Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.

Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.

Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Exemple de cereri

Dobroești
Localitate / sector: Dobroești
Lungime (în metri): 45
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: Mai mult de 3 luni
Buna ziua, ma interesează o oferta de gard metalic, demontare gard existent din lemn si montaj gard metalic+ refacere soclu. Am aprox 27 de ml pe latura din spate, inaltime 2m si 18 ml pe latura din fata, inaltime 1.7m. Doar pentru latura de 18 ml din fata am de refacut si tencuit si un soclu de gard, din beton. As vrea un pret pt toata lucrarea si materialele aferente.
Șelimbăr
Localitate / sector: Sibiu, XXL-Selimbar
Lungime (în metri): 81
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: Imediat
Buna ziua, Va rog sa-mi faceti o oferta (complet material si manopera) ptr. un gard de plasa metalica rezistenta cu stilpi metalici ( protejati impotriva ruginei, zincanti sau grunduiti si vopsiti)cu o poarta de intrare de 4 m. Lungimea totala a gardului este de 81 m pe 3 laturi, inaltimea 1,8 - 2,0m, teren situat in Sibiu, XXl-Selimbar. Oferta defalcata in materiale si monopera, cu specificarea materialelor si a executiei. Multumesc, C.
Garduri, Gard beton
Săftica
Localitate / sector: Săftica, Ilfov
Lungime (în metri): 90
Aveți nevoie de o poartă?: Da, poartă acces peitonal + auto
Montaj: Nu
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Buna ziua, avem nevoie de gard din beton: -Fundație de min 50 cm pe lățime de 40 cm -Soclu de 50 cm înălțime și 30 cm lățime - stâlpi din 2 in 2 metri de 30/30 cm - zidărie BCA de 25 cm pe o înălțime de 1.5 metri Ma intereseaza oferta/ml la roșu și finisat precum și timpul de execuție și cam câte persoane lucrează ptr finalizare proiect. Va mulțumesc
Arad
Localitate / sector: Arad, Arad
Lungime (în metri): 6
Aveți nevoie de o poartă?: Nu
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: Imediat
Buna ziua, Doresc sa achizitionez 12 placi de beton cat mai simple si 6 stalpi ( inaltimea finala sa fie intre - cm). As mai vrea sa stiu daca exista pe stoc sau este necesara comanda (daca da, cat dureaza pana la finalizarea comenzii)? Si doresc sa stiu si daca se poate solicita montajul pentru a fi efectuat de dumneavostra. Multumesc!
Chiajna
Localitate / sector: Chiajna
Lungime (în metri): 27
Aveți nevoie de o poartă?: Da, poartă acces pietonal
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: Imediat
Am deja un gard montat (prost) de cineva și as dori sa îl înlocuiesc total. As vrea sa fie de 1,7 m înălțime și 2 m lățime. As dori parii din fier( momentan am băgați niște pari de fier de circa 50 de cm in beton, restul sunt de lemn, va voi atașa și o poza cum este acum). Și stâlpii băgați nu mi se par a fi pr aceeași linie...cred ca trebuie băgat un stâlp de fier In cel existent și sudat cumva sa ii egalizam. Culoare o vreau gri. M-ar interesa dacă puteți sa îl faceți cum trebuie. Modelul in jaluzea dar sa nu se vadă in curte deloc. As vrea lemnul sa fie finisat tot. Lemnul pe care îl am acum puteți sa îl luați pe tot. Mulțumesc !
Șotânga
Localitate / sector: Șotânga, Dambovita
Lungime (în metri): 100
Aveți nevoie de o poartă?: Da, poartă acces peitonal + auto
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Gard de cca ml a) Soclu tencuit din beton armat cu plasa sudata, Ø4, cu h=25 cm si l=25 cm b) Stalpii gardului vor fi din teava rectangulara de 40x60 mm (grunduiti si vopsiti) c) Uluca gard din lemn rasinoase, finisata si lacuita, culoare mahon, cu dimensiunile 10x2,5x cm 3 porti pietonale si o poarta auto. Portile pietonale sa fie fiecare de h= cm si l= cm Poarta auto sa aiba dimensiunile: h= cm si l = cm si sa culiseze pe sina metalica cu role.
București
Localitate / sector: București, București
Lungime (în metri): 5
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Buna ziua, Va rog sa-mi trimiteti o oferta pentru a imbraca scara cu trepte din lemn + o balustrada din lemn. Ca sa fie mai simplu am atasat si cateva poze. Lungime treapta 1.2 m ; latime treapta 25 cm ; latime contra treapta 20 cm (dar contratreapta poate sa ramana si alba, nu trebuie neaparat imbracata cu lemn)
Focșani
Localitate / sector: Unirea-Odobesti, Vrancea
Lungime (în metri): 35
Aveți nevoie de o poartă?: Da, poartă acces pietonal
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: Imediat
Buna ziua!! As avea nevoie de construirea cel puțin a soclului unui gard de 20m x 0.3m x 1,1m (Lxlxh) cu mix de stalpi din teava rotunda si stalpi din beton armat, cu o poartă pietonala de acces si alti 15m x 0.3m x 0.6m, de soclu gard din beton si zidit din cărămidă sh curata pe o înălțime de inca 0,5m. As mai avea de pregatit si montat în beton 15 stalpi din teava de sonda, de aproximativ 3,5m inaltime. Mentionez ca betonul va fi turnat cu pompa, nu dețin cofraje, este necesara sudura, armatura din fier-beton striat este confecționata partial de catre mine (60%), in timpul liber, la fel si săpăturile. Multumesc mult!!
Garduri, Plasă gard
Timișu de Sus
Localitate / sector: Timisl de Sus, Brasov
Lungime (în metri): 25
Aveți nevoie de o poartă?: Nu
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: Imediat
Ne trebuie un tarc REZISTENT pentru caini (sunt si ursi in zona, deci sa fie rezistent, nu cel mai subtire gard zincat) Sa reziste la umiditate multa. Preferabil verde, dar pretul conteaza cel mai mult. Ne trebuie deci stalpi + gard + usa. Ne intereseaza va rog oferta cu si fara manopera. Multumim.
Oradea
Localitate / sector: Oradea, Bihor
Lungime (în metri): 40
Aveți nevoie de o poartă?: Da, poartă acces peitonal + auto
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Buna ziua, Solicit oferta sitem gard metalic bordurat, piese de cm lungime si cm inaltime, cu stalpi, aproximativ 40 ml, respectiv panouri cu inaltime de cm, cc. 25 ml, cu stalpi. culoare gri antrazit. Deasemenea caut oferte si solutii pt. poarta acces pietonal si auto, + panouri gard la strada, din tabla zincata vopsita in camp electr. culoare gri antracit