Exemple de cereri

Catering, Catering
Data evenimentului: 14.05.2019
Localitatea evenimentului: Bucuresti
Număr persoane: 50–100
Cereri de mese: Bufet rece/Aperitive, Bar/băuturi
Tip de serviciu: Autoservire
Dorim catering pentru 70 de persoane. Se va servi Prosecco si VIn alb / rosu (cumparat deja de catre noi), dorim bufet rece, ca funtie de gustari la bauturile mentionate mai sus. Adica platouri cu branzaturi, cat mai variate, cu nuci, miere, finger food, mozzarella cu cherry, Prosciutto, Bruschete, Mini tarte, tartine, Aperative. Dorim si Mese Cocktail 15 - 20 de mese
Slatina
Localitate / sector: Slatina
Tip serviciu: Reparatii instalații sanitare
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Am nevoie de un instalator - Inlocuirea conductei de canalizare interioara a grupului sanitar, pana la primul camin al canalizarii exterioare (aprox.5ml) - reparatie wc (nu curge apa) - Inlocuire robineti si furtune la doua chiuvete - Etansare conducta agent termic Serviciile se vor asigura in urmatoarele puncte de lucru: - Depozitul Farcasele, com. Farcasele jud. Olt (situat la 50km de ) - Sediul UHE Slatina, str. Tudor Vladimirescu, nr. Asteptam cu interes oferta firmei dumneavoastra.
Reparaţii acoperişuri, Tabla acoperiş
Nicolae Bălcescu
Localitate / sector: Nicolae Bălcescu (Călărași)
Suprafața aproximativă acoperișului (în m2): 165
Tip de acoperiș: Ţiglă metalică (Lindab, Bilka, Gerard, Ruukki ...)
Servicii suplimentare: Izolație acoperiș, Dulgherie acoperiș, Montaj jgheaburi şi burlane
Termen orientativ de începere a lucrării: 1-3 luni
Actualul acoperis are aprox. 60 de ani si este din tigla ceramica clasica. acoperisul este in mai multe ,,ape”, spatele casei avand o singura apa (17ml), iar fata are cinci ape la care se adauga cele doua ape laterale. Doresc sa iau legatura cu o firma care sa se ocupe cu schimbarea acestuia cu toate materialele necesare + manopera + timp lucrare (aproximativ). va multumesc !
Creare site web, Servicii web design
Vidra
Localitate / sector: Vidra (Ilfov)
Serviciu: Modificări minore
Tip de site web: Site personal sau blog
Numărul estimat de pagini (servicii, produse, contact, despre noi ...)?: Până la 5
Buna ziua, Doresc colaborare in vederea realizarii unui site de prezentare. Site-ul deja exista, poate fi consultat la adresa -italiana.ro. A fost deja inceput de un prieten care. din motive personale, nu il poate duce la bun sfarsit. Am nevoie de ajutor pentru; - a ordona paginile si sub-paginile - a introduce continutul - a edita 1-2 imagini ce vor fi utilizate. Cu stima,
Arhitecți, Proiecte case - Iași
Iași
Localitate / sector: Iași (Iași)
Tip obiect: Casă
Suprafața aproximativă (în m2): 500
Aveți deja teren?: Am deja terenul
Termen orientativ de începere a lucrării: Mai mult de 3 luni
Buna ziua, am nevoie de un arhitect pentru proiectarea unei case noi. Teren m patrati, zona Bucium, intrarea in partea de nord CASA = demisol, parter, mansarda si garaj 1. demisol = beci / crama sub garaj cu aerisire, bucatarie mare, + camera tehnica; 2. parter = dormitor mare, baie, birou, living cu iesire la terasa,; 3. mansarda = 2 dormitoare cu balcon, 1 baie cu geam mare si 1 dresing cu balcon deasupra garajului. Acoperis in 4 ape cu tigla, fara iluminatoare. Multumesc!
Data evenimentului: 30 mai 2019
Localitatea evenimentului: Constanta
Număr persoane: 50–100
Cereri de mese: Gustări, Bufet rece/Aperitive, Bufet cald, Deserturi
Adițional: Veselă și tacâmuri
Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi trimite o oferta pentru 80 de persoane: - 2 coffee break - 1 pranz tip bufet suedez Pentru coffee break as dori: - cafea / ceai - apa plata / minerala - patiserie sarata / dulce Pentru pranz as dori: - bufet rece 3-4 produse - bufet cald 2 feluri si garnitura, salata - desert - apa plata / minerala Va rog sa includeti in oferta si serviciile (ospatari pentru servire, fete de masa, farfurii, pahare, servetele, tacamuri).
Firme de contabilitate, Contabilitate - Brașov
Brașov
Localitate / sector: Brașov (Brașov)
Forma juridică: SRL
Număr maxim facturi emise lunar: 5
Număr maxim facturi achiziție lunar: 15
Număr angajați: 0
Startup in IT. Unic administrator si asociat. Pentru moment nu sunt angajati, preconizez primele angajari in luna octombrie / noiembrie. Pana atunci voi desfasura diverse investitii / achizitii. Doresc servicii complete (inclusiv declaratii / rapoarte anaf). Pentru facturare / conta este de preferat de lucrat printr-un serviciu cu accesabilitate globala (smartbill.ro)
Electrician, Reparații electrice
București sector 3
Localitate / sector: București sector 3 (București)
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
apartament cu 2 camere 1.in bucatarie -sant in beton de 15-20mm ~3ml si in BCA ~ 2ml - pentru instalare cablu + distribuitor /doza prize + 3 prize incastrate cu impamantare ( nu se monteaza prizele urmeaza montarea faianta)- prizele vor alimenta -masina de spalat vase , aragaz, cuptor electric sau micounde .... 2.in baie - sant in BCA si instalare conductor pentru alimentare ventilator aerisire( nu se monteaza ventilatorul). 3.hol si nisa - reparare 1 priza si un intrerupator( pe perete baie) + traseu aparent si priza aplicata (cu impamintare) pentru alimentare masina de spalat in nisa 4. intreupator sonerie si sonerie ( reparat sau inlocuit) 5. pentru castigare timp am nevoie si de un necesar de materiale pentru a fi achizitionate inainte. 6. data de executie ~ 15mai.
Ferestre termopan, Ferestre PVC
Covasna
Localitate / sector: Covasna (Covasna)
Număr ferestre: 20
Pachet sticlă: Strat dublu
Termen orientativ de începere a lucrării: Imediat
Buna ziua, Revin referitor la ofertele de usi. Inca nu am numarul final de usi, pe fiecare tip. Am avea nevoie de executie doar undeva in luna august. Atunci se pot face masuratori exacte. Pana atunci, va trimit in mare numar si dimensiuni necesare pentru ce avem in acest moment. M-ar interesa oferta defalcata pe tipuri de produse. Usi termopan duble, exterior, albe [pentru intrare], cu sticla asemanatoare modelului atasat 2 buc de 2.5m x 2.6m (lxh) 2 buc de 2.5 m x 2.4 m ">"> Usi pentru iesire de urgenta: 2 buc de 1.1m x 2.1m Usi interior duble: 5 buc 1.5m x 2.1m Usi interior simple: 5 buc (standard? 0.6m x 2.1m ??) Usi termopan albe, simple, pline 4 buc (standard? 0.6m x 2.1m ??) V-as ruga sa reveniti pe mail daca e nevoie de mai multe detalii. Va multumesc frumos
Creare site web, Creare site web - București
București
Localitate / sector: București (București)
Serviciu: Site web nou
Tip de site web: Site de prezentare profesional
Numărul estimat de pagini (servicii, produse, contact, despre noi ...)?: Mai mult de 50
Executam : -dulgherie,mansardari, astereala -montaj acoperis tigla metalica -reparatii acoperis tigla ceramica -montaj alte tipuri de  invelitori acoperisuri -remedieri infiltratii acoperis -vopsitorie acoperis - sisteme pluviale - jgheaburi -parazapezi si alte accesorii -izolații -hidroizolații -montam ferestre VELUX -executam și reparam coșuri de fum -executam TERASE , foișoare de lemn dorim crearea unui site de prezentare profesional pentru toate acestea .


Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.


Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.


Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte

Ați utilizat serviciile acestui furnizor? Adăugați recenzia dvs.