Servicii

Exemple de cereri

Arhitecți, Firme de arhitectură
Băicoi
Localitate / sector: Ploiești
Tip proprietate: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 130
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Casa va fi amplasata pe un teren cu deschiderea de aproximativ 15m. Constructia vreau sa fie pe doua niveluri, astfel: -parter living bucatarie casa scarii open-space + baie. -etaj, mansardat, trei dormitoare mici, cu cel putin o baie comuna si dressing. -demisol un beci mediu aprox. 10m2. Terenul se afla in Baicoi, Tufeni, pe strada HORIA, FN, teren in categoria intravilan arabil.
Bistrița
Localitate / sector: Bistrița
Tip proprietate: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 150
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Proiectare casa noua: living cu bucătărie și cămară atașată: aprox 45 m2Baie mare și mica cu aerisire exterior. Trei dormitoare între 13 și 20 m2. Vestibul la întrare cu șifonier haine și papuci. Terenul este 30 lățime și m lungime. Poziția casei cu întrare la nord est. Terasa la sud vest. Garaj și centrala la nord
Arhitecți, Birou arhitectură
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6
Tip proprietate: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 150
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
As dori o oferta pentru proiectarea unei case P+1 (75mp/ utili pe nivel) pe un teren cu deschidere de 16 m si adancime 20 m, alipita la calcan, eficienta energetic, cu sistem de ventilatie si incalzire in pardoseala, cu urmatoarea compartimentare: Parter: vestibul inchis cu spatiu de depozitare pentru pantofi si haine, birou/camera de oaspeti(12m), baie de serviciu cu dus (cca. 3-4), living minim 25mp, cu loc de soba/semineu, bucatarie spatioasa cu loc de luat masa, terasa acoperita cu iesire din bucatarie sau living Etaj: 1 dormitor matrimonial cu baie cu cada si dressing mic, 2 dormitoare, o baie cu cada, un dressing care sa deserveasca cele doua dormitoare. De la arhitectii interesati as dori sa includa in oferta si un link cu portofoliu. Observatii: pe teren exista o constructie parter, alipita la calcan cu un perete comun si cu o amprenta de 85 mp, se doreste desfiintarea acesteia si construirea P+1 cu descrirea de mai sus. Multumesc!
Arhitecți, Design interior
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Tip proprietate: Apartament
Suprafața aproximativă (în m2): 50
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua! Sunt proprietara apartamentului a carui schita am atasat-o mai jos si am nevoie de consultanta pentru amenajarea interioara in partea din spate a apartamentului. Nu doresc sa il renovez pe tot, insa cele 3 camere si holul au nevoie de design interior. Fiecare camera are o destinatie anume (dormitor matrimonial, camera de oaspeti, dressing/birou, doresc sa zugravesc, schimbat electrice. Parchetul si usile doresc sa ramana neschimbate Daca ma puteti ajuta, m-as bucura sa gasesc ofertele dumneavoastra. Multumesc!
Arhitecți, Design interior
București sector 2
Localitate / sector: Bucuresti sector 2
Tip proprietate: Birou
Suprafața aproximativă (în m2): 30
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Va inaintez intentia noastra de colaborare pentru reamenajarea in alt stil a celor 2 bai pe care le avem la birou . Sumar , va pot spune doar urmatoarele aspecte : Dorim schimbarea tuturor obiectelor sanitare si anume , grupuri sanitare , chiuvete , baterii chiuvete , etc. Schimbarea gresiei , faiantei , oghlinzilor si propunerea altui mobilier de toaleta . Alte detalii nu as sti ce as putea sa ma mai indic , asa ca astept intrebarile din partea dumneavoastra . Multumesc frumos ! O zi buna va doresc !
