Costuri de servicii
Firme de pază
Sisteme de alarmă

Cât costă un sistem de alarmă?

 • 4001.400 lei
  Sistem de supraveghere video
 • 2.0004.000 lei
  Sistem de alarmă casă
Solicită oferte

Vreți să știți cât vă vor costa un sistem de alarmă în România? Am analizat proiectele realizate de profesioniștii noștri, precum și altele din surse de renume și am obținut o gamă tipică de prețuri pentru sisteme de alarmă.


Sistem de alarmă apartament

 • 1.0002.000 lei

Prețurile sistemelor de alarmă variază foarte mult, în funcție de sistemul în sine (wireless, cablat), de numărul de senzori, de eficiența detecției etc. Acest preț este pentru un sistem de alarmă de bază pentru apartament și include instalarea. Sistemul de alarmă de apartament cuprinde centrală de alarmă cu tastatură, detectoare (de mișcare, de sticlă spartă, de șoc, de incendiu, de temperatură, de inundații), elemente de avertizare optice și acustice (sirene interne și externe) și acumulatori. Costul mediu pentru un sistem de alarmă apartament este de 1.500 lei, sau de obicei între 1.000 lei și 2.000 lei.

Solicită oferte

Sistem de alarmă casă

 • 2.0004.000 lei

Prețul se referă la un sistem profesional de alarmă pentru casă, inclusiv instalarea. Pe lângă componentele de bază, cum ar fi centrala de alarmă și tastatura, acesta include 4 - 5 senzori (contact magnetic). Prețurile pentru sistemele de alarmă variază foarte mult, deși puteți cumpăra un kit de bază pentru un preț de câteva ori mai mic. Costul mediu pentru un sistem de alarmă casă este de 3.000 lei, sau de obicei între 2.000 lei și 4.000 lei.

Solicită oferte

Sistem de supraveghere video

 • 4001.400 lei

Prețul se referă la kitul de supraveghere video, fără instalare. Prețul depinde în principal de numărul și rezoluția camerelor de supraveghere, de conectivitate și de funcționalitățile suplimentare. Kitul conține camere, DVR, cabluri pentru camere și sistem de alimentare. Costul mediu pentru un sistem de supraveghere video este de 900 lei, sau de obicei între 400 lei și 1.400 lei.

Solicită oferte

Solicitări recente pentru sisteme de alarmă

Pază obiective (pază umană)

 • Localitate / sector: Sibiu (Sibiu)
 • Tip obiect: Altele

Va solicit o oferta de pret pentru paza unui santier, situat in Sibiu, cu suprafata de aproximativ 15., unde urmeaza se construiasca un Mall, elaborarea si avizarea planului de paza, inclusiv evaluarea de riscuri fizice. Oferta trebuie sa fie structurata in urmatoarele capitole: Evaluare de riscuri fizice = _______ Elaborarea si avizarea planului de paza = __________ Cost paza/luna = ______________ Alte costuri [detaliat] = __________________ Cu stima,

Monitorizare şi intervenție

 • Localitate / sector: Bistrița (Bistrița-Năsăud)
 • Tip obiect: Spațiu comercial

Buna ziua, avem punctele de lucru de mai jos in Bistrita si Beclean. Toate detin sistem alarmare si comunicatii. Rugam transmitere oferta Monitorizare si Interventie in caz de evenimente. nr. Denumire punct lucru Judet Oras Adresa 1 EUROMARKET 6 BN Beclean P-ta Libertatii nr. 12 2 MAGAZIN PAINE 6 BN Bistrita str. Marasesti, parter, ap. 1 3 MAGAZIN PAINE 8 BN Bistrita str. Andrei Muresanu nr. 30A, parter, scara C / P 4 MAGAZIN PAINE 11 BN Bistrita str. Cuza Voda, nr.2B 5 MAGAZIN PAINE 15 BN Beclean Al. Garii nr. 2B, ap. 1 6 MAGAZIN PAINE 29 BN Bistrita B-dul Decebal nr. 44, sc. C, parter 7 MAGAZIN PAINE 35 BN Bistrita str. Garii nr. 21 8 MAGAZIN PAINE 38 BN Bistrita str. Stefan cel Mare nr. 8 9 MAGAZIN PAINE 39 BN Bistrita str. Liviu Rebreanu, nr.38, parter 10 MAGAZIN PAINE 45 BN Bistrita str. Imparatul Traian nr. 57, sc.C, parter Multumesc,

Pază obiective (pază umană)

 • Localitate / sector: Oradea (Bihor)
 • Tip obiect: Altele

Buna ziua, Sunt interesat de oferta dumneavoatra de pret pentru servicii de paza umana. Suntem o firma cu profil in domeniul electronic si am avea nevoie de 8 agenti de securitate ,avem 3 posturi din care: - unul de la poarta principala cu program de24/24 ore -iar cele doua sunt pe interiorul halei de productie ,respectiv: - Receptie - Acces angajati ,ambele cu program de 9 sau 11 ore /zi de Luni pana Vineri Va rog sa-mi trimiteti oferta dumneavoastra pe adresa de e-mail : tarif/ora/agent de securitate. Va multumesc anticipat. Cu stima,

Instalare sisteme de alarmă

 • Localitate / sector: Iași (Iași)
 • Tip obiect: Casă sau vilă

Buna ziua Solicit un sistem de alarma cu 3 zone de monitorizare acces pentru parterul unei case .Practic sunt necesari 3 zenzori de miscare pentru a acoperi suprafata parter si in plus contactele de efractie geam.Daca se poate doresc 2 panouri de comanda unul va fi amplasat la parter si unul la etaj,dar totodata alarma sa poate fi armata si dezarmata din telefon si telecomenzi.Alarma sa poate transmite informatia catre minim 3 utilizatori maxim 4 si eventual cu posibilitate ulterioara de racordare la un dispecerat.Ma intereseaza daca realizati si montajul in Iasi. Pentru toate cele expuse astept oferta dvs cat mai urgent.eventual contact telefonic pentru detalii Cu stima

Pază obiective (pază umană)

 • Localitate / sector: București sector 6 (București)
 • Tip obiect: Ansamblu rezidențial

Buna ziua, Societatea noastra Sema Business S.R.L. este interesata in a contracta servicii de paza pentru o investitie in curs de executie aflata in incinta Sema Parc. In cazul in care sunteti interesati as dorii stabilirea unei intalniri pentru vizitarea santierului si ulterior transmiterea de catre dumneavoastra a unei oferte de pret. Cu stima, Project Manager ing.

Pază obiective (pază umană)

 • Localitate / sector: București sector 3 (București)
 • Tip obiect: Ansamblu rezidențial

Buna ziua, Am dori si noi o oferta de servicii paza, pentru un proiect rezidential pe care il construim in zona sectorului 3, Bld Th. Pallady nr 43 C cu intrare din bulevard. Ne interseaza 1 singur post 24/h din 24. Daca se doreste vizionarea locatiei inainte,va rog sa mi spuneti. Multumesc!

Pază obiective (pază umană)

 • Localitate / sector: Focșani (Vrancea)
 • Tip obiect: Spațiu comercial

Dorim urmatoarele: -asigurarea protectie personale a reprezentantilor intr-o actiune de evacuare a unui imobil cu destinatie comerciala(2-3 zile), -asigurarea pazei umane timp de 30 zile (24h/24h) a imobilului - instalarea unui sistem de monitorizare cu echipa de interventie si asigurarea interventiei in caz de avertizare a sistemelor de securitate dupa perioada celor 30 zile de paza a imobilului cu echipa umana. Asteptam cu mare interes ofertele dumneavoastra cat mai repede posibil. Va multumim,

Monitorizare şi intervenție

 • Localitate / sector: București sector 6 (București)
 • Tip obiect: Apartament, Spațiu comercial

Buna ziua, 1. Ma intereseaza o oferta pentru un depozit situat in Bucuresti, str Boisoara nr 38, sector 6. Pentru acesta avem sistemul de alarma Pyronix , dar nu avem modul GPRS.Contract pe firma. 2. De asemenea ma intereseaza si pentru un apartament de 4 camere situat in Str Caranda, sector 5. Mentionez ca avem pisica si dorim sa nu se declanseze datorita ei. Apartamentul este la ultimul etaj, are terasa si se poate sari foarte usor de pe acoprisul blocului in terasa, de accea ma intereseaza sa putem arma sistemul de alarma si noaptea cand dormim. Sunt 3 usi de acces din terasa, plus usa principala de la intrarea in apartament. Pentru apartament nu avem sistem de alarma montat. Contract pe persoana fizica. Asteptam oferta dvs.

Monitorizare şi intervenție

 • Localitate / sector: Ploiești
 • Tip obiect: Altele

Buna ziua, Suntem interesati de serviciile dvs privind monitorizare si interventie la obiectivul nostru din , str. Mihai Bravu nr.. Mentionam ca in Plan de Analiza si Risc avem prevazute 2 subsisteme de detectie a efractiei cu monitorizare si interventie cu o societate de paza. Cu stima , Mirela Persa.

Instalare sisteme de alarmă

 • Localitate / sector: Timișoara (Timiș)
 • Tip obiect: Apartament

Buna ziua! Sunt interesata in costul montarii unei alarme conectata la o firma de interventie, pentru un apartament cu 3 camere. Care ar fi costul aparaturii necesare, abonamentul lunar si eventual timpul de interventie mentionat de fiecare firma in parte. Daca puteti sa imi comunicati daca ptr instalarea unui astfel de sistem este necesar si un serviciu de telefonie fixa. Cu multumiri!