Recenzii ale clienților

5,0 / 5
Consultanță fiscală
Ionela R., Arad
Echipa dvs m-a ajutat sa-mi gasesc un consultant fiscal bun. Colaboram de aproape doi ani si este tot timpul bine informat in legatura cu datele sau procedurile ce trebuie aplicate in cazul firmei mele, fiind disponibil oricand am nevoie de el. Sunt foarte multumita de calitatea serviciilor de care beneficiez. Multumesc si celor de la Necesit pentru intermedierea colaborarii noastre.
5,0 / 5
Consultanță fiscală
Valentina G., Focșani
Multumesc pentru toate ofertele pe care le-am primit! Am contractat consultantul fiscal care a raspuns primul solicitarii mele si pare un bun profesionist. Colaborarea noastra este la inceput, dar pana acum serviciile lui sunt impecabile.
5,0 / 5
Consultanță fiscală
Cosmin L., Alba Iulia
Am primit trei oferte pentru serviciile unui consultant fiscal si am avut avantajul de a le putea compara inainte de a alege. Cel pe care l-am contractat este un bun profesionist, de incredere, comunicativ si de mare ajutor. In ceea ce priveste pretul, este cu 20% mai mic decat cel platit pentru vechiul contabil. Recomand site-ul Necesit tuturor celor care au nevoie de o firma de contabilitate de calitate.
50.000+ solicitări
1000+ profesioniști evaluați
4.6 Media evaluărilor
Profesioniști de calitate. Toți profesioniștii noștri sunt verificați și de încredere.
Vă vom trimite ofertele în cel mai scurt timp, cel mult în câteva zile.
Economisiți timp și bani. Cu o singură solicitare primiți până la șase oferte.

Prețuri pentru consultanți fiscali, 2021