Cereți oferte gratuite de la firme de contabilitate din Târgoviște

474 de profesioniști în apropiere
5 la dispoziția dvs.

646 de utilizatori din Târgoviște au găsit deja un profesionist pe necesit.ro

Top 20 firme de contabilitate Târgoviște, 2021

10 proiecte finalizate cu un rating mediu de 5,0

ACCOUNTING SRL

5,0
1 recenzie
5,0
Imorouter srl , 1 an în urmă

ACCOUNTING S.R.L.: au fost prompti in legatura cu solicitarea noastra, iar raportul calitate/pret este f.bun. Comunicare excelenta si disponibilitate pentru a raspund etuturor intrebarilor si nelamuririlor!

10+
Ani pe piață

Servicii: firme de contabilitate, consultant fiscal, consultanță fiscală, firme contabilitate, contabili, audit financiar, contabilitate, servicii de contabilitate, expert contabil.

Solicită o ofertă
5,0
Luminita S. , 2 ani în urmă

O colaborare excelenta, s-au ocupat de toate actele deci chiar recomand acesta firma de contabilitate.

10+
Ani pe piață

Servicii: audit financiar, expert contabil, contabili, consultant fiscal, firme de contabilitate, firme contabilitate, consultanță fiscală, contabilitate, servicii de contabilitate.

Solicită o ofertă
5,0
FotoElen A. S. , 1 an în urmă

Dna expert contabil MANICEA ADRIANA răspunde imediat la solicitări și foarte comunicativa. Recomandam!

Servicii: firme contabilitate, servicii de contabilitate, consultant fiscal, expert contabil, firme de contabilitate, contabilitate, contabili, audit financiar, consultanță fiscală.

Solicită o ofertă

DUAL CONT CONSULTING SRL

5,0
5 recenzii
5,0
Sc V. P. S. , 1 an în urmă

Colaboram pentru servicii contabile cu DUAL CONT CONSULTING SRL, recomandam!

5,0
ARTEMISA N. , 1 an în urmă

Faptul ca s-au oferit sa vina la sediul nostru si ofeta foarte buna ne-a facut sa alegem sa colaboram cu cei de la DUAL CONT CONSULTING SRL. Va multumesc!

Selecția clienților 2020

Servicii: firme contabilitate, consultanță fiscală, firme de contabilitate, audit financiar, contabilitate, expert contabil, servicii de contabilitate, consultant fiscal, contabili.

Solicită o ofertă
5,0
BRAU M. , 2 ani în urmă

Am cautat servicii contabile pentru asociatia noastra care activeaza pe o nisa unde greu ne gasim colaboratori. Suntem foarte multumiti de cat de repede si usor am gasit-o pe Dna Badicioiu. Recomandam cu placere!

5+
Ani pe piață

Servicii: consultant fiscal, firme de contabilitate, expert contabil, firme contabilitate, contabilitate, audit financiar, consultanță fiscală, contabili, servicii de contabilitate.

Solicită o ofertă

CONTROM EXPERT SRL

5,0
1 recenzie
5,0
SC F. , 2 ani în urmă

Pe o scara de la 1 la 5. 5 este nota cu felicitari!

10+
Ani pe piață

Servicii: firme contabilitate, firme de contabilitate, expert contabil, consultant fiscal, servicii de contabilitate, contabili, audit financiar, consultanță fiscală, contabilitate.

Solicită o ofertă

COSAC CONSULTING SRL

 
0 recenzii

Servicii: consultant fiscal, contabili, audit financiar, servicii de contabilitate, expert contabil, firme de contabilitate, contabilitate, consultanță fiscală, firme contabilitate.

Solicită o ofertă

CONTAB AUDIT EXPERT SRL

 
0 recenzii
10+
Ani pe piață

Servicii: consultant fiscal, firme de contabilitate, firme contabilitate, contabili, consultanță fiscală, contabilitate, servicii de contabilitate, expert contabil, audit financiar.

Solicită o ofertă

PAN-CONSULTING SRL

 
0 recenzii
10+
Ani pe piață

Servicii: servicii de contabilitate, consultant fiscal, audit financiar, expert contabil, contabilitate, firme contabilitate, firme de contabilitate, contabili, consultanță fiscală.

Solicită o ofertă
10+
Ani pe piață

Servicii: firme contabilitate, contabili, expert contabil, contabilitate, consultanță fiscală, consultant fiscal, audit financiar, servicii de contabilitate, firme de contabilitate.

Solicită o ofertă

C I CONTAB-EXPERT SRL

 
0 recenzii

Servicii: contabili, expert contabil, firme contabilitate, consultant fiscal, firme de contabilitate, servicii de contabilitate, consultanță fiscală, contabilitate, audit financiar.

Solicită o ofertă

CONTA VISION SRL

 
0 recenzii

Servicii: consultant fiscal, consultanță fiscală, firme contabilitate, servicii de contabilitate, firme de contabilitate, contabili, contabilitate, audit financiar, expert contabil.

Solicită o ofertă

DROCONT EXPERT SRL

 
0 recenzii
20+
Ani pe piață

Servicii: contabili, audit financiar, servicii de contabilitate, firme de contabilitate, consultanță fiscală, consultant fiscal, contabilitate, expert contabil, firme contabilitate.

