapelele din sufragerie... Sau bucataria sa fie pozitionata ”mai sus” cu doua-trei trepte, ca in varianta trimisa cu casa in panta (inteleg ca aburul, mirosul etc oricum se duc in sus, si in felul asta poate nu am calvarul de a degresa mobilierul din sufragerie la fel ca pe cel de bucatarie, de Paste si de Craciun... Tocmai ce am spalat de Sarbatori toata bucataria mamei si m-am ingrozit ce mâzga se depune daca gatesti serios. - cămara la bucatarie (obligatoriu, cu rafuri pana sus, pe o parte pentru cereale, borcane etc, pe de alta parte pentru aparatura masiva (mixere, tocatoare, gratare etc) - camera centralei - suficient de incapatoare ptr centrala, ptr puffer daca e cazul, o masina de spalat cu un uscator electric pus deasupra, si o zona de 1 mp in care sa pot pune un uscator clasic pe care sa intind rufe daca nu vreau sa le duc in curte, respectiv daca nu am curent sa usuc la aparat). Camera centralei sa aiba aerisire naturala, lumina (geam, nu doar un grilaj) - imi doresc f mult o zona pentru un birou+scaun, un lampadar si un fotoliu, - imi doresc un perete desemnat special ptr biblioteca. Dat fiind ca adâncimea bibliotecii poate fi de 30 cm, si urcata pana in tavan, nu ar lua mult din camera, poate fi si in lungimea unui hol, nu ma deranjeaza - un semineu sau un godin - inaltimea casei sa fie suficient de generoasa, minim 2,8 m. Imi doresc sa vad la tavan îmbinarea de barne, vopsite alb sau natur, cu lumini coborate asimetric. - la intrarea in curte, sa fie o suprafata generoasa cu pavaj, astfel incat sa intru cu masina si sa pot sa o si intorc ptr a iesi (cred ca toata zona de intrare, de la stanga la dreapta sa fie cu pavaj/beton, avand rigole laterale ptr scurs apa daca spal masina acolo) - sa fie prevazuta o alee (dar nu dreapta) pana la casa, posibil chiar doua urme de beton astfel incat sa duc masina pana langa casa daca doresc... - doua intrari - aditional beci? - bugetul de 30-35. euro, la care se adauga cheltuielile cu proiectul de arhitectura, de apa, de gaz.
Arhitecți, Arhitecți
Brașov
Localitate / sector: Brașov
Tip proprietate: Altele
Suprafața aproximativă (în m2): 100
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Pe un teren agricol, extravilan, mediu rural dorim construcția unui atelier meșteșugăresc(dulceață) pe piloni în suprafață de 30-35mp și separat o alta anexa (tot pe piloni) de 65-70mp. Solicit oferta de preț și modalitate de colaborare pentru întocmirea proiectului și obținerea puz/autorizație de construcție. Menționez ca pe teren funcționează o plantatie productivă de arbuști fructiferi și suntem legal înregistrați ca producători agricoli. Multumesc!
Arhitecți, Proiecte case
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2
Tip proprietate: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 64
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
buna ziua! detin un teren si doresc sa construiesc o casa din lemn, pe piloni . casa va avea 8 metri pe 8 metri.am detalii pe o schita.va fi construita din lemn de 10 centimetri si placata cu osb si pe exterior si pe va fi placat cu osb si acoperit cu tabla. va avea izolatie la podea,la acoperis si la pereti.. Am nevoie de urmatoarele de proiect si tot ce mai este necesar pentru autorizatie de constructie la primarie pentru certificatul de urbanism mi-au cerut .. Acte necesare pentru obtinerea certificatului de urbanism -cererea tip (din atasament ) completata si semnata cu titlul proiectului (din memoriu ) , localizare, adresa, . -memoriu tehnic ( de la arhitect ) cu proiectul care doriti sa-l efectuati -extras de carte funciara (la zi ) (se pot obtine on line de pe ANCPI ) -Extrasul de plan cadastral pe ortofotoplan ( pt localizare ) -acte de proprietate ale terenului -carte/cartile de identitate ale proprietarilor . astept un raspuns,deoarece vreau sa avansez lucrarile. multumesc!
