Recenzii

5.0 / 5
Instalare sisteme de alarmă
Vasile L., Rădăuți
Soția mea și cu mine cautam sistemele de alarmă de calitate și, deși am fost puțin sceptici față de Necesit la început, am decis să incercam serviciile lor. Am primit 4 oferte foarte bune și firma pe care am ales-o a fost foarte profesionistă. Domnul Petre ne-a sfătuit in legatra cu tipul de sistem de securitate care ar fi cel mai potrivit pentru noi. Totul a fost livrat și instalat într-o săptămână și funcționează perfect.
5.0 / 5
Instalare sisteme de alarmă
Lavinia P., Drăgăşani
Necesit ne-a ajutat să găsim o firma bună de instalare a sistemelor de alarma care a montat unul pe ușa biroului nostru. Livrarea si executia au fost rapide, prețul a fost bun. Eu, cu siguranta recomand!
5.0 / 5
Instalare sisteme de alarmă
Lucian T., Petroşani
Deoarece nu știu prea multe despre sistemele de alarmă, am decis să încerc Necesit, astfel încât sa pot compara mai multe oferte, mai ales că serviciul este gratuit. Am primit trei oferte bune și firma pe care am ales-o a fost foarte profesionistă, mi-a livrat și instalat alarma în doar câteva zile. A fost o experienta plăcută, așa că voi folosi cu siguranță serviciul dvs. și în viitor!
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte