Cereți oferte gratuite de la firme de contabilitate din Ploiești

2991 de profesioniști în apropiere
29 la dispoziția dvs.

2.903 de utilizatori din Ploiești au găsit deja un profesionist pe necesit.ro

Top 20 firme de contabilitate Ploiești, 2021

27 de proiecte finalizate cu un rating mediu de 4,9

DUAL CONT CONSULTING SRL

5,0
5 recenzii
5,0
Sc V. P. S. , 1 an în urmă

Colaboram pentru servicii contabile cu DUAL CONT CONSULTING SRL, recomandam!

5,0
ARTEMISA N. , 1 an în urmă

Faptul ca s-au oferit sa vina la sediul nostru si ofeta foarte buna ne-a facut sa alegem sa colaboram cu cei de la DUAL CONT CONSULTING SRL. Va multumesc!

Selecția clienților 2020

Servicii: firme contabilitate, consultanță fiscală, firme de contabilitate, audit financiar, contabilitate, expert contabil, servicii de contabilitate, consultant fiscal, contabili.

Solicită o ofertă
5,0
BRAU M. , 2 ani în urmă

Am cautat servicii contabile pentru asociatia noastra care activeaza pe o nisa unde greu ne gasim colaboratori. Suntem foarte multumiti de cat de repede si usor am gasit-o pe Dna Badicioiu. Recomandam cu placere!

5+
Ani pe piață

Servicii: consultant fiscal, firme de contabilitate, expert contabil, firme contabilitate, contabilitate, audit financiar, consultanță fiscală, contabili, servicii de contabilitate.

Solicită o ofertă

CONTROM EXPERT SRL

5,0
1 recenzie
5,0
SC F. , 2 ani în urmă

Pe o scara de la 1 la 5. 5 este nota cu felicitari!

10+
Ani pe piață

Servicii: firme contabilitate, firme de contabilitate, expert contabil, consultant fiscal, servicii de contabilitate, contabili, audit financiar, consultanță fiscală, contabilitate.

Solicită o ofertă

TOTAL CONTAB SRL

5,0
1 recenzie
5,0
Mica G. , 2 ani în urmă

Furnizorul a fost imediat disponibil pentru a ne asculta și a colabora. A respectat termenele stabilite și putem sa contam pe ajutorul lui în orice moment. Ne. A transmis încredere și profesionalism.

10+
Ani pe piață

Servicii: expert contabil, contabilitate, audit financiar, contabili, consultant fiscal, firme de contabilitate, firme contabilitate, consultanță fiscală, servicii de contabilitate.

Solicită o ofertă
4,3
Manole M. M. P. , 1 an în urmă

IONESCU C. MIHAELA-ELENA- EXPERT CONTABIL - are cunostinte si raspunsuri la situatiile pe care le-am adus in discutie. Recomand!

Servicii: servicii de contabilitate, expert contabil, consultant fiscal, firme de contabilitate, audit financiar, contabilitate, firme contabilitate, contabili, consultanță fiscală.

Solicită o ofertă
5,0
Nicoval P. C. S. , cu 7 luni în urmă

CABINET EXPERT CONTABIL-DRAGOMIR M. NICOLETA Dna. Nicoelta este o femeie super, va multumesc mult. Urmeaza sa ne intalnim luni pentru a mai pune la punct cateva detalii.

5,0
Abc M. P. S. , cu 26 de zile în urmă

Am ales firma de contabilitate prin intermediul necesit.ro si suntem extrem de multumiti. Recomadam cu drag firma CABINET EXPERT CONTABIL-DRAGOMIR M. NICOLETA .

10+
Ani pe piață
10+
Proiecte finalizate
100+
Oferte trimise
Profesionist verificat
Selecția clienților 2019
Selecția clienților 2020

Servicii: consultant fiscal, contabili, audit financiar, firme contabilitate, servicii de contabilitate, contabilitate, expert contabil, firme de contabilitate, consultanță fiscală.

Solicită o ofertă

ACCOUNTING SRL

5,0
1 recenzie
5,0
Imorouter srl , 1 an în urmă

ACCOUNTING S.R.L.: au fost prompti in legatura cu solicitarea noastra, iar raportul calitate/pret este f.bun. Comunicare excelenta si disponibilitate pentru a raspund etuturor intrebarilor si nelamuririlor!

10+
Ani pe piață

Servicii: firme de contabilitate, consultant fiscal, consultanță fiscală, firme contabilitate, contabili, audit financiar, contabilitate, servicii de contabilitate, expert contabil.

Solicită o ofertă
5,0
Luminita S. , 2 ani în urmă

O colaborare excelenta, s-au ocupat de toate actele deci chiar recomand acesta firma de contabilitate.

10+
Ani pe piață

Servicii: audit financiar, expert contabil, contabili, consultant fiscal, firme de contabilitate, firme contabilitate, consultanță fiscală, contabilitate, servicii de contabilitate.

