Recenzii

5.0 / 5
Instalare sisteme de alarmă
Ana Maria P., Chiajna
Cautam o firma de securitate pentru instalarea sistemului de alarma insa doream aditional si interventia la nevoie. Am aplicat la necesit.ro, m au contactat 2 firme si am decis merg mai departe cu Dl. Mihai. Echipa excelenta si am si testat rapiditatea cu care ajung la obiectiv, super rapizi.
5.0 / 5
Monitorizare şi intervenție
Sebastian E., Alba Iulia
Intotdeauna mi a fost greu sa gasesc o firma de securitate pentru monitorizare si interventie, deoarece am fost destul de sceptic in privinta interventiei rapide. Neceist.ro mi a reconadat o mai mult companii, i am chemat pe fiecare sa vina sa vada despre ce este vorba sa faca deviz si am ales o pe cea mai buna. Mi a dat o estimare de costuri inainte de a veni iar costul real a fost mai mic decat estimarea.
5.0 / 5
Instalare sisteme de alarmă
Gabriel S., Pipera (Voluntari)
Am apelat la necesit.ro dintr o pura intamplare, doream sa stiu niste costuri aproximative pentru instalare si achizitie sistem de alarma, apoi am fost surpins ca m au contactat 3 firme, oferte diferite, pachete diferite si chiar am avut din ce sa aleg. Am gasit o firma de securitate, am semnat contractul si saptamana viitoare o sa vina la montaj. Buna treaba! Bravo voua!
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte