Recenzii

5.0 / 5
Centrală pe peleți
Elena L., Zalău
Casa bunicilor de la tara a fost renovata dupa foarte multi ani in care nu s-a mai schimbat nimic la ea. Pentru sistemul de incalzire, am ales varianta de termosemineu pe peleti. Achizitia si montajul intergului sistem a fost asigurat de o firma recomandata de necesit.ro. Bunicii sunt foarte incantati de randament si de ideea de a stabili temperatura ambientala dorita. A fost una dintre cele mai bune investitii facute!
5.0 / 5
Centrală pe lemne
Catalina V., Sfântu Gheorghe
Pentru incalzire, in locul centralei vechi am ales un termosemineu automatizat care nu are nevoie de camera tehnica separata. Fiind o schimbare majora, am apelat la necesit.ro pentru a gasi oferte ce merita comparate. Domnii pe care i-am contractat in final s-au incadrat in timpul estimat si costul a fost mai mic decat anticipasem.
5.0 / 5
Centrală pe peleți
Alin L., Slobozia
Temperaturile pe timp de iarna, in zona in care am constuit pensiunea, sunt foarte scazute. Pentru a avea un randament bun cost/beneficiu, am instalat un termosemineu pe peleti. Ne-a oferit si posibilitatea conectarii unui boiler extern si termostat de ambient, iar in ceea ce priveste designul, suntem foarte incantati de model. In doua zile de cand am postat cererea pe necesit.ro, am avut oferte foarte bune, iar achizitia si montajul intregului sistem a fost asigurata de una din firmele selectate.
50.000+ cereri
1000+ furnizori evaluați
4.6 media evaluărilor
Companii de calitate. Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură cerere primiți până la șase oferte