Servicii

Exemple de cereri

Arhitecți, Arhitecți
Galați
Localitate / sector: Galați
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 45
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
am o magazie construita fara A.de C. si doresc sa o legalizez,deci proiect dupa am o casa parter plus mansarda,total s.u.= m.p.,cu acte in neintabulata si doresc doresc un proiect "fatos" si asistenta la fata locului pentru extindere constructive anexa(magazie de vara).Este ceva de umblat,mai ales ca,in Galati,sunt cam batuti in cap..Platesc in plus si un comision de succes de 50%,si oricum toate cheltuielile si un ,cand se un arhitect tanar care cunoaste Galatiul ,cu tot cu primaria lui nenorocita si care dispune si de 1-2 salariati auxiliari,pentru ca,probabil va fi ceva de ca,ma pricep la legislatie si doresc o discutie prealabila.I.S.
Arhitecți, Arhitecți
Târgu Lăpuș
Localitate / sector: Târgu Lăpuș, Maramures
Tip obiect: Apartament
Suprafața aproximativă (în m2): 68
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua. Dorim extinderea apartamentului prin construirea unui balcon si schimbarea destinatiei spatiului in spatiu comercial (cabinet stomatologig). Apartamentul este luat prin programul prima casa, deci si banca este proprietar deocamdata. Ma intereseaza documentatie de la A-Z in ceea ce consta proiectarea (fara executie), eu o sa va pun toate documentele la dispozitie. Momentan locuiesc in Targu Mures dar cu buletin pe Targu Lapus, de aceea doar cand este neaparat cazul o sa ne intalnim in persoana. M-am interesat si este depus un proiect european de reamenajare a zonei, de aceea suntem limitati la spatiul unde o sa fie amenajate scarile care o sa fie pe picioare metalice, nu din beton. (doar un topograf ar putea delimita acel spatiu) Ma intereseaza o oferta pentru bugetare si in cel mai scurt timp o sa trecem si la pasul gasiti un RLV si un plan la ceea ce ne-am gandit noi sa facem. Pentru orice alte detalii va rog sa ma contactati.
Arhitecți, Arhitecți
Localitate / sector: Podari / Dolj
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 18
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, am nevoie de reprioiectare casa in vederea extinderii. Doresc sa construiesc in curte, langa casa un 'atelier' unde sa imi de 6 x 3 m din lemn. 1 perete este comun cu cel al casei - pe lungimea de 6 m, iar ceilalti 3 sunt construiti din lemn, osb, izolatie la 10 la exterior si rigips pe interior. Inaltime undeva la 2.1 - 2.2 m cu acoperis de tabla ondulata. Fundatia o sa sa fie din placa turnata pe toata suprafata. Multumesc!
Arhitecți, Arhitecți
Cisnădioara
Localitate / sector: Cisnadioara, Sibiu
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 170
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Buna ziua, caut un arhitect pentru urmatorul proiect: casa de busteni la Cisnadioara, teren exista, PUZ: facut cerere asteptam aprobarea in curand. Proiectul trebuie pentru: fundatie, casa plus legatura fosa septica + cisterna de apa menajera, fantana. Casa cu parter si mansarda, approx. m, doua apartamente separate. Fiecare apartament cu 1 living/bucatarie, 2 dormitoare, 1 baie. Pe deasupra 1 WC + camera oaspeti. Exista schite foarte detaliate, realistice. Constructorul de case a facut proiectul la CAD, imaginile + schitele pot fi puse la dispozitie. Proiectarea va trebui facuta in cooperatie cu constructorul de case.
Arhitecți, Arhitecți
Isaccea
Localitate / sector: Isaccea, Tulcea
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, am nevoie de un plan de situatie pentru: - desfiintare constructii existente si construirea pe acelasi amplasament a unei locuinte individuale; - imobilul se afla situat in intravilanul orasului Isaccea, UTR 1 centru; -destinatie stabilita prin PUG oras Isaccea: zona rezidentiala- LU- locuire de tip urban. Zona cu autorizare indirecta ( interdictie de construire temporara, pana la intocmire PUD sau PUZ) - suprafat de teren: mp
Arhitecți, Arhitecți
Slănic
Localitate / sector: Slănic
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 150
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Am in desfasurare un proiect in Slanic Ph.  Initial P+1+M, vreau schimbare de tema in P+M. In momentul de fata s-a turnat deja placa peste parter. A fost gandita constructie in cadre (parter), iar mansarda o dorim pe structura de lemn.(4 camere si 4 bai) Suprafata desfasurata aprox. mp. Ma intereseaza proiectare, atat DTAC cat si plan complet santier, pe toate specializarile
Arhitecți, Arhitecți
Mediaș
Localitate / sector: Mediaș
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 10
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
buna ziua! Am nevoie de un proiect pentru a modifica fatada unei case care este situata in centrul istoric al Mediasului judetul Sibiu de pe strada I.G. DUCA as dori o iesire la strada care sa fie de preferat in locul geamului din partea drepta a casei, vedeti poza din atasament, multumesc si astept un raspuns.
Arhitecți, Arhitecți
Pitești
Localitate / sector: Pitești, Arges
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 200
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Casa P+1+mansarda Situatie imobil: la gri https://.ro/oferta/trivale-vila-mp-toate-utilitatiile-zona-superba-ID7#45cc6fc5db Mansarda dorim sa o inchidem, ne intereseaza sa modificam parter si etaj. La parter exista o camera 6\6, living cu bucatarie openspace, baie Etaj: 3 dormitoare, hol si baie Dorim sa modificam astfel incat sa avem un dormitor cu baie si dressing
Arhitecți, Arhitecți
Oboga
Localitate / sector: Oboga, Olt
Tip obiect: Altele
Suprafața aproximativă (în m2): 60
Aveți deja teren?: Am găsit terenul și urmează să îl achiziționez
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
O cladire de 10x6 m in care primii 6x4 m sa contina un fel de birou cu o baie si o minichicineta de cate 2x1,5 m fiecare, iar restul spatiului 6x6 sa ramana open pentru un fel de atelier. Doresc acoperis intr-o singura apa, iar partea de deasupra atelierului nu va avea plafon.( pentru a castiga spatiu, atelierul se ridica pana la acoperis) atasez o schita rudimentara... Va multumesc.
Arhitecți, Birou proiectare
Craiova
Localitate / sector: Craiova
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 70
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Casă pentru o familie, dorim să fie formată din living și bucătărie open-space, care să includă și spațiul de servit masa, două dormitoare, o baie și un WC de serviciu. Suprafața totală construită vreau să se încadreze în aproximativ 70 mp, și urmăresc un raport bun între confort și cost. Ca design optez spre ceva cât mai simplu și economic de pus în operă.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.