Solicită o ofertă

STEP WISE ACCOUNTING SRL

5,0
2 recenzii
5,0
Leader b. S. , 2 ani în urmă

Am avut nevoie de o firma de contabilate care in primul rand sa ne prezinte incredere si seriozitate. Aceste doua caracteristici au fost importante pentru noi si le am gasit in recomandarea de la Dvs.. Cei de la STEP WISE sunt fix asa si le multumim!

5,0
Q e. , 2 ani în urmă

Oameni seriosi si de calitate!

5+
Ani pe piață

Servicii: contabilitate, consultanță fiscală, expert contabil, consultant fiscal, firme contabilitate, firme de contabilitate, audit financiar, servicii de contabilitate, contabili.

Solicită o ofertă

POMAROS COM SRL

 
0 recenzii

Servicii: servicii de contabilitate, consultant fiscal, contabilitate, audit financiar, expert contabil, firme contabilitate, consultanță fiscală, firme de contabilitate, contabili.

Solicită o ofertă

INFORM CONT COM SRL

 
0 recenzii

Servicii: firme de contabilitate, audit financiar, consultanță fiscală, expert contabil, servicii de contabilitate, firme contabilitate, contabili, contabilitate, consultant fiscal.

Solicită o ofertă

ACCOTAX SRL

 
0 recenzii
10+
Ani pe piață

Servicii: servicii de contabilitate, firme contabilitate, consultant fiscal, contabili, audit financiar, contabilitate, expert contabil, consultanță fiscală, firme de contabilitate.

Solicită o ofertă

Servicii: contabilitate, servicii de contabilitate, contabili, audit financiar, firme contabilitate, expert contabil, firme de contabilitate, consultanță fiscală, consultant fiscal.

Solicită o ofertă
20+
Ani pe piață
5+
număr
angajați

Servicii: contabili, consultant fiscal, servicii de contabilitate, audit financiar, firme de contabilitate, contabilitate, consultanță fiscală, firme contabilitate, expert contabil.

Solicită o ofertă

Servicii: servicii de contabilitate, audit financiar, contabili, firme contabilitate, consultant fiscal, consultanță fiscală, firme de contabilitate, contabilitate, expert contabil.

Solicită o ofertă

RINCEANU SERV SRL

 
0 recenzii

Servicii: firme de contabilitate, audit financiar, expert contabil, servicii de contabilitate, contabilitate, consultanță fiscală, firme contabilitate, contabili, consultant fiscal.

Solicită o ofertă

VALNINET CONTAB SRL

 
0 recenzii

Servicii: consultant fiscal, contabilitate, firme de contabilitate, contabili, firme contabilitate, expert contabil, consultanță fiscală, audit financiar, servicii de contabilitate.

Solicită o ofertă

SIMPTOM AUDIT SRL

 
0 recenzii

Servicii: firme contabilitate, contabili, expert contabil, servicii de contabilitate, consultant fiscal, consultanță fiscală, audit financiar, firme de contabilitate, contabilitate.

Solicită o ofertă

MARVIADO CONT EXPERT SRL

 
0 recenzii

Servicii: consultanță fiscală, audit financiar, consultant fiscal, firme contabilitate, firme de contabilitate, servicii de contabilitate, contabilitate, contabili, expert contabil.

Solicită o ofertă

DITEC PROFIT SRL

 
0 recenzii
10+
Ani pe piață

Servicii: consultanță fiscală, consultant fiscal, servicii de contabilitate, contabilitate, firme contabilitate, audit financiar, contabili, firme de contabilitate, expert contabil.

Solicită o ofertă

Solicitări recente pentru firme de contabilitate, Ploiești

Contabilitate

 • Localitate / sector: Ploiești (Prahova)
 • Forma juridică: SRL
 • Număr angajați: 0

Ma numesc ,voi participa la un concurs pentru finantea din fonduri europene pentru deschiderea uni atelerier de confectii pentru confectionarea hainutelor pentru copii din materiale fabricate din fibre % naturale, voi avea de nevoie de un coontract de colaborare cu o firma de consultanta contabila pt incheierile si iesirile lunare . Am nevoie de mai multe oferte pt a ducumenta cu date exacte acest lucru in proiect.Credeti ca ma putetii ajuta'? va multumesc

Contabilitate

 • Localitate / sector: Ploiești (Prahova)
 • Forma juridică: SRL
 • Număr maxim facturi emise lunar: 50
 • Număr maxim facturi achiziție lunar: 15
 • Număr angajați: 9

TOPing Company este o companie romaneasca privata, ce functioneaza din dorinta de a oferi tuturor celor care au nevoie de proiectare si consultanta lucrari de infrastructura (drumuri,poduri, retele de apa, gaze, canal, electrice, telecomunicatii ), Geologie, Arhitectura, Urbanism (P.U.D, P.U.Z, P.U.G ,Amenajari Peisagistice), Sisteme Informatice Geografice (G.I.S), Cadastru (Intabulari, Lotizari, Alipiri, Actualizari), Topografie (Suporturi topografice pentru Certificate de Urbanism si Autorizatii de Construire), Geodezie, Cartografie, Fotogrammetrie, Expertize Judiciare, Avize.

