Cât veți plăti pentru firmă de pază? Am verificat prețurile, astfel încât să puteți lua cea mai bună decizie posibilă.

Pază umană
Prețul mediu 20 lei/oră
Costuri variabile 1525 lei/oră

Am indicat prețul aproximativ pe oră pe care îl veți plăti pentru un agent de pază. Echipamentul agenţilor de pază include uniformă, echipament de protecţie, ecuson de identificare, baston tip Tonfa, pulverizator iritant-lacrimogen de capacitate mică, detector de metale, lanternă, mijloace de comunicare și arme conform aranjamentului cu beneficiarul şi în condiţiile legii. Așteptați-vă să plătiți între 15 lei/oră și 25 lei/oră pentru servicii de pază umană. Prețul mediu pentru servicii de pază umană este de aproximativ 20 lei/oră.

Solicită oferte!
Monitorizare și intervenție (apartament)
Prețul mediu 90 lei/lună
Costuri variabile 8595 lei/lună

Aceasta este suma lunară pe care firma de pază o va percepe pentru serviciile de monitorizare și intervenție la apartament. Instalarea sistemului de alarmă sau de supraveghere este inclusă în preț. Prețul minim pe care îl vei plăti pentru servicii de monitorizare și intervenție (apartament) este de 85 lei/lună, iar cel maxim este de 95 lei/lună.

Solicită oferte!
Monitorizare și intervenție (casă)
Prețul mediu 105 lei/lună
Costuri variabile 100110 lei/lună

Serviciul de monitorizare și intervenție include instalarea unui sistem de alarmă și/sau a unui sistem de supraveghere, monitorizare și intervenție rapidă în caz de alarmă. Se plătește o taxă lunară de abonament. t Prețul reprezintă oferta pentru monitorizare și intervenție pentru o casă. Costul mediu pentru servicii de monitorizare și intervenție (casă) este de 105 lei/lună, sau de obicei între 100 lei/lună și 110 lei/lună.

Solicită oferte!
Monitorizare și intervenție (spațiu comercial)
Prețul mediu 130 lei/lună
Costuri variabile 110150 lei/lună

Firmele de pază oferă abonamente lunare pentru servicii de monitorizare și intervenție. Prețul este pentru un spațiu comercial. Prețul include instalarea sistemului de alarmă sau de supraveghere, monitorizarea periodică și intervenția rapidă în caz de alarmă. Așteptați-vă să plătiți între 110 lei/lună și 150 lei/lună pentru servicii de monitorizare și intervenție (spațiu comercial). Prețul mediu pentru servicii de monitorizare și intervenție (spațiu comercial) este de aproximativ 130 lei/lună.

Solicită oferte!
Sistem de supraveghere video
Prețul mediu 900 lei/sistem (kit)
Costuri variabile 4001.400 lei/sistem (kit)

Prețul se referă la kitul de supraveghere video, fără instalare. Prețul depinde în principal de numărul și rezoluția camerelor de supraveghere, de conectivitate și de funcționalitățile suplimentare. Kitul conține camere, DVR, cabluri pentru camere și sistem de alimentare. Costul mediu pentru un sistem de supraveghere video este de 900 lei/sistem (kit), sau de obicei între 400 lei/sistem (kit) și 1.400 lei/sistem (kit).

Solicită oferte!
Sistem de alarmă apartament
Prețul mediu 1.500 lei/sistem
Costuri variabile 1.0002.000 lei/sistem

Prețurile sistemelor de alarmă variază foarte mult, în funcție de sistemul în sine (wireless, cablat), de numărul de senzori, de eficiența detecției etc. Acest preț este pentru un sistem de alarmă de bază pentru apartament și include instalarea. Sistemul de alarmă de apartament cuprinde centrală de alarmă cu tastatură, detectoare (de mișcare, de sticlă spartă, de șoc, de incendiu, de temperatură, de inundații), elemente de avertizare optice și acustice (sirene interne și externe) și acumulatori. Costul mediu pentru un sistem de alarmă apartament este de 1.500 lei/sistem, sau de obicei între 1.000 lei/sistem și 2.000 lei/sistem.

Solicită oferte!
Sistem de alarmă casă
Prețul mediu 3.000 lei/sistem
Costuri variabile 2.0004.000 lei/sistem

Prețul se referă la un sistem profesional de alarmă pentru casă, inclusiv instalarea. Pe lângă componentele de bază, cum ar fi centrala de alarmă și tastatura, acesta include 4 - 5 senzori (contact magnetic). Prețurile pentru sistemele de alarmă variază foarte mult, deși puteți cumpăra un kit de bază pentru un preț de câteva ori mai mic. Costul mediu pentru un sistem de alarmă casă este de 3.000 lei/sistem, sau de obicei între 2.000 lei/sistem și 4.000 lei/sistem.

Solicită oferte!

