Aveți nevoie de un gard? La necesit.ro vă putem oferi rapid mai multe oferte. Am adunat prețuri orientative pentru garduri pentru a vă ajuta să vă orientați. Am analizat oferte de la profesioniști, prețuri pentru proiecte finalizate și alte surse de informații.

Gard fier forjat
Prețul mediu 450 lei/ml
Interval de prețuri 250650 lei/ml

Gardurile din fier forjat sunt mai scumpe decât alte tipuri de garduri, în special dacă sunt forjate manual (și nu prefabricate). Prețul unui gard din fier forjat depinde de lungimea acestuia, de tipul de gard, de complexitatea instalării etc. Instalarea este inclusă în preț. Prețurile pentru garduri din fier forjat variază între 250 lei/ml și 650 lei/ml.

Solicită oferte
Gard beton
Prețul mediu 200 lei/ml
Interval de prețuri 150250 lei/ml

Acesta este un gard prefabricat din beton, disponibil în diferite modele și culori. Prețul este pe metru liniar pentru un gard de aproximativ 2 m înălțime. Prețul include livrarea și instalarea. Prețurile pentru garduri din beton variază între 150 lei/ml și 250 lei/ml.

Solicită oferte
Gard din lemn
Prețul mediu 175 lei/mp
Interval de prețuri 50300 lei/mp

Gardurile din lemn sunt disponibile în diferite modele: cu lamele orizontale, cu stâlpi verticali, în combinație cu beton ... Prețul unui gard din lemn depinde de tipul lemnului, de fundație, de complexitatea traseului. Prețul include livrarea și instalarea. Costul mediu pentru un gard din lemn este de 175 lei/mp, sau de obicei între 50 lei/mp și 300 lei/mp.

Solicită oferte
Gard PVC
Prețul mediu 200 lei/mp
Interval de prețuri 100300 lei/mp

Gardurile din PVC sunt disponibile în diferite forme și culori. Acestea pot fi compacte (fără spații între profile și coloane) sau semi-compacte (cu spații între profile și coloane). Acestea se numără printre cele mai ieftine opțiuni pentru garduri. Prețurile pentru garduri din PVC variază între 100 lei/mp și 300 lei/mp.

Solicită oferte
Gard metalic
Prețul mediu 350 lei/mp
Interval de prețuri 250450 lei/mp

Prețul unui gard metalic variază în funcție de design, de tipul de metal și de dimensiuni. Instalarea este inclusă în preț. Porțile nu sunt incluse. Prețurile pentru garduri metalice variază între 250 lei/mp și 450 lei/mp.

Solicită oferte
Gard din piatră
Prețul mediu 150 lei/mp
Interval de prețuri 50250 lei/mp

Acestea sunt coșuri (gabioane) umplute cu pietre. Structurile metalice sunt cel mai frecvent umplute cu pietre de râu cu marginile rotunjite (antichizate), cu un diametru de maximum 10 cm. Prețul depinde de înălțimea, lungimea și grosimea gardului. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru gard din piatră este de 50 lei/mp, iar cel maxim este de 250 lei/mp.

Solicită oferte
Gard WPC
Prețul mediu 550 lei/ml
Interval de prețuri 440660 lei/ml

WPC (wood plastic composite) este un lemn compozit sau plastifiat, utilizat adesea pentru terase și garduri. Gardurile din lemn compozit (garduri WPC) sunt foarte durabile, nu își schimbă culoarea, sunt rezistente la intemperii și umiditate, nu necesită întreținere regulată și sunt ușor de instalat. Prețul este pentru material, nu include instalarea. Costul mediu pentru un gard din WPC este de 550 lei/ml, sau de obicei între 440 lei/ml și 660 lei/ml.

