Servicii

Exemple de cereri

Pitești
Localitate / sector: Pitești (Argeș)
Tip obiect: Apartament
Suprafața aproximativă (în m2): 60
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Totodata, am atasat si catalogul de mobila de la Alprom pentru inspiratie. Eu sunt incantat, bine daca s-ar potrivi de Living-ul Amelie (dimensiunile mi se par ok). Pentru dormitor insa am nevoie de 2 dulapuri cu oglinzi pe ambele usi pentru spatialitate , 2 noptiere, 2 veioze si o comoda cu 4-5 sertare. Lustra deja o am achizitionata ( atasat poza). Ambele doresc a fi in stilul clasic, pornind de la patul matrimonial de x cm , iar in sufragerie de la Setul de canapea si fotolii din piele maro roscat , deja achizitionate Chesterfield.
Arhitecți, Arhitecți
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Tip obiect: Altele
Suprafața aproximativă (în m2): 10
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Buna ziua! Sunt presedinta unei Asociatii de Proprietari. Dorim sa facem rampa la intrarea din spatele blocului. (in interior, la intrarea din fata, ar fi ideal, dar credem ca este prea abrupta!).Exista una, e foarte abrupta si folosita pentru tomberoanele de gunoi. Am vrea sa refacem si cele 5 trepte si platforma. Platforma ar avea aprox 4m lungime. Am incercat sa depunem dosarul la primarie pentru certificat de urbanism, dar ne solicita o adresa din partea unui arhitect ca lucrarea e posibila(ceva de genul acesta..). Aceasta ar fi prima problema. Stiu ca dupa aceea ne trebuie si proiectul intocmit tot de arhitect. Multumim!
Arhitecți, Arhitecți
Târgu Mureș
Localitate / sector: Târgu Mureș (Mureș)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 90
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
As dori sa construiesc un depozit cu garaj pe o suprafata dreapta, suprafata total desfasurata 90 mp (6x15 sau 7 x13), Aproximativ 30 m de la drum in spatele casei,Si as dori sa mil proiectez in 3d avand program cu licenta pe firma (as putea sa trimit dxfurile ) si sa mil modificati dupa cerintele/legiile in vigoare. constructia ar fi mixt lemn metal si osb cu izolatie tip paneluri prefabricate, acoperis tigla metalica .
Arhitecți, Arhitecți
Popești-Leordeni
Localitate / sector: Popești-Leordeni (Ilfov)
Tip obiect: Altele
Suprafața aproximativă (în m2): 4
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Incerc sa obtin aprobarile necesare pentru a intra in legalizate cu inchiderea unui balcon cu termopan si pentru asta cei de la primarie mi-au solicitat prin certificatul de urbanism urmatoarele: -Documentatie Tehnica D.T. (dupa caz) - D.T.A.C. - Referinta expertiza tehnica - Referat verificator pentru securitatea la incediu - Punct de vedere al autoritatii competente pentru protectia mediului Va rog sa imi spuneti daca ma puteti ajuta in obtinerea acestor documentatii si care ar fi costul.
Arhitecți, Birou proiectare
Domnești
Localitate / sector: Domnești (Ilfov)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 200
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Ma intereseaza ofertele de pret pentru un proiect de casa P+1, garaj, beci sub garaj, 4 dormitoare, 2 bai, 1 living, 1 bucatarie, eventual terasa, plus toate certificatele si avizele, pana la depunerea actelor pentru a obtine autorizatia de constructie. Detin un teren de mp in comuna Domnesti, Ilfov.