Solicită o ofertă
10+
Ani pe piață

Servicii: audit financiar, firme contabilitate, contabilitate, servicii de contabilitate, contabili, firme de contabilitate, expert contabil, consultant fiscal, consultanță fiscală.

Solicită o ofertă

FISCAL EXPERT SRL

 
0 recenzii

Servicii: firme contabilitate, audit financiar, contabilitate, firme de contabilitate, expert contabil, contabili, consultanță fiscală, consultant fiscal, servicii de contabilitate.

Solicită o ofertă

DAMASS CONSULT SRL

 
0 recenzii
10+
Ani pe piață

Servicii: consultant fiscal, audit financiar, contabili, firme contabilitate, servicii de contabilitate, consultanță fiscală, contabilitate, expert contabil, firme de contabilitate.

Solicită o ofertă
10+
Ani pe piață

Servicii: contabilitate, consultanță fiscală, consultant fiscal, audit financiar, servicii de contabilitate, contabili, firme contabilitate, expert contabil, firme de contabilitate.

Solicită o ofertă

DANA CONT-CONSULT SRL

 
0 recenzii

Servicii: consultanță fiscală, expert contabil, audit financiar, firme contabilitate, firme de contabilitate, contabili, contabilitate, servicii de contabilitate, consultant fiscal.

Solicită o ofertă

CEF CONSULT SRL

 
0 recenzii

Servicii: contabilitate, audit financiar, expert contabil, consultanță fiscală, firme contabilitate, consultant fiscal, firme de contabilitate, servicii de contabilitate, contabili.

Solicită o ofertă

PROCONS AUDIT-EXPERT SRL

 
0 recenzii

Servicii: consultant fiscal, firme contabilitate, consultanță fiscală, firme de contabilitate, servicii de contabilitate, audit financiar, expert contabil, contabilitate, contabili.

Solicită o ofertă

Solicitări recente pentru firme de contabilitate, Târgoviște

Contabilitate

 • Localitate / sector: Târgoviște (Dâmbovița)
 • Forma juridică: SRL
 • Număr maxim facturi emise lunar: 8
 • Număr maxim facturi achiziție lunar: 10
 • Număr angajați: 3

Dorim oferta pentru servicii de contabilitate pentru un , cu 3 angajati, domeniu de activitate: productie de garduri, pavaje si boltari. Mentionez ca sunetm platitori de TVA. Recent am incheiat colaborarea cu vechiul contabil si vom avea nevoie sa incepem sa lucram cu o alta firma de contabilitate pentru ca firma sa continue sa functioneze in regim normal. Va multumim!

Consultanță fiscală

 • Localitate / sector: Târgoviște
 • Forma juridică: altele

Doresc sa infiintez o Intreprindere sociala pentru insertie persoane vulnerabile si nevoi speciale pe fonduri europene. As avea nevoie de consultanta si informatii , servicii financiar contabile.. Voi opta pe magazin online si plata direct in cont ca sa nu mai iau casa de marcat. Va multumesc! Cu stima

Contabilitate

 • Localitate / sector: Târgoviște, Dambovita
 • Forma juridică: SRL
 • Domeniul de activitate: SPECTACOLE
 • Număr angajați: 2

Buna ziua, va cerem prin prezentul mesaj o oferta de servicii de contabilitate, dupa cum urmeaza: ● lucrări de evidență contabilă cu respectarea normelor legale aplicabile și răspundere pentru corecta încadrare în legislația în vigoare în domeniul financiar- contabil; ● întocmirea formularelor financiar-contabile, care se predau către instituțiile abilitate ale statului competente a le primi; ● asistență în vederea întocmirii procedurilor contabile, de control și inventar; ● reprezentare beneficiar în fața organelor de control ale ANAF, la verificări economico-financiare; ● să asigure reflectarea în contabilitate a tuturor operațiunilor proiectului ADAM, acțiune esențială în recunoașterea eligibilității cheltuielilor; ● contabilitatea programelor finanțate din fonduri comunitare trebuie să fie organizată separat (pe bază de conturi analitice), în contabilitatea generală a Beneficiarului, iar operaţiunile contabile trebuie să demonstreze o transparenţă totală în ceea ce priveşte tranzacţiile, furnizând toate informaţiile necesare; ● înregistrările în contabilitate se efectuează cronologic, cu respectarea succesiunii documentelor după data de întocmire sau de intrare a acestora în unitate şi sistematic, în conturi sintetice şi analitice. Multumesc, va rog sa trimiteti oferta Dv pe adresa de email indicata.

Contabilitate

 • Localitate / sector: Târgoviște, Dâmbovița
 • Forma juridică: SRL
 • Domeniul de activitate: Croitorie
 • Număr angajați: 6

Buna ziua, Am infiintat o intreprindere sociala,pe fonduri europene, organizata ca SRL. Suntem 6 persoane.3 cu norma intreaga si 3 cu jumatate de norma. Activitatea principala este croitorie si intentionez sa realizam lenjerii de pat, fete de masa pijamale si tricouri. Mai avem un post pentru activitatati de tesut manual pe gherghef , terapie ocupationala si o data pe luna sa fac sapunuri naturale si lumanari artizanele, terapeutice. Mentionez ca am asistent meneger care este economist dar fara experienta in domeniu, dar poate tine contabilitatea primara si de gestiune. Dorim consiliere si contabil autorizat. Multumesc si stept oferta dvs. Cu stima