Sunteți interesat de prețurile pentru garduri din PVC? Am verificat gama de prețuri și cât vă vor cere în medie profesioniștii, pe baza proiectelor realizate.

Gard PVC
Prețul mediu 200 lei/mp
Costuri variabile 100300 lei/mp

Gardurile din PVC sunt disponibile în diferite forme și culori. Acestea pot fi compacte (fără spații între profile și coloane) sau semi-compacte (cu spații între profile și coloane). Acestea se numără printre cele mai ieftine opțiuni pentru garduri. Prețurile pentru garduri din PVC variază între 100 lei/mp și 300 lei/mp.

Solicită oferte!
Gard WPC
Prețul mediu 550 lei/ml
Costuri variabile 440660 lei/ml

WPC (wood plastic composite) este un lemn compozit sau plastifiat, utilizat adesea pentru terase și garduri. Gardurile din lemn compozit (garduri WPC) sunt foarte durabile, nu își schimbă culoarea, sunt rezistente la intemperii și umiditate, nu necesită întreținere regulată și sunt ușor de instalat. Prețul este pentru material, nu include instalarea. Costul mediu pentru un gard din WPC este de 550 lei/ml, sau de obicei între 440 lei/ml și 660 lei/ml.

Solicită oferte!

Cereri recente pentru garduri din PVC

Garduri, Gard beton
Hârlău
Localitate / sector: Hârlău
Lungime: 70 m
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: Imediat
70 m bolțari beton 60cm sa fie fundatia stalpi din 2 in 2 metrii si sa fie acoperit cu tigla, de montat si 4 porti mari duble si 2 porti mici o bara sus o bara jos si o bara la mijloc asta la tigla pusa la radier sa fie n p sau la ficare rand de boltari 2 bare orizontal si din 20 in 20 vertical
Deva
Localitate / sector: Deva
Lungime: 45 m
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: Imediat
Buna ziua, doresc oferta de pret (materiale + manopera) pentru inchiderea a doua laturi de curte astfel. o latura 25ml gard fundatie de beton 0.6m+elevatie 0.6 +1.5m din placi de beton a doua latura 20 ml fundatie de beton 0.6+ elevatie 0.4+1.5 m panouti din fier forjat+montaj parta acces auto si poarta acces pietonal(lungimea portileor este inclusa in cei 20 m) oferta poate fi facuta doar pentru manopera . multumesc
Garduri, Gard beton
Ploieștiori
Localitate / sector: Ploiestiori
Lungime: 17 m
Montaj: Nu
Termen orientativ de montaj: Imediat
Buna ziua, Va rog oferta pentru construcția unui gard din beton, elevație 50 cm, stâlpi din beton din 2 in 2 metri, înălțime cm, grosime gard beton 20 cm. De săpat in pământ este nevoie doar la portile mari, 4 m, restul lungimii pana la 17 m având turnată fundația. Va mulțumesc frumos, Constantin
București
Lungime: 9 m
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
As dori o oferta de pret pentru un gard din teava rectangulara 20x20 de 2 mm si care are aceste dimensiuni (cu totul ar fi cam 9,5 m lungime si 2 m inaltime): o poarta de acces de un metru latime si 2 inaltime, care are deja chenarul din teava facut (vechea poarta), porti garaj 1,5 cu 1,5 (chemarul din fier deja facut cu stalpi existenti), un panou de aproximativ 1 m si inca unul de 1,5m (aceeasi inaltime peste tot, 2 m) care au deja stalpii pusi in beton si inca 2,5 m de porti pentru masina, care nu au chemarul de fier facut, ci doar stalpii de sustinere. Lipseste un singur stalp care va fi sudat pe o platbanda existenta pe un stalp din caramida (al gardului din caramida)
București
Localitate / sector: Bucuresti
Lungime: 124 m
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: Imediat
Buna ziua, Solicit o oferta pentru executia si montarea unui gard plasa împletită verde (cu înălțimea de 2m) pe stâlpi; plasa de sârmă se doreste sa fie rigidizată în partea superioară, la mijloc și in partea inferioară cu sârmă zincată cu diametrul de 2,5 mm. In partea superioara doresc un rand de sirma ghimpata. Stâlpii sa fie din beton precomprimat cu lungime 3 m. Se cere o poarta de acces masina de 4 metri, care sa includa si o poarta de acces pietonala. Va rugam sa ne trimiteti o oferta cu cele specificate mai sus pentru o suprafata de ml. Rugam oferta sa contina defalcat atat costul materialelor cat si a menoperei aferente. Va multumesc!
Târgoviște
Localitate / sector: Targoviste
Lungime: 24 m
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Buna ziua, Va rog sa-mi faceti o oferta (complet material si manopera) ptr. un gard de beton si elemente metalice rezistente protejeti impotriva ruginei, zincante sau grunduite si vopsite cu o poarta de intrare de 1,20 m si o poarta automata culisanta de 5,50 m. Lungimea totala a gardului este de 24 m pe 1 latura, inaltimea 2,0m, teren situat in Targoviste-Dambovita, zona Micro XI. Oferta defalcata in materiale si monopera, cu specificarea materialelor si a executiei. Am atasat o schita pentru gard. Multumesc.
București sector 3
Localitate / sector: Lisa( Fagarasi)
Lungime: 320 m
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Gard din plasa bordurata sincera cu sârmă de cel putin5mm grosime,cu fundație 30cm in pamant,30cm la suprafata si 25cmlatime. Cu stâlpi de metal cu capac de plastic si sisteme de prindere( nu prin puncte de sudura). Perimetrul este de ml. Ma intereseazapret material+ manopera si timp de execuție. Cu stima, PS. doresc răspuns prin email.
Garduri, Gard beton
Craiova
Localitate / sector: Craiova
Lungime: 20 m
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: Imediat
Inaltime=2,1m Fundatie beton Elevatie = 45cm Adancime fundatie cca.45 cm Latime = 25 cm Stalpi din 2.1m in 2.1 m Cat costa manopera la rosu, adica: sapat, alineat,montat etrieri, cofrat, turnat beton- terenul este drept linear. In cei 20 de metri se afla si o poarta pietonala de 1m si poarta mare de 4 m - vorbind ca spatiu.
Garduri, Gard beton
Valea Adâncă
Localitate / sector: Valea Adâncă, Iași
Lungime: 100 m
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: Imediat
Buna ziua, As dori sa primesc oferta pentru m de gard zidit din beton, gletuit si finisat cu decorativa. As dori o fundatie sanatoasa 40-60 cm, iar inaltimea gardului de 2m. Puteti defalca oferta finala in functie de materiale + manopera eventual pe pasi? Am atasat o poza modelul de gard pe care il doresc. Multumesc! Numai bine!
Garduri, Gard beton
Cluj-Napoca
Lungime: 15 m
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: Imediat
Gardul trebuie făcut la frontul stradal cu o adâncime de minimum 1,5 m,în Prundu-Bîrgăului,str.Secu nr./actuală Grănicerilor nr.89/jud Bistrița-Năsăud!Casa fiind situată mai jos decât drumul de acces/pe care circula mai rar,și mașini de tonaj mare/trebuie să fie efectuată o lucrare,cred eu,mai amplă,chiar dacă este vorba de doar 15 m liniari!