Contabilitate

 • Localitate / sector: Ploiești
 • Forma juridică: SRL
 • Număr maxim facturi emise lunar: 15
 • Număr maxim facturi achiziție lunar: 40
 • Număr angajați: 0

Buna ziua! In acest moment, detin un SRL si presetez activitati de prelucrare si vanzare obiecte de mobilier sau articole textile, de performanta sub un cod caen recomandat de Registrul Comertului. Sediul social este in casa sotului, in localitatea Baicoi, am contract de comodat pentru acesta, iar declaratiile sunt depuse la Administratia Financiara Baicoi. Contabilitatea este tinuta in partida simpla suntem neplatitori de TVA. Am nevoie de un contabil . Multumesc si apreciez!

Contabilitate

 • Localitate / sector: Ploiești
 • Forma juridică: SRL
 • Număr maxim facturi emise lunar: 20
 • Număr maxim facturi achiziție lunar: 20
 • Număr angajați: 2

Buna ziua, Activitatea firmei este de recrutare personal casnic (bone, menajere si ingrijire batrani). Este un proiect Start up Nation in care trebuie raportat activitatea de contabilitate si documentele angajatilor lunar. Pentru orice informatie necesara va stau la dispozitie telefonic sau email. Astept cu interes oferta dvs. Cu deosebita stima, Andreea Georgescu

Contabilitate

 • Localitate / sector: Ploiesti, Prahova
 • Forma juridică: SRL
 • Domeniul de activitate: 7312
 • Număr angajați: 0

Caut un expert contabil pentru certificarea bilantului anual si intermediar (pentru distribuire dividende - trimestrial) si eventual indrumari contabile/fiscale. Firma inregistreaza intre 1-5 facturi lunare (prestari servicii externe), nu are angajati, este platitor microintreprondere 3%. Contabilitatea se face prin aplicatia smartbill conta.

Contabilitate

 • Localitate / sector: Ploiești, Prahova
 • Forma juridică: SRL
 • Domeniul de activitate: INTERMEDIERE ASIGURARI
 • Număr angajați: 1

activitatea este de intermediere asigurari - brokeraj. Sunt o firma foarte mica, cu 1 salariat si 1 masina. Cheltuielile sunt putine, pentru ca si veniturile sunt mici. Am un consum de energie si timp foarte mare in domeniul meu si solicit rabdare de la ceilalti, cand interactionez cu domeniul fiscal. Buget disponibil lunar pentru servicii lei

Contabilitate

 • Localitate / sector: Ploiești
 • Forma juridică: SRL
 • Domeniul de activitate: Comert cu amanuntul
 • Număr angajați: 1

Suntem un mic magazin care desface produse industriale de larg consum (electrice, produse pentru curatenie, cosmetice etc.). Doresc un contract cu o firma de contabilitate serioasa, care sa asigure respectarea legislatiei, sa lucreze transparent, sa pot pune intrebari si sa mi se raspunda. Documentele primare (receptii marfa, registru de casa, raport de gestiune) le intocmesc eu. Pot plati cel mult lei/lună.

Contabilitate

 • Forma juridică: SRL
 • Domeniul de activitate: mai multe domenii
 • Număr angajați: 0

Buna ziua, Avem nevie de o oferta COST ANUAL pentru 3 firme si doua PFA-uri astfel 1. Firma cu o singura factura pe luna - 12 facturi de procesat tot anul. 2. Firma cu TVA, fara angajati cu facturi intracomunitare - in jur de 20-25 documente lunar (in ianuarie anm avut pana in 10 documente) - COST PE AN VA ROG 3. Firma fara TVA, fara angajati 25-40 documente lunar - COST PE AN VA ROG 2 PFA-uri - ambele cu maxim 30 acte pe an - OFERTA de COST ANUAL va rugam. Putem lucra cu orice firma din tara intrucat incarcarea actelor o facem in Google Drive. Predare acte pana pe 17 in fiecare luna pentru luna precedenta - in format electronic Predarea listarilor atat via e-mail in format electronic, cat si in format fizic, prin curier, de 3-4 ori pe an Discutre solduri balanta - de 4 ori pe an Multumim.

Contabilitate

 • Localitate / sector: Ploiești, Prahova
 • Forma juridică: SRL
 • Domeniul de activitate: Delivery
 • Număr angajați: 0

Buna ziua, detin o firma, un S.R.L. de curiera si sunt sub contractant glovo Romania. Nu am angajati si sunt platit saptamanal, deci am practic 4 incasari pe luna la care trebuie sa scot facuturi si sunt interesat sa incep o colaborare cu dvs. Va rog sa reveniti cu detalii despre costurile serviciilor prestate de dvs.

Înființare firmă

 • Localitate / sector: Ploiești, Prahova
 • Forma juridică: altele

Doresc sa știu cum poate emite o persoana fizică sculptor factura pentru o lucrare efectuata la o instituție publică! De-asemenea doresc sa știu dacă după încheierea contractului de lucrări persoana fizica avea obligativitatea înregistrării la ANAF în scopul obținerii CIF pentru a putea emite factură fiscală! Menționez ca persoana nus a menționat în contract dreptul de autor! Mulțumesc frumos.