Arhitecți, Arhitecți
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3
Tip proprietate: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 250
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Buna ziua, Ne intereseaza un proiect de casa care sa aiba dimensiunile din desenele atasate. Mentionam ca in desen nu sunt adaugate grosimile peretilor si nici geamurile . Proiect care va include: - Beci – Su- 12 mp- realizat langa casa, cu acces din casa in continuarea scarilor. deasupra lui va fi un garaj , in viitor - Parter + garaj - Etaj - Pod- cat de inalt poate fi ? , care sunt conditiile de inaltare, cu geamuri velux. Acoperis in 4 ape Desfasurarea proiectului : Beci – 12 mp Parter : - Dormitor – 13.5 mp – 3.5x4 - Bucatarie – 13.5 mp – 4x3.5 - o mica debara in cadrul bucatariei – latime de vreo 70 cm , adancime 70 cm– perete despartitor cat mai subtire, langa aceasta vas ta frigiderul - Baie – 6mp, - 3x2 - accesul se face pe la baza scarilor care coboara in beci - Camera tehnica – 3.5 mp – 1.5x2 – accesul se face din casa sau din afara casei ? este vreo conditie de indeplinit aici ? - Living + holuri. -nu am calculat - Scari – latime de 1 m – lungime 3m, este suficient ? - Inaltimea etaj – 2.5 m. Este sufficient? - Garaj dublu – 42 mp – 6x7 · Intre bucatarie si living dorim perete doar pana la jumate , apoi pus geam . iar accesul din living in bucatarie cu ajutorul unei usi glisante. Etaj - 2 bai a cate 4 mp fiecare – 2x2 - 2 dormitoare a cate 13,5 mp fiecare – 4,5x3 - 2 balcoane – asezate simetric – se poate face un fel de veranda la parter pornind de la baza balcoanelor? - 1 dormitor matrimonial -16 mp – cu acces in una din bai si in balcon interior de 4mp – 2x2 Solicitam oferta pentru DTAC si PT dar si separate, In momentul de fata nu este construit nimic , nici la vecini .Rog ofertare cu garaj si beci alipite cladirii locuite dar si cu eventuala distantare de 1 m, accesul in beci facandu-se din garaj.
Arhitecți, Arhitecți
Focșani
Localitate / sector: Focșani
Tip proprietate: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 94
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, Am cumpărat o casa veche si este necesar sa renovez acoperișul. Acoperișul trebuie modificat partial, deci probabil am nevoie de autorizatie in acest sens. Suplimentar cateva idei ptr recompartimentare pe interior. Casa are 94mp utili si o terasa de 10mp situat pe total teren mp. Contact si ofertare pe email, va rog. Multumesc!
Arhitecți, Birou proiectare
Sântana de Mureș
Localitate / sector: Sântana de Mureș
Tip proprietate: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 130
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
BUna ziua, am nevoie de proiectare casa. Terenul este in panta cu o inclinare de 35 grade si are o deschidere de 22 ml, doresc un subsol cu camera tehnica , parter compus din living , bucatarie, camara, un birou mic, baie si un dormitor, la etaj 3 dormitoare , o terasa in fata si o terasa generoasa in spatele casei
Arhitecți, Arhitecți
Ciulnița
Localitate / sector: Ciulnița
Tip proprietate: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 24
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Este vorba despre o constructie deja executata, am vrut sa fie un mobil house si pana la urma au turnat o fundatie/baza ciment. Este o incapere de 24m2 desfasurati, fabricata din panouri sándwich, cu o singura diviziune pentru baie, nu stiu cat e exact in m2 baia. Avem nevoie de proiect pentru a putea face racordul la energia electrica, nu e vorba de autorizatie de constructie propiuzisa. M-ar interesa oferta Dumneavoastra. Multumesc
Arhitecți, Arhitecți
Izgar
Localitate / sector: Izgar
Tip proprietate: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 10
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Bună seara! Aș dori o modificare a balconului casei mele. Casa a fost construită acum 12 ani, balconul cu trecerea timpului a început să se lase, ochiometric este foarte deranjant. De asemenea, aș dori o modalitate de înlăturare a stâlpului din pozele urmatoare. Trebuie dărămat și refăcut din nou sau există vreo metodă de "salvare" a balconului? Aștept părerea unui specialist în legătură cu această problemă, cât și un preț estimativ dacă se poate. Mulțumesc anticipat!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.