Cereți oferte gratuite pentru gard în Focșani


662 de utilizatori din Focșani au găsit deja un profesionist pe necesit.ro

Top 6 firme de garduri Focșani, 2022

3 proiecte finalizate cu un rating mediu de 4,8

5,0
Crisalex C. S. , cu 8 luni în urmă

GENERAL AGRO COM SERVICE SRL A respectat pretul convenit.Ne-a ajutat cu sfaturi.

20+
Ani pe piață
100+
număr
angajați

Servicii: poartă din lemn, balustrade interioare, porţi, balustradă balcon, balustrade, balustradă fier forjat, balustradă de sticlă, balustradă inox, poartă fier forjat, poartă pvc, poartă metalică, balustradă lemn, balustradă aluminiu.

Solicită o ofertă

SMARTDENTREPAIR S.R.L.

5,0
1 recenzie
5,0
Pro E. S. , cu 11 luni în urmă

SMARTDENTREPAIR S.R.L. seriozitate,profesionalism,bun simt!

Servicii: balustrade, plasă gard, panouri gard bordurat, balustrade interioare, garduri, gard metalic, poartă pvc, balustradă inox, poartă metalică, gard wpc, poartă fier forjat, balustradă fier forjat, gard fier forjat, balustradă lemn, balustradă de sticlă, gard din piatră.

Solicită o ofertă
4,3
Mihaela N. , 2 ani în urmă

Furnizorul a executat lucrarea in termenul stabilit. Lucrarea a fost executata bine si cu minim de efort/resurse necesare.

Furnizorul este un foarte bun negociator si daca beneficiarul nu este la fel de bine pregatit, pretul poate fi f mare. ☺

Servicii: casă din cărămidă, hidroizolație terasă circulabilă, renovare casă, casă din bca, poartă metalică, casă din beton, zidari, reparaţii acoperişuri, firme de construcții, hidroizolaţie fundaţie, casă la cheie, construcție casă, casă la gri, firme montaj de acoperiș, izolaţie acoperiş, poartă din lemn.

Solicită o ofertă

FORJA SRL

 
0 recenzii
10+
Ani pe piață

Servicii: porţi, balustrade, gard fier forjat, gard din lemn, gard pvc, garduri, balustradă balcon, poartă fier forjat, balustradă de sticlă, panouri gard bordurat, balustradă aluminiu, balustradă inox, gard metalic, plasă gard, poartă pvc, poartă din lemn.

Solicită o ofertă

BOS PLASM SRL

 
0 recenzii

Servicii: poartă pvc, gard beton, poartă din lemn, gard wpc, poartă metalică, panouri gard bordurat, gard fier forjat, porţi, plasă gard, poartă fier forjat, gard din lemn, gard pvc, garduri, gard din piatră, gard metalic.

Solicită o ofertă

ARTAFIER DAMASCHIN SRL

 
0 recenzii
10+
Ani pe piață
30+
număr
angajați

Servicii: gard pvc, porţi, gard fier forjat, gard din piatră, balustradă de sticlă, plasă gard, balustradă fier forjat, poartă fier forjat, gard beton, panouri gard bordurat, balustradă inox, gard wpc, balustrade, garduri, balustradă balcon, poartă din lemn.

Solicită o ofertă

Solicitări recente pentru garduri, Focșani

Gard beton

  • Localitate / sector: Unirea-Odobesti, Vrancea
  • Lungime (în metri): 35
  • Aveți nevoie de o poartă?: Da, poartă acces pietonal
  • Montaj: Da
  • Termen orientativ de montaj: Imediat

Buna ziua!! As avea nevoie de construirea cel puțin a soclului unui gard de 20m x 0.3m x 1,1m (Lxlxh) cu mix de stalpi din teava rotunda si stalpi din beton armat, cu o poartă pietonala de acces si alti 15m x 0.3m x 0.6m, de soclu gard din beton si zidit din cărămidă sh curata pe o înălțime de inca 0,5m. As mai avea de pregatit si montat în beton 15 stalpi din teava de sonda, de aproximativ 3,5m inaltime. Mentionez ca betonul va fi turnat cu pompa, nu dețin cofraje, este necesara sudura, armatura din fier-beton striat este confecționata partial de catre mine (60%), in timpul liber, la fel si săpăturile. Multumesc mult!!

Gard metalic

  • Localitate / sector: Focșani, Vrancea
  • Lungime: 30 m
  • Montaj: Da
  • Termen orientativ de montaj: 1-3 luni

Buna ziua, dorim sa renovam un gard din care vor ramane doar stalpii pe care vrem sa montam sipca metalica. Lungimea aproximativa este de 30 m la o inaltime de 2 m. Va rugam sa ne faceti o oferta si daca este posibil sa includeti si montajul. In cazul in care serviciul de montaj nu este disponibil,va rugam sa ne recomandati o echipa cu care colaborati sau a mai lucrat cu produsul dumneavoastra. Cu stima,