Solicită oferte

Solicitări recente pentru garduri

Sibiu
Localitate / sector: Sibiu
Lungime (în metri): 8
Aveți nevoie de o poartă?: Da, poartă acces peitonal + auto
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Inlocuire gardul metalic, de culoare verde, din imaginea alaturata. Doresc variante de pret, fier, fier forjat, lemn, etc., variante ieftine. Structura de beton, soclu si stalpi, se mentine.. Fara vizibilitate in si din interior. Dimensiuni: -latime poarta acces pietonal - 0,95 m -latime poarta acces auto 2x1,50 m -latime panouri gard 4x1,70 m
Geamăna
Localitate / sector: Geamăna
Lungime (în metri): 16
Aveți nevoie de o poartă?: Da, poartă acces peitonal + auto
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
1.GARD TIP JALUZEA DE CULOARE ANTRACIT GRI , CU FUNDATIE ; SE MONTEAZA PE O SUPRAFATA PUTIN INCLINATA. 2.POARTA ACCES AUTO CULISANTA DIN ACEEASI TABLA TIP JALUZEA ,CU LUNGIMEA MINIMA 3,5 M, CARE VA CULISA PE INTERIOR ; SE VA MONTA CU KIT DE INSTALARE NICE ROBUST . 3.POARTA INTRARE ACCES PIETONAL/ STRADAL. LUNGIMEA UNDE SE MONTEAZA GARDUL , POARTA CULISANTA AUTO + POARTA ACCES CURTE ESTE DE 16 M. Ca model aveti atasata 2 poze. MULTUMESC,
Garduri, Gard PVC
Dragomirești-Deal
Localitate / sector: Dragomiresti Deal, Ilfov
Lungime (în metri): 26
Aveți nevoie de o poartă?: Da, poartă acces peitonal + auto
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Gard PVC tip jaluzea ,culoare maro Am o latura a gardului de 26 ml, aproximativ, latura care include poarta auto si poarta pietonala. Specific ca in afara de spatiul portilor, vreau sa zidesc din BCA, inaltimea de 1m, iar restul de 1m-1,10m sa fie din aceste panouri. Stalpii sunt turnati deja din beton.
Oradea
Localitate / sector: Oradea, Bihor
Lungime (în metri): 40
Aveți nevoie de o poartă?: Da, poartă acces peitonal + auto
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Buna ziua, Solicit oferta sitem gard metalic bordurat, piese de cm lungime si cm inaltime, cu stalpi, aproximativ 40 ml, respectiv panouri cu inaltime de cm, cc. 25 ml, cu stalpi. culoare gri antrazit. Deasemenea caut oferte si solutii pt. poarta acces pietonal si auto, + panouri gard la strada, din tabla zincata vopsita in camp electr. culoare gri antracit
Garduri, Plasă gard
Timișu de Sus
Localitate / sector: Timisl de Sus, Brasov
Lungime (în metri): 25
Aveți nevoie de o poartă?: Nu
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: Imediat
Ne trebuie un tarc REZISTENT pentru caini (sunt si ursi in zona, deci sa fie rezistent, nu cel mai subtire gard zincat) Sa reziste la umiditate multa. Preferabil verde, dar pretul conteaza cel mai mult. Ne trebuie deci stalpi + gard + usa. Ne intereseaza va rog oferta cu si fara manopera. Multumim.
Focșani
Localitate / sector: Unirea-Odobesti, Vrancea
Lungime (în metri): 35
Aveți nevoie de o poartă?: Da, poartă acces pietonal
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: Imediat
Buna ziua!! As avea nevoie de construirea cel puțin a soclului unui gard de 20m x 0.3m x 1,1m (Lxlxh) cu mix de stalpi din teava rotunda si stalpi din beton armat, cu o poartă pietonala de acces si alti 15m x 0.3m x 0.6m, de soclu gard din beton si zidit din cărămidă sh curata pe o înălțime de inca 0,5m. As mai avea de pregatit si montat în beton 15 stalpi din teava de sonda, de aproximativ 3,5m inaltime. Mentionez ca betonul va fi turnat cu pompa, nu dețin cofraje, este necesara sudura, armatura din fier-beton striat este confecționata partial de catre mine (60%), in timpul liber, la fel si săpăturile. Multumesc mult!!
Șotânga
Localitate / sector: Șotânga, Dambovita
Lungime (în metri): 100
Aveți nevoie de o poartă?: Da, poartă acces peitonal + auto
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Gard de cca ml a) Soclu tencuit din beton armat cu plasa sudata, Ø4, cu h=25 cm si l=25 cm b) Stalpii gardului vor fi din teava rectangulara de 40x60 mm (grunduiti si vopsiti) c) Uluca gard din lemn rasinoase, finisata si lacuita, culoare mahon, cu dimensiunile 10x2,5x cm 3 porti pietonale si o poarta auto. Portile pietonale sa fie fiecare de h= cm si l= cm Poarta auto sa aiba dimensiunile: h= cm si l = cm si sa culiseze pe sina metalica cu role.
Chiajna
Localitate / sector: Chiajna
Lungime (în metri): 27
Aveți nevoie de o poartă?: Da, poartă acces pietonal
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: Imediat
Am deja un gard montat (prost) de cineva și as dori sa îl înlocuiesc total. As vrea sa fie de 1,7 m înălțime și 2 m lățime. As dori parii din fier( momentan am băgați niște pari de fier de circa 50 de cm in beton, restul sunt de lemn, va voi atașa și o poza cum este acum). Și stâlpii băgați nu mi se par a fi pr aceeași linie...cred ca trebuie băgat un stâlp de fier In cel existent și sudat cumva sa ii egalizam. Culoare o vreau gri. M-ar interesa dacă puteți sa îl faceți cum trebuie. Modelul in jaluzea dar sa nu se vadă in curte deloc. As vrea lemnul sa fie finisat tot. Lemnul pe care îl am acum puteți sa îl luați pe tot. Mulțumesc !
Arad
Localitate / sector: Arad, Arad
Lungime (în metri): 6
Aveți nevoie de o poartă?: Nu
Montaj: Da
Termen orientativ de montaj: Imediat
Buna ziua, Doresc sa achizitionez 12 placi de beton cat mai simple si 6 stalpi ( inaltimea finala sa fie intre - cm). As mai vrea sa stiu daca exista pe stoc sau este necesara comanda (daca da, cat dureaza pana la finalizarea comenzii)? Si doresc sa stiu si daca se poate solicita montajul pentru a fi efectuat de dumneavostra. Multumesc!
Garduri, Gard beton
Săftica
Localitate / sector: Săftica, Ilfov
Lungime (în metri): 90
Aveți nevoie de o poartă?: Da, poartă acces peitonal + auto
Montaj: Nu
Termen orientativ de montaj: 1-3 luni
Buna ziua, avem nevoie de gard din beton: -Fundație de min 50 cm pe lățime de 40 cm -Soclu de 50 cm înălțime și 30 cm lățime - stâlpi din 2 in 2 metri de 30/30 cm - zidărie BCA de 25 cm pe o înălțime de 1.5 metri Ma intereseaza oferta/ml la roșu și finisat precum și timpul de execuție și cam câte persoane lucrează ptr finalizare proiect. Va mulțumesc