Arhitecți, Design interior
Tip obiect: Birou
Suprafața aproximativă (în m2): 70
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Am vrea sa amenajam un spatiu de birou pentru o societate de avocati intr-un imobil cu mai multe apartamente in centrul Clujului. Nu dorim modificari ale structurii interioare ci doar solutii de design pentru iluminat, mobilier si o compartimentare cu un perete de sticla mata. E un apartament de 2 camere decomandate - din holul care va constitui receptia (si unde vor putea lucra 2 persoane) se intra in stanga intr-o camera de lucru cu 4-5 posturi si in dreapta un hol spre baie si spre camera de consiliu. Proiectul ar trebui sa demareze cam in 2-3 saptmani, sub o luna. Multumesc
Arhitecți, Birou arhitectură
Zalău
Localitate / sector: Zalău (Sălaj)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 100
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Buna ziua! Avem un teren ce are panta si am dorii sa facem casa in felul urmator: garaj si o camera tehnica in panta garaje sa vina un dormitor sau living si restul casei sa fie pe pamant. Casa Am dorii sa fie compusa din 3 dormitoare si un living si 2 bai. Bucataria sa fie in spatele casei si sa am iesire direct pe Teresa.
Arhitecți, Arhitecți
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 250
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Consolidare parter cu demolare partiala, construire subsol total si etaj 1 iesit in consola peste parter. Suprafete: teren mp, constructie existenta 92mp (se demoleaza partial pana la cca maxim 55mp construiti la sol), parter si pod. CUT in CU emis 1.3. Suprafata totala desfasurata: subsol cca 90mp, parter maxim 55mp, etaj cca 65mp. Se cauta proiectant care sa faca proiect de fundatii de la 4m adancime pe o latura a subsolului (unde nu exista casa alipita si peste 2.5m in rest, pe o latura existand casa cu subsol alipit avand adancime de 2.5m).
Galați
Localitate / sector: Galați (Galați)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 140
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Casa este construita la exterior din caramida Porotherm, iar peretii interiori sunt din BCA, fiind structurata pe 2 nivele, P+M. La parter avem un living, un dormitor mic, bucataria si o baie, iar la mansarda 2 dormitoare si o baie. In spatele casei se afla o terasa in suprafata de 20 mp, cu acces din bucatarie. De pe terasa se intra si in camera tehnica, care este corp comun cu casa (perete in perete cu bucataria). Livingul dorim sa il delimitam de hol printr-un panou trafor, peretele din dreapta (din living) sa fie cu caramida aparenta sau piatra decorativa, iar pe tavan sa fie montate cateva grinzi aparente. Baia de jos va fi prevazuta cu cabina de dus (doar perete de sticla, fara cadita de dus, cu scurgerea in pardoseala), iar cea de sus cu cada. Dormitoarele de la mansarda vor pastra forma actuala a tavanului (inclinat), iar intr-un dormitor dorim aplicarea unui lambriu din lemn pe tavan. In acelasi dormitar (al fetei in varsta de 14 ani) dorim sa amenajam la fereastra un loc pentru citit (bancuta la nivelul pervazului). Nu vom avea calorifere, intrucat incalzirea se va face prin pardoseala. Nu am idei pentru amenajarea locului de sub scara, unde va fi amplasata si masina de spalat rufe. In bucatarie as dori sa amenajez cumva si spatiul de sub fereastra, insa fara sa obturez accesul la un dulap amplasat pe partea stanga. Astept cu interes idei si oferte. Multumesc!
Arhitecți, Design interior
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6 (București)
Tip obiect: Apartament
Suprafața aproximativă (în m2): 43
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Amenajare partiala a interiorului apartamentului: baie, bucatarie, camera de zi, debara, vestibul, camara (a se vedea schema de mai jos. In amenajare se include tot, mai putin dormitorul si balcoanele pe care le-am amenajat cat de cat). Peretii sunt drepti, rotunzi si in colturi (unele) ascutite. Incaperile care se doresc a fi amenajate nu sunt mobilate si si electronicele e vor achizitiona cu ocazia amenajarii. As avea nevoie si de echipa de muncitori pentru toate aspectele. Nu se inlocuieste parchet. Cu siguranta se vor zugravi peretii. Nu cred ca va fi necesara spargerea vreunui perete (dar asta nu cred ca pot prevede sigur din acest stadiu). Am un buget stabilit (pe care il voi preciza in cazul in care voi alege una dintre variantele oferite de site-ul dumneavoastra) , precum si idei destul de clare (cred eu :) ) despre ce imi doresc.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.