Servicii

Exemple de cereri

Tulcea
Localitate / sector: Tulcea (Tulcea)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 140
Aveți deja teren?: Am găsit terenul și urmează să îl achiziționez
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
buna ziua, doresc un proiect de casa compus din: -camera de zi(living) 25-30 mp -3 dormitoare 12 mp -bucatarie 12 mp -baie 6 mp -wc serv 2-2.5 mp -dressing -camara -camera servici(centrala termica) -terasa(parter) 10 mp -inaltime pana la tavan :2.7- 3 m -inaltime fundatie fata de teren cm Terenul se afla în Tulcea , zona Cimitirul Eroilor O varianta m-ar interesa cu acoperis tip terasa + dormitor +baie +dressing si parter (living+dormitor+ baie+camara+camera serviciu+terasa) Mentionez terasa cu acoperis tip baldachin(structura de lemn) Suprafata teren: 26x18m Doresc sa pot evalua si valoarea casei.
Arhitecți, Arhitecți
Sânandrei
Localitate / sector: Sânandrei (Timiș)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 90
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
EXISTA O CLADIRE CU 3 AP .EU AM AP LA UN CAPAT(DREAPTA ) SI AVIND IN VEDERE CA VECINUL DIN MIJLOC CA SA INTRE LA EL IN CURTE SI CASA TREBUIE SA TREACA PE LA MINE PRIN CURTE SAU PE LA CELALALT VECIN DIN STINGA.EU DORESC SAI CEDEZ 1,5 METRI DIN PARTEA CONSTRUITA UNDE AVEM PERETELE COMUN SI SA CONSTRUIM UN HOL DE 1,20 M INTRE NOI PE UNDE SA INTRE EU DORESC SA MAEXTIND CU CONSTRUCTIA PINA LA GARDUL CU VECINUL DIN DREAPTA ESTE PROPRIETATEA CFR LA TOTI 3.LOCUINTELE SANT CUMPARATE SI E FACUTA APARTAMENTAREA.LA CFR TREBUIE SA PREZINT UN PROIECT DE EXTINDERE PENTRU AMI APROBA LUCRAREA PE TERENUL LOR CU MOTIVATIA DE A FACE INTRARI INDIVIDUALE SI EXTINDEREA CONSTRUTIEI LA APARTAMENTUL MEU.
Mangalia
Localitate / sector: Mangalia (Constanța)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 130
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Bună ziua! Aș dori un proiect pentru o casa P+1, de aproximativ - mp utili cu un aspect simplu, dar modern și care să fie structurată astfel: 1.parter- dormitor(eventual cu dresing), birou, bucătărie (separat de zona living, cu camara), living, baie, o camera tehnica. Mi-aș dori o terasă cu acces din bucătărie sau living și ca din zona imediată intrării sa nu se facă accesul către o altă încăpere; 2.etaj- 2 dormitoare cu 1 sau 2 bai. De asemenea, as vrea un garaj încorporat sau o anexă, un garaj lângă casa, ceva cu rol de magazie. In curte o zonă cimentata pentru 2 masini. Terenul are o suprafață de mp, cu o deschidere de 22 mp spre S. In stanga si in dreapta se află deja construite 2 case.
Arhitecți, Arhitecți
Ovidiu
Localitate / sector: Ovidiu (Constanța)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 140
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Detinem un teren cu constructie veche in Ovidiu judet Constanta si am dori un proiect de extindere remodelare cladire. Am dori sa construim o casa P+1.Terenul are o deschidere de 6.67 nu este regulata (dupa cum se vede in atasament) si este de m^2. Conform intelegerii cu vecinul de la Sud,distanta de hotar va fi de 0,5 m iar la Nord ramane hotarul actual. La parter am dori o suprafata construita de 70 m^2,constand din:hol intrare ,cu bucatarie pe partea stanga,urmate de casa scarii unde am vrea sa fie si locul de luat masa (masa de 2,2 m intinsa),sub scara loc depozitare,o toaleta de servici cu lavoar si wc in aceeasi zona .Livingul sa continuie dupa casa scarii iar afara o terasa de 2,2 m in afara suprafetei de m^2. Etajul format din dormitor de 12m^2 la Est baie cu dus lavoar si wc,spalatorie cu masina de spalat si uscator plus un lavoar,un dressing si dormitorul matrimonial la Vest. Acoperisul vrem terasa sau intr-o apa (cum ne sfatuiti). Incalzire prin pardoseala,centrala termica in bucatarie.Am dori si un boiler pozitionat poate in spalator. Aveti atasata schita terenului si casei vechi.In proiect constructia sa inceapa de la peretele de Est al cladirii vechi si sa se intinda pe 12 m +terasa 2,2 m Dorim oferta proiectare arhitectura,rezistenta,instalatii sanitare termice si electrice . Va multumesc.
