Servicii

Exemple de cereri

Cadastru, topografie, geodezie, Cadastru, topografie, geodezie
Drobeta-Turnu Severin
Localitate / sector: Drobeta Turnu Severin
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Locuiesc la bloc în Drobeta la o scară cu mai mulţi proprietari Din construcţie blocul este construit cu un spaţiu între 2 scări destinat iluminare naturală la etajele superioare. SPATIUL RESPECTIV NU ESTE DESTINAT CA BUNURI COMUNE ALE PROPRIETARILOR În urmă cu 16 ani toţi proprietari şi-au dat acordul ca eu sa construiesc o anexă gospodărească la parterul iluminatorului deoarece era un spaţiu inutil pentru locatari care au imobile la parter . Etajele superioare nu sunt afectate de această construcţie. Am construit acea anexă gospodărească acum 16 ani. Doresc să solicit judecătoriei să constate dreptul de proprietate prin uzucapiune conform noului cod civil Pentru aceasta îmi trebuie un plan cadastral şi expertiza tehnică. Menţionez că anexa are 6mp.Vă mulţumesc.
Cadastru, topografie, geodezie, Plan de situație - Drobeta-Turnu Severin
Drobeta-Turnu Severin
Localitate / sector: Drobeta Turnu Severin
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Locuiesc la bloc în Drobeta. in construcţie blocul este construit cu un spaţiu intre 2 scări destinat pentru aca etajele superioare sa aiba lumina naturală SPATIUL RESPECTIV NU RSTE DESTINAT CA BUNURI COMUNE ALE PROPRIETARILOR În urmă cu 16 ani toti proprietari şi-au dat acordul ca eu sa construiesc o anexă gospodărească la parterul iluminatorului deoarece era un spaţiu asea anexă gospodărească acum 16 ani doresc să solivit judecătoriei să constate dreptul de proprietate prinuzucapiune conform noului cod civil Pentru aceasta îmi trebuie un plan cadastral şi expertiza tehnică. Vă rog să îmi comunicaţi dacă puteţ face acest lucru şi care ecte preţul total Menţionez că anexa are 6mp
Cadastru, topografie, geodezie, Cadastru, topografie, geodezie
București sector 6
Localitate / sector: București sector 6
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Modernizare de retea electrica mt/jt in Bucuresti cu lungimi pana la 5 km. Solicitam plan cu cote stereo in system stereo 70, delimitari proprietati, stalpi, hidranti, cote de nivel. planul solicitat in system stereo 70 este necesar pentru obtinerea avizelor edilitare de la Distrigaz si Apa Nova Bucuresti.
Cadastru, topografie, geodezie, Intabulare apartament
București sector 2
Localitate / sector: București sector 2
Tip imobil: Apartament
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna seara, Sunt interesata de realizarea cadastrului pentru un apartament pe care l-am mostenit recent. Apartamentul se afla intr-un imobil P+2 (etajul 3) din sectorul 2 si are aproximativ 80mp, plus anexe (boxa pivnita si boxa mansarda). As dori de asemenea sa aflu daca va ocupati si de emiterea certificatului energetic. Va rog sa imi spuneti ce alte informtii suplimentare sunt necesare, daca este cazul. Va multumesc. Cu stima,
Cadastru, topografie, geodezie, Intabulare apartament - Constanța
Constanța
Localitate / sector: Constanța
Tip imobil: Casă
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
TB sa facem cadastru și intabulare la casa în vederea obținerii aprobării ptr racordarea la gaze. Casa a fost în litigiu cu un vecin mulți ani - Am câștigat întotdeauna procesele. Menționez este o casa în centrul Constanței aflata în stare de indiviziune (curte comuna) Acum sunt și ei de acord cu starea de indiviziune.
Cadastru, topografie, geodezie, Intabulare casă
Moldoveni
Localitate / sector: Moldoveni, Neamt
Tip imobil: Teren intravilan/extravilan
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Din com. Moldoveni, jud. Neamt, proprietarul fondului aservit doreste sa înregistreze o declaratie autentica notariala la biroul de cadastru şi publicitate imobiliară, pentru a se înscrie radierea dreptului [art. alin. (1) NCC] referitor la o suprafata de mp. teren care in cartea funciara este specificata ca servitute de trecere pentru un fond dominant. Exista schita cadastrala care evidentiaza aceasta servitute de trecere ce este parte integranta din sentinta civila pronuntata de judecatoria Roman definitiva si irevocabila. Notarii fara sa ia in considerare art. si refuza declaratia autentica si spun ca fac doar cu documentatie pentru dezmembramant intocmita de persoane autorizate. Va rog sa ne ajutati cu un raspuns care sa ne poata rezolva problema doar cu schita cadasrtala existenta. Va multumim anticipat pentru un raspuns. M.
Cadastru, topografie, geodezie, Dezmembrare sau alipire imobil - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brașov
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
doresc o dezmembrare de imobil, este vorba de o casa mostenita cu fratele si am convenit de comun acord ca eu sa iau parterul, casa are 2 etaje si as mai avea o camera la etaju 2, trebuie venit si vazut si eu am facut imbubatatiri la parter am si centrala si am ajuns la concluzia ca trebuie sa vand. Succesiunea este factuta deja. Multumesc!
Cadastru, topografie, geodezie, Intabulare teren - Iași
Iași
Localitate / sector: Iasi
Tip imobil: Apartament
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua am cumaparat un apartament in Iasi care initial a fost concept ça 3 camere fostul proprietar la transformat in 2 ,camere . As Dori sa il fac cu 3 camere cum a fost la inceput Ma intereseaza sa fac cu tôt cu intabulare si proiect . Daca se poate sa imi Dati informatii cat ma Costa si cat timp dureaza .va multumesc
Cadastru, topografie, geodezie, Topograf
Sighișoara
Localitate / sector: Sighișoara
Tip imobil: Altceva
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
buna ziua am o problema cu intabularea pe teren este situat un drum de servitute pentru neamuri dar problema este ca acum eu nu il mai pot intabula si masuratorile au fost facute fara nici un act iar o parte din teren sa vandut nu vreau sa fac cearta intre frati judecandu-ma pentru cei 20 ari lipsa dar doresc suprafata de teren inclusiv drumul ce e facut pe terenul acela neintabulat
Cadastru, topografie, geodezie, Cadastru și intabulare - Brașov
Brașov
Tip imobil: Casă
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, doresc sa va intre.La Brasov sintem 7 frati mostenitori de la parinti asupra a mp teren cu o casa veche batrineasca, intr.o stare nelocuibila.Eu cu adresa pe buletin inca la parinti, doresc iesire din indiviziune, iar ceilalti 6 vor sa vinda ca toti ceilalti 6 frati au proprietati mari de casa cu teren intraviran, doar eu nu.. ci un apartament de 2 camere in apropiere de casa parinteasca, fara posibilitati de parcare ,doresc sa-mi mentin partea mea de teren - 1/7 -fara a fi de acord cu vinzarea partii ca doresc doar o fisie de teren dealungul granitei cu vecinul unde nu exista cladire, doar la mijlocul terenului o usa de tabla si un zid a unui garaj facut fara aprobari care il pot inlatura. Mentionez si faptul ca in toata viata parintilor mei le-am purtat de grija si in ultimul an de viata al mamei mele, am ingrijit-o la mine in locuinta datorita faptului ca toti cei 6 frati au respins-o.In momentul de fata sint in divergenta judiciara.Ce sanse am si cum ati putea sa ma ajutati in problema mea ? Va multumesc pentru un raspuns. Cu stima R.T.


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.