Servicii

Exemple de cereri

Firme de contabilitate, Firme de contabilitate - Brăila
Brăila
Localitate / sector: Brăila (Brăila)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Buna ziua! Dorim oferta pentru servicii de contabilitate pentru un recent infiintat care are ca obiect de activitate - alimentatie publica (pizzerie si fast food). Nu avem angajati in momentul de fata, avem in plan sa angajam cateva persoane in perioada imediat urmatoare. Ne puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumim anticipat!
Firme de contabilitate, Contabilitate - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași (Iași)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 4
Număr maxim facturi achiziție lunar: 20-30
Număr angajați: 5
Buna ziua! Doresc oferta pentru icii de contabilitate pentru un cu 5 angajati care are ca obiect de activitate - icii de mentenanta generala. Am incheiat colaborarea cu vechiul contabil pentru ca au aparut nereguli si dorim sa incepem colaborarea cu o firma serioasa de contabilitate pentru ca firma sa functioneze in regim normal. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Va multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate - Slatina
Slatina
Localitate / sector: Slatina (Olt)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Buna ziua! Doresc oferta pentru servicii de contabilitate pentru un recent infiintat. Este mai exact un de infrumusetare si momentan nu am angajati. Doresc nevoie sa incepem colaborarea cu o firma de contabilitate cat mai curand pentru ca aceasta afacere sa functioneze in regim normal. Va trebui depusa foarte curand declaratia pentru a deveni platitori de TVA. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Expert contabil - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brașov (Brașov)
Forma juridică: altele
Număr angajați: 0
Buna ziua! Am nevoie de servicii de contabilitate pentru un SRL, care are co obiect de activitate - Servicii de asistenta turistica, organizare de evenimente, excursii scolare Pe langa SRL detin si 2 ONG , am nevoie de servicii contabile pentru toate cele 3 entitati juridice. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Firme contabilitate
București sector 5
Localitate / sector: București sector 5 (București)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Buna ziua! Detinem un care are ca obiect de activitate - Comercializarea suplimentelor printr-un magazin online. Suntem un start-up si vom avea nevoie de servicii de contabilitate si informatii din punct de vedere legal, cum ar fi anumite avize, documente etc. Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare. Multumim anticipat!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
Satu Mare
Localitate / sector: Satu Mare (Satu Mare)
Forma juridică: altele
Buna ziua! Doresc sa infiintez o firma care va avea ca obiect de activitate - comert. Am nevoie de cateva sfaturi cu privire la forma juridica pe care o va avea firma si de asemenea voi avea nevoie pe partea de infiintare si apoi pentru servicii de contabilitate. Ma puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Firme de contabilitate
Cluj-Napoca
Localitate / sector: Cluj-Napoca (Cluj)
Forma juridică: SRL
Buna ziua! Doresc sa infiintez un SRL-D care va fi in parteneriat cu UBER - transport in regim de taxi. Am nevoie de ajutor pentru infiintare si apoi voi avea nevoie de servicii de contabilitate pentru ca firma sa functioneze in regim normal. Nu ezitati sa ma contactati pentru detalii suplimentare. Multumesc anticipat!
Firme de contabilitate, Firme contabilitate
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Forma juridică: altele
Număr angajați: 0
Suntem o asociatie non profit studenteasca si realizam in principal activitati educationale: organizari de workshopuri/ scoli de vara si alte asemenea proiecte. Avem 50 de membrii. Dorim oferta pentru servicii de contabilitate. Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare. Multumim anticipat!
Firme de contabilitate, Servicii de contabilitate - Bacău
Bacău
Localitate / sector: Bacău (Bacău)
Forma juridică: SRL
Număr angajați: 0
Buna ziua, dorim oferta pentru servicii de contabilitate pentru 3 societati care au ca domeniu de activitate: - o firma - consultanta de securitate, neplatitoare de TVA - celelalte 2 firme - comercializeaza si instaleaza seifuri, ambele platitoare de TVA. Numele firmelor: MOLD CONSULT , IFB SYSTEM , FIND . Momentan nu avem angajati. Ne puteti contacta oricand pentru o discutie detaliata. Multumim anticipat!
Firme de contabilitate, Expert contabil
Zărnești
Localitate / sector: Zărnești (Brașov)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 0
Număr maxim facturi achiziție lunar: 0
Număr angajați: 0
Bună ziua, Doresc ofertă pentru servicii de contabilitate la o firmă recent înființată cu domeniul activitati de secretariat, act ale brokerilor si vanzari cu amanuntul. Am început recent activitatea cu firma și aș dori să stiu ce este necesar pentru a putea funcționa în regim normal. Pentru mai multe detalii puteți să mă contactați la datele furnizate în cerere. Vă mulțumesc!


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.