Arhitecți, Proiecte case
Chiajna
Localitate / sector: Chiajna (Ilfov)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 210
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, Doresc sa realizez anul acesta constructia unei case pentru utilizare personala. Fiind inginer si avand cunostiinte principiale, am intocmit cu un software generic niste schite, trasand (dupa mintea si urechea mea) locatia prin care ar trece grinzile, respectiv stalpii la intersectia grinzilor. Dar... nimic nu se poate compara cu expertiza unei persoane de specialitate, care se bazeaza pe calculele corespunzatoare. Atasez schitele si mai jos gasiti informatii suplimentare: - teren: 13,5 x 32,3m, cu deschiderea pe latura lunga; - localitatea Chiajna, strada Soarelui, dupa intersectia cu Sergent Ilie Petre (spre Centura Bucuresti) - exista deja 3 imobile similare de la intersectie pana la lotul cu pricina. Multumesc anticipat!
Arhitecți, Design interior
Mamaia
Localitate / sector: Mamaia (Constanța)
Tip obiect: Apartament
Suprafața aproximativă (în m2): 90
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna seara, Am dori sa amenajam cat mai frumos si modern un apartament de 3 camere, cu vedere la mare, situat in complexul Alezzi Beach Resort dorim un proiect care sa ne ajute Avem linia de bucatarie completa . Speram sa gasim cea mai buna varianta avand in vedere amplasarea apartametului. Multumim,
Arhitecți, Design interior
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca (Cluj)
Tip obiect: Apartament
Suprafața aproximativă (în m2): 46
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Buna ziua, Suntem cuplu tanar care ne dorim sa avem un locusor al nostru pe care sa il numim "acasa". Ne-am cumparat un apartament intr-un complex, am ales in functie de cerintele noastre actuale: vrem sa fim conectati cu orasul, suntem foarte flexibili, ne plac plimbarile si excursiile, dar avem nevoie si de locul la care sa revenim mereu cu drag. Pentru asta am ales un apartament de 46 mp(2 camere: living + bucatarie si dormitor), baie si o terasa de 11 mp. Noi suntem amandoi ingineri, dar muschiul simtul estetic ne este "atrofiat" :)), asadar avem nevoie de ajutor specializat. Vrem sa transformam spatiul acesta intr-un loc versatil, confortabil dar mai ales, foarte util. Apartamentul va fi dotat cu incalzire in pardoseala, macar caloriferele nu ne mai ocupa spatiu, visul meu este sa am mobila ridicata de la podea, astfel incat sa intre usor mopul si sa termin repede curatenia, nu avem debara, asa incat va trebui sa gasim loc'sor si pentru acele obiecte ce nu vor avea casuta, iar faptul ca apartamentul este orientat spre nord, ma face sa imi doresc multe lumini ambientale, cu intrerupatoare in toate colturile si ma opresc aici, altfel mai am un pic si intocmesc aici lista de nevoi Asadar, we need help, iar pentru asta, as vrea sa ne intalim, sa ne povestiti si voi despre ceea ce faceti si sa vedem daca suntem compatibili unii cu ceilalti. Multumesc tare daca ati ajuns si citit pana aici! Zi faina,
Ploiești
Localitate / sector: Ploiești (Prahova)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 100
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Am nevoie de un proiect de amenajare locuinta intr-un spatiu care acum este deschis, are toate bransamentele, lumina, apa , gaze . Este nevoie de un proiect in care sa se creeze bucataria , baia , un spatiu de zi si un dormitor . Spatiul respectiv nu are lumina naturala multa, doar doua ferestre. De asemenea am nevoie de un proiect pentru terasa si curte.
Arhitecți, Arhitecți
Brașov
Localitate / sector: Brașov (Brașov)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 70
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Doresc sa construiesc un apartment in subsol parțial, care actualmente este conceput ca o crama, plus niște spații de depozitare. Proiectul include construcția unei băi (spatiul trebuie escavat puțin pentru a câștiga înălțime ) și a unei bucătării. In plus, e nevoie de ceva compartimentari interioare, pentru a închide un spațiu pentru dormitor. Totul într-un design utitar care să lege spatiile între ele și să maximalizeze iluminatul natural.
Arhitecți, Arhitecți
București
Localitate / sector: București (București)
Tip obiect: Spațiu comercial
Suprafața aproximativă (în m2): 400
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Buna ziua, Se poate la un imobil (P+1, mp/nivel in total cca mp) cu destinatatia cu destinatia birouri sa ii schimb destinatia si sa aiba destinatie dubla atat birouri cat si spatiu comercial? M-ar interesa de asemenea un pre-proiect/consultanta in vederea extinderii acestui imobil - spatiu comercial la parter si apartamente/locuinte la etaj. Care ar fi pasii urmatori si care ar fi costurile? Pot sa ma prezint la biroul dumneavoastra cu toate datele - planuri, cadastru etc. Ma intereseaza consultanta/servicii de la persoane care au experienta in proiectarea de spatii comerciale.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.