Cereri recente pentru firme de pază

Firme de pază, Sisteme de alarmă
Vladimirescu
Buna ziua, Ma intereseza o oferta de pret pentru instalare sistem alarma pentru 2 incinte aflate una langa cealalta. Incintele sunt un garaj (din tabla, cu 2 usi acces auto, 1 usa acces pietonal, 1 fereastra) si o anexa (zidita) cu rol de magazie (1 usa, 1 fereastra) Locatie: Comuna Vladimirescu, jud Arad, cartier Europa. Daca aveti nevoie si de alte detalii va rog sa-mi comunicati. Mentionez ca doresc sa detaliati continutul si caracteristicile sistemului de alarma. Ulterior se va conecta sistemul intr-un dispecerat. Doresc contact si ofertare pe e-mail in prima faza, iar ulterior ne auzim telefonic. Multumesc.
Firme de pază, Firme de securitate
Vladimirescu
Localitate / sector: Vladimirescu
Tip obiect: Altele
Buna ziua, Ma intereseza o oferta de pret pentru Serviciu de monitorizare si interventie, pentru 2 incinte aflate una langa cealalta. Incintele sunt un garaj (din tabla, cu 2 usi acces auto, 1 usa acces pietonal, 1 fereastra) si o anexa (zidita) cu rol de magazie (1 usa, 1 fereastra) Locatie: Comuna Vladimirescu, jud Arad, cartier Europa. Voi instala si sistem alarma. Daca aveti nevoie si de alte detalii va rog sa-mi comunicati. Doresc in prima faza ofertare si contacte pe e-mail/Whatsapp si ulterior ne auzim telefonic. Multumesc.
Firme de pază, Firme de securitate
Mănășturel
Localitate / sector: Cluj-Napoca
Tip obiect: Apartament
Buna ziua. As dori sa imi faceti o oferta pentru un abonament de monitorizare si interventie pentru un apartament in Manastur, Cluj-Napoca. Echipamentele doresc sa le achizitionez si instalez pe cont propriu. Dar daca aveti o oferta si pentru aceste servicii (chirie sau cumparare) astept sa mi-o transmiteti va rog. Apartament cu 3 ferestre si o usa de acces principala. Contact si ofertare pe email, va rog. Multumesc!
Firme de pază, Sisteme de alarmă
Bragadiru
Tip obiect: Casă sau vilă
Buna ziua, M-ar interesa si pe mine o oferta ptr un sistem de alarma a unei case P+1+M situata pe str Ariesului in Bragadiru - Ilfov. Mentionez ca in casa vor exista animale (pisici). Ca si descriere a imobilului va pot spune asa : Parterul este alcatuit din hol intrare, bucatarie ( 1 geam fix si 1 geam cu deschidere ), baie ( fara geam afara) si living ( geam mare fix si usa ) , iluminator din geam termopan , fix, intre parter si etajul 1 La etajul 1 sunt 2 dormitoare (un dormitor cu balcon clasic, cu un geam mare, fix si o usa, un dormitor cu balcon fals / frantuzesc cu un geam mare fix si usa) si o baie (cu un geam fix si unul cu deschidere) .
Firme de pază, Firme de securitate
Bragadiru
Localitate / sector: Bragadiru
Tip obiect: Casă sau vilă
Buna ziua, M-ar interesa si pe mine o oferta ptr un sistem de alarma si monitorizare a unei case P+1+M situata pe str Ariesului in Bragadiru - Ilfov. Mentionez ca in casa vor exista animale (pisici). Ca si descriere a imobilului va pot spune asa : Parterul este alcatuit din hol intrare, bucatarie ( 1 geam fix si 1 geam cu deschidere ), baie ( fara geam afara) si living ( geam mare fix si usa ) , iluminator din geam termopan , fix, intre parter si etajul 1 La etajul 1 sunt 2 dormitoare (un dormitor cu balcon clasic, cu un geam mare, fix si o usa, un dormitor cu balcon fals / frantuzesc cu un geam mare fix si usa) si o baie (cu un geam fix si unul cu deschidere) .
Petroșani
Localitate / sector: Petroșani
Tip obiect: Casă sau vilă
Buna ziua Sunt interesat de o oferta pentru servicii de monitorizare si interventie in caz de necesitate pentru o casa din municipiul Petrosani, inclusiv suport pentru instalarea unor sisteme de supraveghere si alarma omologate. In prezent detin 3 camere de supraveghere dar am inteles ca nefiind omologate si instalate de o firma autorizata, filmarile nu m-ar ajuta in cazul in care trebuie sa dovedesc o infractiune.
București
Localitate / sector: București
Tip obiect: Altele
Buna ziua, Avem 4 locatii pentru care ne dorim instalare sisteme alarma. Ulterior se doreste a fi conectate intr-un dispecerat. Chitila, jud Ilfov - rezidential Mogosoaia, Soseaua de Centura - sediu firma Piata Domenii, Sector 1 - sediu firma Halele centrale, Ploiesti, Prahova - magazin desfacere Asteptam oferta dvs. Multumim.
Timișoara
Localitate / sector: Timișoara
Tip obiect: Altele
Buna ziua, As dori sa stiu care este valoarea politei de despagubire in caz de spargere ? Care sunt timpii de interventie in cazul unui incident? De asemenea, am dori ca mentenanta , revizia periodica a sistemului sa fie incluse in abonament. Avem 2 puncte de lucru. Va rog sa ma ajutati cu o oferta. Multumesc!
Ploiești
Localitate / sector: Ploiești
Tip obiect: Altele
Buna ziua . Suntem o societate de constructii si solicitam oferta pentru paza obiectiv santier, in Ploiesti (sos. Buftea nr. 1B) Avem nevoie de paza umana pentru intervalul 20.00- 06.00 pe durata a 6 luni cu posibilitate de prelungire. Nu este nevoie de cabina de paza, agentul va efectua serviciul de paza in incinta imobilului si nu va permite accesul decat a persoanelor autorizate precizate in fisa postului.
Iași
Localitate / sector: Iași
Tip obiect: Altele
Buna ziua Va contactez din partea SC Anubis Security SRL si as vrea sa va intreb daca sunteti dispusi la o colaborare cu noi. Avem un obiectiv care are nevoie de o patrulare zilnica, adica o interventie zilnica, si voiam sa stiu un pret informativ. Obiectivul este situat in Iasi, strada Chisinaului nr.6. Multumesc pentru raspuns. Cu stima,