Arhitecți, Birou proiectare
Jilavele
Localitate / sector: Jilavele, Ialomita
Tip proprietate: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 170
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Doresc oferta pentru proiect complet inlusiv avize pana la autorizatia de construire. Mentionez ca in prezent exista o casa veche cu anexe care trebuie demolata si pentru care imi sunt necesare alte acte , sa luati si acest aspect in considerare , in oferta dvs. Va atasez o schita aproximativa , ar mai fi mici schimbari dar suprafata construita va fi cea mentionata. Vreau sa impart aceasta constructie in 2 faze respectiv anul acesta sa demarez constructia pentru faza 1 (demolare partiala a casei existente si construirea magaziei +pivnitei si dormitorului 3 ) si la anul faza 2 (demolarea +construire camera de zi , dormitoare etc). Contact si ofertare pe email. Multumesc!
Timișoara
Localitate / sector: Timisoara
Tip proprietate: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 170
Aveți deja teren?: Nu am găsit încă terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Buna ziua, Ma intereseaza proiecte P+E care prevad camere spatioase. La intrare as dori un spatiu de depozitare. Am avea nevoie bucatarie, dining si leaving open space, 2 bai (1 parter si una la etaj), birou, 2 dormitoare si un dressing spatios. De asemenea, o dorinta ar fi o camera folosita drept spalatorie. Garaj cu intrare in casa si langa o camera tehnica.
Arhitecți, Birou proiectare
Hărman
Localitate / sector: Harman, Brasov
Tip proprietate: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 40
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua. Doresc sa construiesc o casa in Harman, Brasov regim de inaltime P+M cu dimensiunile de 8m lungime si 5m latime. Ac=40mp si Ad=80mp. Am nevoie de o documentatie in faza DTAC care sa primeasca AC. Constructia case va fi facuta in regie proprie asa ca nu ma intereseaza foarte multe detalii. Avizele (electric, apa,canal) le voi solicita. Va multumesc!
Arhitecți, Arhitecți
Ștefăneștii de Jos
Localitate / sector: Ștefăneștii de Jos
Tip proprietate: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 120
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Proiectare casa noua: living-25-30 (maxim) mp , 3 dormitoare ,:1 dormitorul mare maxim 15 mp+2 dormitoare mici de maxim 12 mp, 2 bai -baia mare -8 mp, baia mica 4-5 mp , dreesing -10 mp . 1 birou ,-8 mp, bucatarie -18 mp. Dimensiunile sunt cu aproximatie ,+.-pentru toate incaperile.nu doresc sa depasec mp Casa doresc sa fie fara etaj. Suprafata teren mp cu 2 deschieri una de 25 ml si alta de 26 ml.
Arhitecți, Arhitect proiectant
Fântânele
Localitate / sector: Fantanele, Arad
Tip proprietate: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 150
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Proiectare casa noua. Teren de aprox mp (~20m front stradal x ~37m) in Fantanele, langa Arad. 1 bucatarie spatioasa + dining (pentru 10 persoane) + living generos, camara, hol + dressing la intrare, camera tehnica, incalzire prin podea, birou, 1-2 terase (eventual una deschisa si una inchisa care se poate deschide macar partial in sezonul cald), baie de serviciu, pivnita cu acces din casa, spalatorie, dormitor mare cu baie proprie si dressing, camera de oaspeti, baie pentru oaspeti. Linii generale la nivel de stil: modern/minimalist/industrial, eventual acoperis plat cu spatiu de terasa si plante pe acoperis, luminos. Materiale: pamant tasat (rammed earth), otel, beton, sticla, lemn.
Arhitecți, Birou proiectare
Malu Mare
Localitate / sector: Malu Mare
Tip proprietate: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 120
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Buna ziua! M -ar interesa proiectul unei case in stil mediteranean, terasa si coloane la intrarea in casa. As vrea sa fie construita la nivelul solului si eventual cu o mansdarda. Compartimentare: living open spece cu bucataria, baie, dormitor matrimonial ( cu baie si dresing), dormitor copil, dormitor oaspeti si o camera tehnica.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.